De Beste Accessoires voor Je Apple TV

0
77
ExhaustedResearch / Shutterstock.com

De Apple TV is een geweldige manier om grote scherm entertainment op uw tv, en met meer streaming diensten opduiken dagelijks, het wordt beter en beter. Het kan echter altijd worden aangevuld met een aantal geweldige accessoires. Maar welke?

Hoewel de Apple TV staat goed op zijn eigen twee voeten, soms met het toevoegen van de juiste mix van accessoires geven net dat beetje extra. Apple niet geven u veel in de box—net de Apple TV, een voedingskabel, de Siri-Afstandsbediening en een Lightning-kabel, zodat u moet pick-up een HDMI-kabel van uw eigen op zijn minst.

Terwijl je winkelen voor iets dat echt moet worden in de box al, waarom dan niet de behandeling van uw Apple TV een aantal nieuwe vrienden? Niet al deze accessoires zijn net zo belangrijk als de eerder genoemde HDMI-kabel, maar wij denken wel dat elke en elke één van hen zal verbeteren uw Apple TV-kijken ervaring.

Beste HDMI-Kabel: Atevon High Speed HDMI Kabel ($12)

Atevon

Apple ‘ s beslissing om het schip de Apple TV met een eigen HDMI kabel lijkt een domme kostenbesparende maatregel, maar gelukkig, goede HDMI kabels zijn goedkoop. Als u wilt het beste beeld en geluid van uw Apple TV, je bent het aan jezelf om te kiezen voor een kabel die voldoet aan de vereiste normen.

De Atevon High-Speed HDMI-Kabel is dat, dankzij de 18Gbps doorvoer-en HDMI-2.0 compliance. Het is goed voor 4K HDR en 60Hz, en het is HDCP 2.2 staat, zodat u niet een kopie van milieubescherming. Ondersteuning voor Audio Retour (ARC) en 4:4:4 chroma rondes uit de functies. En het is niet bijzonder duur voor een lange 6ft kabel.

Kopen op Amazon

Beste Remote Mouw: Elago Intelli Geval (Vanaf € 6)

Elago

De Siri-Afstandsbediening is prima, maar het is zo slank en gemakkelijk te verliezen. De oplossing is? Zet het in een geval dat maakt de externe veel meer ergonomische en makkelijker vast te houden—in een geval als het Elago Intelli Geval.

De Intelli Geval is verkrijgbaar in een aantal kleuren, maar het maakt niet uit welke kleur ga je voor je krijgt een geval dat maakt het makkelijker om te houden van uw Siri op Afstand en, glorieus, maakt het minder waarschijnlijk verdwijnen, langs de achterkant van een kussen van de bank.

Voor een extra bonus, de case heeft ook een ingebouwde magneet, zodat u kunt bevestigen aan een metalen object in en rond het huis. U hoeft nooit meer je Siri Remote opnieuw aan.

Kopen op Amazon

Beste MFi Spelbesturing: SteelSeries Nimbus Draadloze Gaming Controller ($50)

De SteelSeries

Apple blijft proberen zet de Apple TV in een game-console, met beperkt succes. Dat is jammer, want er zijn een aantal geweldige games in de App Store die perfect zijn voor bank spelen. Je moet een MFi-controller als u wilt genieten ze tot hun recht, en de SteelSeries Nimbus is het neusje van de zalm.

Als de controller ziet er bekend uit, dat is want het ziet er niet anders dan een Xbox met Een controller, en dat is een goede zaak. We denken dat die controllers zijn enkele van de beste rond, en als je in de Lightning opladen en 40 uur speeltijd van een enkele lading, hoeft u niet meer verder te zoeken voor een Apple-TV gaming accessoire.

Het zal zelfs werken met uw iPhone, iPad en de Mac.

Kopen op Amazon

Beste Oortelefoons: Apple AirPods ($159)

Apple

Als het gaat om het kiezen van een oortelefoon voor gebruik met Apple-producten, is het moeilijk om verder te kijken dan AirPods.

Tussen het gemak van de koppeling en duidelijkheid wordt geboden door de H1-chip in en het laden geval dat houdt je oordopjes klaar om te gaan, AirPods zijn de standaard draadloze optie voor de Apple TV en inderdaad alle Apple producten. U kunt producten zoeken die bieden verbeterde geluidsisolatie of over-the-ear comfort, maar het is echt heel moeilijk om te verslaan van de flexibiliteit en het gebruiksgemak krijgt u met de AirPods.

We hebben gekozen voor de standaard AirPods zonder het Draadloos Opladen Geval hier, gewoon omdat het niet nodig is en het opslaan van een beetje geld is altijd welkom.

Kopen op Amazon

Beste Toetsenbord: Logitech K380 ($30)

Logitech

Het is niet vaak dat je hoeft in te typen iets op een Apple TV, maar als het opduikt, zou je willen dat je had een toetsenbord. Het invoeren van gebruikersnamen en wachtwoorden voor accounts zoals Netflix en uw Apple ID—alsmede het zoeken naar inhoud op video diensten—kan een enorme pijn met behulp van het toetsenbord op het scherm. Niet dus, met de Logitech K380.

Er zijn weinig redenen om te houden van de Logitech K380, niet in het minst de super kleine en verrassende charme. De Top van de lijst wel te worden van het feit dat het kan koppelen met maximaal drie apparaten. Schakelmateriaal is slechts een enkele toetsdruk verwijderd, en hoewel u misschien niet wilt kopen een toetsenbord uitsluitend voor de Apple TV, de mogelijkheid om het te gebruiken met niets is een echte zegen.

Kopen op Amazon