Dankzij Apple, Gebruikt iPhones Zijn een Fantastische Waarde

0
111
A. Aleksandravicius

U hebt waarschijnlijk al gemerkt dat bedrijven zoals Walmart en Best Buy zijn nog steeds het indrukken van de iPhone 6 en 7. Nou, mensen zijn ze te kopen, en niet alleen voor de hoofdtelefoon jack. Vreemd genoeg is, kunt u bedanken Apple voor de iPhone veerkracht.

Oude iPhones Waren Ooit Premium Apparaten

Wanneer je kijkt naar de iPhone 6 is het makkelijk om te vergeten hoe het was ooit een premie, cutting-edge-apparaat. Maar deze 2015 bril op voor een minuut. Kijk naar de iPhone 6 is helder scherm, de slanke metalen body, en de 8-megapixel camera. Het rivalen veel van de goedkope telefoons die u kunt vinden in de winkels.

Apple heeft altijd ontworpen hun producten met dure, betrouwbare onderdelen (met een paar vervelende uitzonderingen). Maar deze strategie contrasten de gebruikelijke smartphone markt. De meeste mensen vervangen hun telefoon na ongeveer 3 jaar gebruik, zodat de telefoon fabrikanten hebben de neiging om te bezuinigen of gebruik van goedkope onderdelen wanneer dat mogelijk is.

Als het blijkt dat Apple ‘ s inzet voor premium onderdelen is de belangrijkste reden waarom gebruikt de iPhone de markt is zo sterk. Bedrijven als Hermaakt maken miljoenen herstellen en verkopen van oude iPhones, en het bedrijf richt zich op iPhones (in tegenstelling tot Android-telefoons), enkel en alleen omdat iPhones zijn “de sterkste product met de langste levensduur.”

Maar hier is het ding. U kunt de reparatie van oude telefoons zo veel als je wilt, maar ze zijn niet van plan om te werken als ze het niet kunnen uitvoeren van iOS. Apple dwingt alle telefoons in iOS updates, en veel apps (zelfs de native apps) werken niet op telefoons met verouderde firmware. Gelukkig heeft Apple een nieuwe iOS-updates om te werken op oude telefoons.

Na een Rechtszaak, iOS-Updates Goed Werken op Oudere iPhones

Dedi Grigoroiu

In 2017, Apple (onder andere tech-bedrijven) werd voor de rechter onder de beschuldiging van geplande veroudering. Of Apple gepland of niet, de batterijen die meegeleverd vooraf geïnstalleerd op oudere iPhones, zoals de iPhone 6, waren mensonterend op een ongewone tarief. Bovendien gedwongen iOS-updates waren vertragen oudere apparaten, en app-ondersteuning voor oudere apparaten was slinken.

Vanwege die rechtszaak, Apple biedt nu $30 batterij vervanging voor de oude iPhones, zelfs als ze tweedehands of buiten de garantie valt. Maar nog belangrijker, de nieuwe iOS-updates zijn ontworpen om goed te werken op oudere telefoons.

De iPhone premium bouwen, wanneer het wordt gemengd met Apple ‘ s uitgebreide updates, is de drijvende kracht achter de gebruikte iPhone-markt. Een vier jaar oude iPhone kan nog steeds werken op een aanvaardbaar niveau, vooral als het is opgeknapt.

Doet de sterke gebruikt iPhone de markt pijn Apple ‘ s verkopen? Ja, de nieuwe iPhone verkoop daalt, en de aandeelhouders van de vennootschap zijn bezorgd dat de stock prijzen zou kunnen vallen. Maar verkoop niet alles. Apple ‘ s “installed base” van iPhones groeit exponentieel per jaar. En in een tijd waarin de vennootschap is laser-gericht op de $1,000 apparaten, het hoeft niet om zorgen te maken over zijn fanbase te draaien om goedkope telefoons van de concurrentie.

Waar Kan ik het Kopen van een Gebruikte iPhone?

Als u op zoek gebruikt iPhones op eBay, dan heb je waarschijnlijk gemerkt dat veel van de aanbiedingen kijken als ze worden uitgevoerd door de werkelijke bedrijven, niet individuele mensen verkopen hun telefoons. Dat komt omdat de gebruikte iPhones zijn in hoge vraag nu een miljoen dollar van de markt), en resale bedrijven de scruff te herstellen en verkopen van oude iPhones tegen concurrerende prijzen. Er zijn zelfs websites zoals Gazelle die kopen gebruikte telefoons rechtstreeks van de consument, met de uitsluitende bedoeling ze opnieuw te verkopen voor een winst.

Dat gezegd zijnde, je hoeft niet te kopen van een gebruikte iPhone op eBay of Craigslist. U kunt er een kopen rechtstreeks van een groot bedrijf, zoals Gazelle, Best Buy, Amazon, Walmart, of zelfs Apple.

Natuurlijk, het punt in het kopen van een gebruikte iPhone is geld te besparen. Als je in de markt voor een iPhone gebruikt, probeer dan om er een te vinden voor minder dan $150. Ze routinematig te koop op sites als Woot en Amazon, dus houd een oogje in het zeil.

Nee, Gebruikte iPhones niet Perfect

A. Aleksandravicius

Voor het gooien van $130 op een gebruikte iPhone 6, neem een moment om na te denken over eventuele nadelen. Als u wilt een super camera met hoge resolutie, dan moet u een nieuwe telefoon. Als u wilt volledige ondersteuning voor een verscheidenheid van applicaties (vooral spelletjes), vervolgens moet u een nieuwere telefoon. Maar nog belangrijker, je moet nadenken over de levensduur van uw aankoop.

Eerlijk gezegd, het is moeilijk te zeggen hoe lang een iPhone 6 of 7 zal duren. Terwijl de meeste iOS-apparaten sterven na ongeveer vier jaar, twee van elke drie apparaten ooit verkocht door Apple zijn vandaag nog steeds in gebruik. Er is een kans dat er een iPhone gebruikt zal sterven na een of twee jaar, maar er is ook een kans dat het zal voor het laatst nog eens vijf jaar.

Natuurlijk, het ontbreken van mogelijkheden en potentieel korte levensduur van een $130 telefoon mag niet worden dat voor u belangrijk is. Een gebruikte iPhone bespaart u honderden euro ‘ s, zelfs als het bijt in het stof na een jaar van gebruik. Realistisch, hoewel, iPhones hebben de neiging om plug samen voor een tijdje, dus tenzij je hunkert naar de functies van de premium vlaggenschip modellen van vandaag de dag, de werkelijke waarde is het kopen van de topmodellen uit voorgaande jaren.