Hur Exportera eller ta Bort Din Outlook.com Sök Historia

0
105

Om du använder online-versionen av Outlook, kan du ta bort din e-post sökhistorik (användbart om du har sekretessproblem) eller exportera (användbart för att hitta gamla sökningar eller analys av data). Här är hur man gör det.

De flesta användare av Outlook.com bör ha modernt utseende och känsla för sitt e-post konto nu, vilken som standard visar en blå bar.

Om du fortfarande har den klassiska versionen, som en hel del företag versioner (arbete e-post som tillhandahålls av ditt företag) fortfarande använder, det kommer att visa en i huvudsak svart bar som standard.

Hursomhelst, den processen är i allmänhet de samma, men placeringen av inställningarna är något olika.

Att arbeta med att Söka Historia i det Moderna Outlook.com Visa

I modern visa, klicka på cog och klicka sedan på “Visa alla Outlook-inställningar.”

Växla till det Allmänna alternativ och välj sedan “Sekretess och uppgifter” till höger.

På höger sida, det är en sökhistorik avsnitt, med alternativ för att “ta Bort Historik” eller “Export”.

För att exportera din sökning historia som en .csv (kommaavgränsade värden) – fil, klicka på “Export”. Beroende på ladda ner inställningarna för din webbläsare, kommer det att antingen ladda ner till din förvalda plats omedelbart eller fråga om du vill spara eller öppna filen.

För att ta bort din sökhistorik, klicka på “ta Bort historik.” Du kommer att se en bekräftelse dialog som ber dig bekräfta att du vill ta bort historiken.

Klicka på “Fortsätt” om du är säker på att du vill radera din sökhistorik. Till skillnad från ta bort e-post eller uppgifter, du kan inte ångra detta steg, så bara klicka på “Fortsätt” om du är säker på att du vill radera din sökhistorik.

Att arbeta med att Söka Historia i den Klassiska Outlook.com Visa

I klassiskt läge klickar du på cog och klicka sedan på “e-Post.”

Expandera den Allmänna alternativ och klicka sedan på “Export”.

På höger sida kan du se sökhistorik avsnitt, med alternativ för att “ta Bort historik” eller “Export”.

För att exportera din sökning historia som en .csv (kommaavgränsade värden) – fil, klicka på “Export”. Beroende på ladda ner inställningarna för din webbläsare, kommer det att antingen ladda ner till din förvalda plats omedelbart eller fråga om du vill spara eller öppna filen.

För att ta bort din sökhistorik, klicka på “ta Bort historik.” Du kommer att se en bekräftelse dialog som ber dig bekräfta att du vill ta bort historiken.

Klicka på “Fortsätt” om du är säker på att du vill radera din sökhistorik. Till skillnad från ta bort e-post eller uppgifter, du kan inte ångra detta steg, så bara klicka på “Fortsätt” om du är säker på att du vill radera din sökhistorik.