De Beste Tools Voor het Werken in Uw tuin en de Tuin

0
130
Voorraad-Asso/Shutterstock.com

Het is die tijd van het jaar waar we kijken allemaal uit op onze tuin en we realiseren ons dat we nodig hebben om ze te onderhouden. Gelukkig hebben we een hoop van het snoeien en het tuinieren hulpmiddelen die perfect zijn voor de taak.

Of u nu het knippen van uw hagen in vorm, het snoeien van uw rozen, het doen van een aantal ernstige boom snoeien, of gewoon knallen in een aantal nieuwe planten u opgehaald bij de plaatselijke kleuterschool, we hebben uitgekozen favoriete tools om u te helpen de klus te klaren, zodat u meer tijd kunt besteden genieten van uw tuin en minder tijd aan het zweten.

Heggenschaar: Worx 20V PowerShare 20″ Draadloze ($80)

Worx

Hagen en struiken groeien snel. U wilt gebruik maken van een heggenschaar is dat niet onhandig, maar nog steeds krachtig, zodat u kunt knippen ze terug efficiënt. De Worx 20V PowerShare 20″ Draadloze wordt een grote inzet. Het heeft een 20V batterij die zorgt voor meer dan genoeg sap voor de aanpak van meerdere bomen, struiken en hagen zonder het uitvoeren van de macht. De batterij werkt ook met andere Worx gereedschap, alles van power tools om elektrische bladblazers, dus het is zeker handig als je investeren in het platform.

Het heeft dual-action snijbladen voor een snelle en zuivere snede met minimale trillingen, met een D-grip beugelgreep zo kunt u gemakkelijk grip op het of je houdt het van boven of van de zijkant. Het is lichtgewicht, alleen met een gewicht van ongeveer 6 kg. Het is meestal alles wat u zou willen van een heggenschaar.

Kopen op Amazon

Bypass De Hand Schaar: Fiskars Snoeischaar ($10)

Fiskars

Bij het snijden terug licht takken of stengels, kan het nuttig zijn om een paar goede snoeischaar. De Fiskars Snoeischaar de beste van het stel. De volledig geharde, precisiegeslepen stalen mes scherp blijft zelfs bij frequent gebruik en de lage-frictie coating die helpt bij het glijden door de stengels en kleine gemeenten zonder gegomd met sap.

De handgrepen geven non-slip handgrepen zodat je het makkelijk kan vasthouden op en wikkel uw vingers om het zonder een probleem. Deze zijn ideaal voor die vervelende clean-up-taken bij het uittrekken van de heggenschaar zou overkill zijn.

Kopen op Amazon

Naald Neus Fruit Pruner: ARS Roestvrij Staal Fruit Pruner ($24)

ARS

Vind je jezelf regelmatig deadheading planten of oogsten van fruit? In dat geval moet u de ARS Roestvrij Staal Fruit Pruner. De naald-neus ontwerp betekent dat het perfect is voor dergelijke taken. Dat is ondersteund door de metalen constructie en de hoge kwaliteit van de lente, dat betekent dat het op en zet het harde werk op, zodat u niets hoeft te doen.

De handvatten zijn ergonomisch ontworpen met een eenvoudige handgreep kunststof coating, zodat u niet het gevoel te veel kracht in je handen, wanneer je knijpt in de pruners. Het is een geweldige tijd en moeite besparen.

Kopen op Amazon

Bypass Mediumformaat: Fiskars Bypass-Lopper ($22)

Fiskars

Mediumformaat zijn ontworpen voor het knippen van kleine boom met takken, zonder te hoeven klimmen op iets te bereiken, of eruit gooit een complete boomzaag. Net als andere producten van Fiskars, de Fiskars Bypass van Mediumformaat hebben een precisie-geslepen mes blijft scherp door intensief gebruik. Dat is ondersteund door een lage wrijving en roest-resistente coating die helpt bij het glijden door het hout, terwijl het vermijden van het krijgen van gegomd met sap.

Het is 28 cm lang en in staat om takken snijden van ongeveer 1″ tot 1 1/2″ dikte.

Kopen op Amazon

Aambeeld Van Mediumformaat: Corona Samengestelde Actie Aambeeld Lopper ($27)

Corona

Wat is het verschil tussen de bypass en het aambeeld van mediumformaat? Goede vraag. Aambeeld van mediumformaat heeft een recht mes, liever dan de rondweg ‘ s-schaar-stijl gebogen actie. Dat betekent aambeeld degenen die het beste zijn voor de droge of dode hout, takken, terwijl het omzeilen van mediumformaat zijn goed voor de live takken die veel sap en plakkerigheid. Ook, als je het knippen van een stuk van levende takken, vasthouden aan de bypass van mediumformaat als de schaar knippen zoals is gezonder voor de live-hout dan de verpletterende-actie van aambeeld van mediumformaat.

