Den Bästa Bärbar Ssd-Enheter

0
86
Proxima Studio/Shutterstock

Fallande priser har flyttat solid state-diskar från en premie uppgradering som du vill spara för boot-disk på din dator till något billigt nog att du kan kasta en bärbar SSD i er laptop väska och gå. Här är våra översta plockningar.

Som med de flesta saker, det finns många, många olika alternativ att tänka på när plocka upp en SSD, Solid State Drive). Den viktigaste faktorn för dig kan vara priset, eller så kanske det är stora mängder av lagring. För andra, hastighet skulle kunna vara av betydelse. Om du använder din bil ute på fältet—eller bokstavligen i ett fält—du kommer att behöva något lite mer robust.

Risken är att en kombination av alla dessa saker är vad du ska tänka på när du gör ditt köp, men oavsett vad ditt fokus är på att det kommer att vara en SSD för dig. Här är våra val för den bästa all-round SSD, den snabbaste och också den mest robusta—så att ingen lämnas utanför.

Totalt sett bästa SSD: Samsung T5 (Från $95)

Samsung

Samsung har etablerat sig som en av de största aktörerna på den bärbara SSD-marknaden, och med goda skäl. Samsung T3 var en super populära SSD, och dess ersättare finns i form av Samsung T5.

Med T5, Samsung har en hit på sina händer tack vare dess kombination av super-snabba hastigheter och rimliga priser. Tack vare USB 3.1 anslutning du kan förvänta dig verkliga hastigheter på upp till 540MB/s tack vare användning av USB-3.1 anslutning via antingen USB-C eller USB-portar (enheten har en USB-port C, men har kablar för både USB-C-till-USB-C och USB-C-till-USB-A). På toppen av allt att det är ganska kompakt.

Lagring alternativen sträcker sig från 250GB hela vägen upp till 2TB.

Köp på Amazon

Snabbaste SSD: Samsung X5 (Från $248)

Samsung

Om pengar är inget objekt, då Samsung X5 är där du ska lägga din. Användning av den blixtrande snabb Samsung 970 Evo NVMe SSD inne i denna sak bör tala om för dig att det kommer att vara snabb, och det är verkligen oss. Men det är inte billigt, och det är något större än T5.

Så hur snabb är X5? I ett ord, mycket. Ansluten via Thunderbolt-3, kan den skryta med hastigheter på upp till 2,8 GB/s, vilket är ming-osannolikt snabbt. Du kanske inte får de hastigheter som i den verkliga världen, men även om du får någonstans att lösa dem, kommer du att bli mycket nöjd faktiskt.

Med tanke på kostnaderna, du kanske inte vill betala på 2TB-modellen, men med 1TB och även 500GB alternativ som finns, det finns rum för de flesta budgetar.

Köp på Amazon

Bästa Robust SSD-enhet: SanDisk Extreme (Från $65)

SanDisk

Om du tar din bärbara SSD ut och om, du kommer att vilja det för att vara säker medan du gör det. Ssd-enheter redan är naturligtvis mer robust än deras HDD motsvarigheter (på grund av avsaknaden av rörliga delar), men det gör dem inte oförstörbara. Du fortfarande behöver dem för att hålla upp till omild behandling och SanDisk Extreme kommer att göra just det.

Med IP55 damm-och vattenmotstånd, du behöver inte oroa dig för att ta Extrema på plats oavsett om det är vid poolen eller på en fotografering äventyr. Om din disk är full till brädden med viktiga data, att lugn och ro är värd sin vikt i guld.

Precis som de flesta bärbara SSD-modeller, det finns en kapacitet för att passa alla här—börjar på 250 GB och går hela vägen upp till en jättestor 2TB.

Köp på Amazon