Het Inschakelen van Google Chrome is Donker-Modus op Windows-10

0
515

Google Chrome 74 heeft een ingebouwde in het donker modus op Windows. Liever dan met haar eigen donkere modus in-en uitschakelen, Chrome volgt gewoon Windows 10 algemene app mode. Dat is hoe het normaal werkt—maar er is een manier om te geforceerd inschakelen.

Het Inschakelen van Chrome Donker Modus

U kunt eenvoudig schakelen Google Chrome is gebouwd in dark mode door op weg naar Instellingen > persoonlijke instellingen > Kleuren en te kiezen voor “Donker” onder “Kies de standaard app mode.” Windows 10 donker en Chrome, samen met een aantal andere toepassingen, volg deze algehele setting.

Op een Mac kunt u macOS donker modus om hetzelfde ding.

Voor nu, dit werkt alleen voor sommige mensen. Als van Chrome 74 de release op 23 April 2019, Google is het testen van deze functie met “een klein aantal van Chrome M74 gebruikers” en “het zal meer op grote schaal beschikbaar zijn in de nabije toekomst”, aldus een Chrome community manager. Voor het inschakelen van het nu, kunt u Chrome start met de –force-dark-modus optie.

Hoe geforceerd Inschakelen Donker Modus

Chrome heeft een ingebouwde optie die wordt geforceerd inschakelen donker modus. Dit werkt nu, zelfs wanneer de standaard systeem-brede donkere modus optie werkt niet. Het zal ook de kracht van Chrome in de donkere modus, zelfs als Windows-10 standaard app-modus is ingesteld op “licht”.

Om deze optie te activeren, ga naar de snelkoppeling die u normaal gesproken gebruikt voor de lancering van Chrome. Bijvoorbeeld, het kan zijn op uw taakbalk of op het bureaublad. We gebruiken de taakbalk snelkoppeling.

Met de rechtermuisknop op de snelkoppeling en kies ‘Eigenschappen’. Voor een Chrome-taakbalk snelkoppeling met de rechtermuisknop op het pictogram in de taakbalk met de rechtermuisknop op “Google Chrome” en selecteer “Eigenschappen.”

Voeg een spatie toe, gevolgd door de –force-dark-modus aan het einde van het vak Doel. Bijvoorbeeld, op ons systeem, het Doel vak er als volgt uitziet:

“C:Program Files (x86)GoogleChromeApplicationchrome.exe” –force-dark-modus

Het kan op uw systeem anders zijn als Chrome is geïnstalleerd op een andere locatie.

Klik op “OK” om uw wijzigingen op te slaan.

Klik op “OK” en gebruik de snelkoppeling om de lancering van Chrome. Als u al Chrome openen, moet u om Chrome te sluiten voor een nieuwe impuls. Om dit te doen, klikt u op menu > Afsluiten. Wacht een moment voor Chrome volledig af te sluiten en start Chrome met de snelkoppeling die u hebt gewijzigd.

Zie je de nieuwe donkere modus thema, dat helaas ziet het er vrij gelijkaardig aan de Incognitomodus.

Hoe te Maken van Chrome op de titelbalk van Kleurrijke (of Niet)

Als u niet wilt dat Chrome op de titelbalk van kleurrijke—of wilt u het kleurrijke hoofd naar de Instellingen – > persoonlijke instellingen > Kleuren-interface en stelt u de Titel bars en vensters” de optie “Toon kleur accent op de volgende vlakken.”

Wanneer deze optie is geactiveerd, Chrome titelbalk zal gebruik maken van de accent kleur die u hebt ingesteld op de Kleuren in het deelvenster hier.

GERELATEERD: Hoe Krijgen Gekleurde Venster Titel Bars op Windows-10 (in Plaats van Wit)

Het Inschakelen van Donkere Modus Met een Thema

Als u niet wilt dat om te knoeien met een van deze of als u een oudere versie van Windows zoals Windows 7—u kunt altijd gewoon de installatie van een donkere modus thema voor Chrome. Google biedt nu een officieel thema collectie voor Chrome. Ga naar de Chrome Web Store en installeren van Chrome “Alleen Zwart” – thema.

Dit is donkerder dan Chrome is gebouwd in dark mode thema op Windows, dus je zou zelfs de voorkeur als u op zoek bent naar een donkere browser. De Chrome Web Store heeft andere thema ‘ s je kunt installeren.