Dat gezegd hebbende, als je nodig hebt aambeeld van mediumformaat de Corona Samengestelde Actie Aambeeld Lopper zijn de beste die er zijn. Ze zijn voorzien van een 32″ duurzaam glasvezel handgrepen met extra lange 8″ non-slip foam handvatten, zodat het zich goed voelt in uw handen, zelfs terwijl je voeden door moeilijke droog hout. De cut capacity is 1 1/2″ dat is goed genoeg voor de meeste kleine en een aantal middelgrote takken. Het blad is veel duurzaam, maar kan gemakkelijk worden verwijderd voor duurzaamheid als het nodig is.

Kopen op Amazon

Boomzaag: Corona RazorTooth Vouwen Boomzaag ($20)

Corona

Voor die momenten wanneer je te maken hebt met takken weg te dik voor pruners of mediumformaat, is er de Corona RazorTooth Vouwen boomzaag. De 3-zijdige vlijmscherpe tanden 10″ mes is ideaal voor het snijden van 5″-6″ diameter kleine tot middelgrote takken met een minimale inspanning van uw kant. Het is ontworpen om sneller te snijden met elke centimeter van het mes met 6 tanden.

De gevormde handvat is ergonomisch ontworpen met een comfortabele grip, zodat je niet hoeft te maken over eventuele spanning op je vingers of pols. Wanneer niet in gebruik, u kan gemakkelijk worden opgevouwen en vergrendeling van het mes voor de veiligheid.

Kopen op Amazon

Boom Pruner: Corona Max RazorTOOTH DualCompound Boom Pruner ($87)

Corona

Als uw tuin is vol met bomen en je moet investeren in een heavy-duty boomgaard snoeien apparatuur, u kunt niet verkeerd gaan met de Corona Max RazorTOOTH DualCompound Boom Pruner. De 14-voet samengestelde pruner heeft een lat-trek-systeem en gebogen 13-inch vlijmscherpe tanden zaagblad dat werkt goed samen om het minimaliseren van inspanning voor u.

Er is een comfortabele 24-inch foam grip om uw handen te beschermen terwijl u aan het werken bent en de gegoten handgreep op de koord past comfortabel in de hand. Voor uitgebreide trimmen zonder perching op een ladder, het is een zekere weddenschap.

Kopen op Amazon

Statief Ladder: Werner FTP6212 300 Pond Plicht Waardering Fiberglass Ladder ($430)

Werner

Als je serieus bent over het opruimen van uw boomgaard en een mini (of niet zo mini) bos van bomen, het is de moeite waard te investeren in een goede kwaliteit statief ladder. Wat is het verschil tussen een statief ladder en een regular ol’ a-frame stijl ladder? Statief ladders zijn bedoeld voor gebruik met bomen, waar het krijgen van een full-size ladder in de kroon van de boom is moeilijk. De derde poot van het statief ladder dia ‘ s in de kroon van kortere bomen meer gemakkelijk, zodat u kunt werken.

De Werner FTP6212 300 Pond Plicht Waardering Fiberglass Statief Ladder is de beste van het stel. Gemaakt van glasvezel, het is licht van gewicht maar toch stevig en in staat te houden tot 300lb.

12 voet hoog is, kunt u gemakkelijk omhoog klimmen naar de vele bomen en fruit plukken of knippen van takken. Het heeft een spreiding handvat ontwerp, dat maakt het makkelijk om grip op evenals het vervoer rond, en u kunt het veilig opbergen van uw gereedschap op de top van de ladder. Het is niet van essentieel belang voor iedereen, maar voor iedereen met een kleine boomgaard terug of veel korter bloeiende bomen van onschatbare waarde.

Kopen op Amazon

Troffel: Fiskars Ergo-Troffel ($6)

Fiskars

Tot op dit punt hebben we gericht geweest op de grote dingen zoals ernstige trimmen en modelleren. Als het gaat om eenvoudige tuin werkzaamheden zoals het rooien van onkruid, het graven van gaten voor planten, of gewoon het omhoog draaien van de aarde, moet u een goede kwaliteit van de troffel. De Fiskars Ergo-Troffel is een grote inzet. Het heeft een ergonomisch ontworpen handvat, dat vermindert de hand en pols vermoeidheid terwijl je wiet (een veelvoorkomende valkuil) met het mes te snijden door zelfs taai gras netjes en snel.

Het heeft ook een gepolijst aluminium kop, dat is roest bestendig en zal voor de seizoenen en tijden van gebruik.

Kopen op Amazon

Handschoenen: Pine Tree Bamboe Werken Handschoenen ($10)

Pine Tree

Ga niet barehanded bij het tuinieren. U zult spijt hebben als u eindigen met doornen mes in je handen en splinters inbedding van zichzelf in de vingers. In plaats daarvan kopen van de Pine Tree Bamboe Werken Handschoenen en bescherming van uw handen. Gemaakt van ademend bamboe vezels, kunt u genieten van het hebben van koude handen in de zomer nog warme handen in de winter zonder veel moeite.

De handschoenen houden nauwsluitend om je handen, maar nog steeds een goed aanvoelen op de takken en tools. Ze zijn zelfs nog touchscreen vriendelijk (je weet wel, voor die gotta-Google-deze tuin in noodgevallen). Het is gemakkelijk om een beetje goedkoop met uw het tuinieren handschoenen, maar een veel betere optie is om te investeren in een paar zoals deze voor lange termijn gebruik.

Kopen op Amazon