Hoe Vindt u Geweldige Films om naar te Kijken

0
116
Antonio Guillem/Shutterstock

Films zijn verschrikkelijke deze dagen, toch? Net superheld films en vervolgen? Ja, nee. Het is nooit eenvoudiger geweest om met het vinden van geweldige films om naar te kijken, zowel in de bioscoop of thuis. Laten we graven in.

Het vinden van Geweldige, Nieuwe Films in de Bioscoop

Een bioscoop is de beste plek om films te kijken: het grote scherm, verse popcorn en een aandachtig publiek. Dit is een heuvel zal ik sterven.

Het probleem is dat veel van de grote films zijn alleen weergegeven voor een week of twee, en als je ze mist, mis je ze. Hier is hoe te houden op de top van de laatste releases.

Check Out Kleinere Arthouse-Bioscopen

Als je naar een grote, multiplex, vrijwel elk scherm worden het spelen van de nieuwste big-budget Hollywood-film. Ik zal toegeven dat punt. Die, echter, zijn niet de enige plaatsen om films te tonen. Arthouse en kleine bioscopen hebben de neiging om te spelen kleinere films die minder algemeen worden uitgebracht. Dit jaar nog één van de sleeper hits, Gratis Solo, eigenlijk werd uitgebracht in September vorig jaar. Het liep in kleinere bioscopen. Het is slechts wanneer het een Oscar won, dat het brak in het publieke bewustzijn.

Mijn kleine lokale cinema speelt een grote mix van films.

Vele andere films die later op te worden cult classics of succesvol zijn op streaming platforms start deze manier ook. Het beste ding om te doen is dan om een oogje houden op de vermeldingen in uw dichtstbijzijnde kleine bioscoop. Aanmelden voor de nieuwsbrief of zij er een hebben. Als je een regisseur of acteur zijn u graag van Google de film en kijk of het er goed uitziet. Dat is hoe ik vind veel van de films die ik kijk.

Houd een Oogje op Film Reviews

Film critici vaak een slechte rap omdat hun standpunten kunnen in strijd zijn met wat “fans” geloven. Kijk maar naar al het drama rond de grote releases als Captain Marvel, Suicide Squad, Aquaman, en De Laatste Jedi. En hoewel het waar is dat de grote, opvallende films die slecht met de critici kan leuk zijn om naar te kijken, critici hebben vaak een punt: Captain Marvel is één van de Wonderen betere recente aanbiedingen, Suicide Squad en Aquaman zijn absolute messes, en De Laatste Jedi was een welkome afwisseling voor Star Wars.

Zelfs als u het niet eens met de kritiek over de grote films, is de kans groot dat je waarschijnlijk met hen eens is veel meer als het gaat om kleinere films waarin u geen emotionele investering. Bijna iedereen aanbeden en Een Rustige Plek.

Zoek een film publicatie of zelfs alleen maar een criticus wiens smaak globaal in lijn met die van jou en een oogje houden op wat ze waardering sterk. Vooral bij kleinere films, critici zullen bekijk previews, zodat de beoordelingen worden in de tijd voor u om ze te zien en vervolgens de vangst van de film wanneer het toont. Je moet ook een oogje houden op aggregators zoals Rotte Tomaten en Mediabestanden te zien wat kleinere films zijn het genereren van een buzz.

Het vinden van Grote Films Thuis

Het vinden van geweldige films om naar te kijken in het theater kost een beetje werk, want je hebt zo een korte tijd om ze te vangen. Het vinden van geweldige films om naar te kijken, thuis, aan de andere kant, is lastig, omdat u vrijwel onbeperkte keuzes over Netflix, Amazon, Amazon Prime, iTunes, en de rest van het internet. Het is wel mogelijk.

Pak Elke Best-Lijst U Kunt

Een van mijn favoriete momenten van het jaar is wanneer de “best-of” lijsten begint te laten vallen. Ze zijn altijd geweldig om doorheen te kijken om te zien wat je gemist hebt, van de big budget films je dacht dat was missable om de kleinere dingen die je niet eens horen toen het werd uitgebracht. Wanneer ik op zoek ben naar een film te kijken, ik vaak gewoon Google “beste komedies 2016,” “beste thriller van 2010,” of welk genre ik wil om naar te kijken en een willekeurig jaar. Je krijgt herinnerde van een film die u graag rewatch of iets nieuws te vinden die je nog niet hebt gezien.

U kunt ook hetzelfde doen met de awards lijsten. Kies een willekeurig jaar en controleer door middel van de Beste film of Beste Wat genomineerden en zie als er iets is uw fantasie.

Gebruik Aanbeveling Sites

Ik ben niet een grote fan van de aanbeveling algoritmen op Netflix en Amazon Prime. Ze lijken ofwel duwt me in de richting van hun exclusieve shows of dezelfde tien big budget films die net gelanceerd op het gebied van streaming. Zeer zelden doen ze aan te raden niets bijzonder spannend of niet voor de hand liggend.

Snijd door de cruft, ik ben een grote fan van de twee aanbeveling sites: Zoek Een Film en Een Goede Film om naar te Kijken.

Zoek Een Film is het meer algoritmische en helpt u bij het vinden van een film die overeenkomt met uw huidige stemming, willen zeggen dat een film die je je een beetje reflecterend over de menselijke conditie, zoals… Coach Carter of Brazilië.

Een Goede Film om naar te Kijken maakt gebruik van menselijke curation aan de oppervlakte “zeer gewaardeerd, maar weinig bekende” films. Ik ben dol veel van hun keuzes, maar de beste eigenschap is dat je kunt filteren op waar de films zijn beschikbaar voor het streamen—u kunt zelfs filteren door het Genoemde land.

Als je eindeloos scrollen door Netflix op zoek naar iets—niets!—dat u wilt bekijken, het Vinden van Een Film of Een Goede Film om naar te Kijken zijn waar u moet afslaan.

Risico ‘ S Nemen

Soms is de beste manier om te zoeken naar een goede film is om te gaan voor iets wat je niet zeker bent. Als het goed is, win je en verbreed uw smaak. Als het slecht, goed, slecht films kunnen leuk op hun eigen manier, en u leren wat u niet bevalt, die kan net zo handig. Plus, als het echt slecht is, kunt u altijd uit te schakelen.

Als iemand die je kent of een criticus die je respect—beveelt iets dat een beetje daar en je bent niet zeker dat past bij uw smaak, dan het te bekijken. Soms is de beste manier om een film te kijken is om de beslissing te nemen volledig uit uw handen.