Dagliga Nyheter Roundup: Utmärkt En Dag Rullar Ut som Maskiner Ersätta Arbetstagare

0
88

Amazon har nyligen sagt att det skulle skifta alla Prime medlemmar gratis från två-dagars frakt fri en-dag-leverans under 2019. Som det visar sig, vissa kunder är redan bli stötte till fri en-dag, som rapporterats av The Verge.

Medan logistiskt det kommer att ta Amazon ett tag för att få fri en-dag frakt rullas ut till alla kunder—särskilt de på landsbygden som kan vara längre från distributionscentraler—det är trevligt att se att det redan rullar ut till några andra. Naturligtvis, en dag leverans är inte ny på det hela, som det tidigare var tillgängliga för vissa användare med ett minimum av $35 för. Den “nya” en-dag leveransalternativ kommer inte bara att göra det till standard för Statsrådets medlemmar, men också tar bort $35 tröskeln.

Denna nyhet kommer i tandem med en rapport från Reuters att Amazon är på väg att ersätta en del av sina mänskliga box packers med maskiner som kan packa upp order “4 till 5 gånger snabbare än människor. De maskiner, som redan befinner sig i en handfull av lager, kan packa en svindlande 600 till 700 lådor per timme. Som är galen.

För Amazon, men det är inte nödvändigtvis om hastighet—”Det är verkligen om effektivitet och besparingar”, enligt Reuters. Jag är ärligt talat inte säker på hur “effektiva” inte översätta nästan direkt till “hastighet”, men hey, vad som helst. Om det är snabbare, är det mer effektiv.

Den största frågan här, naturligtvis, är vad detta innebär för de anställda som är ersatt med packning-maskiner. Som du säkert kan föreställa dig, box förpackning är en hög omsättning av jobb, så istället för att låta arbetare att gå, Amazon helt enkelt inte att fylla dessa roller som arbetare sluta. I slutändan, maskiner kommer sannolikt att ersätta ca 1 300 arbetstagare i hela landet.

Som för de som håller med packning positioner, Amazon sade att dessa människor kan vara re-utlovat till olika positioner. Maskinerna sig fortfarande kräver tre mänskliga arbetstagare i alla fall: en för att programmera order, en för att ladda upp kartong och limma för den specialbyggda lådor, och en för att rensa ut de “tillfälliga” sylt. Och medan du installerar maskinerna kommer att ställa Amazon tillbaka några $1 miljon per maskin, företaget säger att det kan kompensera kostnader på mindre än två år och åter-investera de pengar som i slutändan kommer det att spara in på “nya tjänster för kunder, där de nya jobben kommer att fortsätta att skapas.” Låter bra.

I Andra Nyheter

Windows-10 är på 825 miljoner enheter, en “unhackable” USB-minne var att utsätta lösenord, Office 365 har en skit-massor av abonnenter och mycket mer.

  • Windows-10 är installerat på “över 825 miljoner enheter:” Enligt intern dokumentation som erhållits genom Thurrott.com Windows är fortfarande dominerande. [Thurrott]
  • “Unhackable” USB-minne läcker lösenord: Ärligt, ringer din enhet “unhackable” i första hand är en ganska boneheaded flytta. Den eyeDISK USB-enhet kunde äventyras ganska enkelt med hjälp av ett paket analyzer för att upptäcka att det var att skicka lösenord i klartext. Oops. [TechRadar]
  • Office 365 har mer än 214 miljoner abonnenter: Dude, det är SÅ många subs. Mer än Amazon Prime och Spotify Premium i kombination, enligt MSPowerUser. Wild. [MSPU]
  • Samsung missade Galaxy Hem fönster…igen: Förra året, Samsung meddelade Bixby smart högtalare som ingen ville ha, sedan missade leverans fönster. Det visade sig att stänga igen på CES 2019 med ett April 2019 frakt fönster, men det missade det också. Det måste inte finnas en hel del fokus på att leverera det någon gång snart. [MAG]
  • Google har som målsättning att “X Phone” mot Pixel 3a: Google startade sin Pixel 3a kampanj hårt och tungt, redan utmanande något som kallas “X Phone” på pris och kamerans funktioner. 😉 [9to5Google]
  • Spotify är att låta konstnärer dela historierna bakom deras musik: En ny funktion som kallas Storyline ger artister en Instagram-liknande sätt att dela med sig historien bakom låten. Det är coolt. [Android Polisen]
  • Google kan vara att testa automatiskt krasch upptäckt på telefoner: Kod som finns i den senaste Android-Q beta tips på bilolycka upptäckt, även om det är oklart vad detta skulle göra när en krasch upptäcks. Man kan anta att det kommer automatiskt att meddela myndigheterna, men vi ska vänta tills mer information finns tillgänglig för att göra ytterligare antaganden.

Det som kan vara den mest bisarra historien jag har sett på ett tag, ekonomi-och FINANSDIREKTÖR en school lunch företag som heter Choicelunch har gripits för dataintrång till en konkurrent databas och stjäla data hundratals studenter. Information om eleverna, vad de gillar att äta, och kända allergier stals från LunchMaster förra året då spåras tillbaka till där Choicelunch har sitt huvudkontor. En FBI-utredning av databrott så småningom fästa hacka på Choicelunch CFO. Det visar sig att skolmat är en high-stakes, mördande världen. Vem visste? [Registrera Dig]