ZAGG Slim Boek Ga voor de iPad (9,7-inch) Review: Ongeveer net zo Veelzijdig als een iPad, Laptop van de Zaak Kan Worden

0
94

Waardering:
8.5/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $99

Nu Kopen

Cameron Summerson

Als u op zoek bent naar een manier om meer uit uw iPad door te zetten in een geïmproviseerde laptop, kijk dan niet verder dan de $99 ZAGG Slim Boek Gaan. Het is een robuuste kleine accessoire dat voegt veel veelzijdigheid.

Hier is Wat We Willen

 • Fantastisch, praktisch ontwerp en uitstekende functionaliteit
 • Geweldig levensduur van de batterij
 • Gekleurde verlichte toetsen

En Wat We niet

 • Saai design
 • Omvangrijke zaak die geen bescherming van het scherm

Wat Het Is: Een Laptop-als Accessoire voor Uw iPad

iPads hebben een lange weg afgelegd sinds ze voor het eerst werden geïntroduceerd, met veel gebruikers die kiezen voor hun eenvoud meer dan een traditionele laptop. Het één ding dat ontbreekt voor de meeste gebruikers is een eenvoudige manier om bang uit een hoop tekst in één keer met behulp van het toetsenbord op het scherm is prima voor een korte, eenvoudige stukjes tekst, maar als u op zoek bent om meer te doen dan een externe accessoire is de weg te gaan.

En hoewel er geen tekort aan iPad-specifieke (of zelfs compatibel) modellen rondzweven daar, de ZAGG Slim Boek Go heeft een paar interessante trucs uit de kast om het een echte concurrent voor de iPad-draaide-laptop toetsenbord nodig heeft.

Cameron Summerson

Ten eerste, het heeft alle functies die u zou verwachten van een draagbaar toetsenbord: Bluetooth, dus het verbindt snel en draadloos; het is achtergrondverlichting voor gemakkelijk typen in schemerige omgevingen, en het kan synchroniseren met twee verschillende apparaten voor het eenvoudig schakelen. Maar al die verwacht functies—dingen die elke fabrikant zou worden gestraft voor niet inclusief.

Het is de andere dingen die de Slanke Boek Gaan een optie waardig van uw aandacht.

Voor starters, de afneembare laptop-stijl vorm factor is uitstekend. De Slanke Boek Gaan is uit twee delen: het toetsenbord en een case. Het geval is een deel gaat op je iPad en dient niet alleen te beschermen, maar ook om fysiek te verbinden met het toetsenbord door middel van sterke magneten in elk van de twee eenheden. De zaak heeft ook een handig, veelzijdig en intelligent ontworpen standaard dus gebruik het met het toetsenbord—verbonden of afzonderlijk eenvoudig.

Cameron Summerson

Maar dat is niet alles. De zaak, die in eerste instantie voelde grof naar mijn handen, die u anders alleen bekend zijn met de iPad in haar naakte glorie, heeft ook een handig trucje: een baai voor je Apple Potlood. U kunt tuck het Potlood weg hier, het deksel sluiten, zoals een laptop, en heb het allemaal netjes weggestopt. Samen. Ik maak geen gebruik van het Potlood, maar ik kan zien hoe dit zou een killer feature voor iedereen die dat doet en houdt het dicht bij de hand.

Anders, het ontwerp is vrij eenvoudig. Zoals ik al eerder zei, het toetsenbord en case gemakkelijk aansluiten via magneten, waardoor het hele ding een uniforme look en feel—niet in tegenstelling tot een laptop. Maar, weet u, met uw iPad.

Ik zou liegen als ik zei dat ik was verrast door zijn vorm factor of algehele look out of the box—het is eerlijk gezegd vrij saai op zoek. Maar he, het hoeft niet te zijn omdat het doet wat het verondersteld wordt te doen zo verdomd goed.

In feite, laten we praten over nu.

Gebruik van de Slim Boek Gaan: ik Hou van Je, Kleine Toetsenbord

Toen ik voor het eerst sloeg mijn iPad in het geval, zoals ik hierboven, ik was een beetje verrast met de toegevoegde bulk, maar als ik het gebruikt in de zin van dat het was te omvangrijk vervaagd. De zaak zelf ongetwijfeld werkt als een goede beschermende hoes voor de tablet, maar het doet niet veel om het scherm te beschermen—het heeft een kleine lip rond de rand, maar ik denk niet dat het genoeg zou zijn om te voorkomen dat het scherm van het kraken als je liet hem naar beneden. Dus, proberen niet te laten vallen naar beneden.

Anders, het is legit. Het heeft openingen voor de Lightning-poort en de aansluiting voor de koptelefoon (deze iPad heeft een hoofdtelefoon aansluiting). Je weet hoe sommige gevallen knoppen bijna unpressable en vervelend? Goed, deze doet dat niet. Ze zijn er nog steeds veel clicky.

De kickstand is echt cool door zijn unieke vormgeving. In plaats van het vouwen uit het midden van het toestel—zoals de Surface Pro is standaard bijvoorbeeld—de scharnier is eigenlijk op de bodem, en het plooien naar buiten. Het is ook erg stijf, dus het houdt de tablet in welke mate u wilt helemaal tot aan de dode-recht.

Cameron Summerson

Direct onder het beeldscherm (in het landschap) is het Potlood houder. Onder dat (op de bodem) zijn de magneet bijlagen voor het toetsenbord. Dat is de ster van de show hier, dus laten we over praten.

Ten eerste, ik was geschokt hoe gemakkelijk het Slim Boek Gaan is om te typen op, vooral vanwege de algehele small form factor. Maar de toetsen voelen uitstekende—behoorlijke reis en een geweldig aanvoelen. Ze zijn een beetje krapjes, maar ik wist niet dat dat een probleem tijdens mijn testen. Ik typ veel woorden elke dag, en ik kan makkelijk schakelen tussen mijn gewone toetsenbord, laptop toetsenbord, en de Slanke Boek Gaan met een minimale inspanning.

Het is ook verlicht. Maar niet alleen oude ouderwetse “gewone” tegenlicht waar je een kleur; oh nee, het Slim Boek Gaat over zeven achtergrondverlichting opties. U kunt kiezen uit wit, blauw, turquoise, groen, geel, rood en paars. En ze zien er allemaal uitstekend. Zelfs geel, die is van oudsher een verschrikkelijke kleur (ik was een kind, ik was een kind). Maar echt, ik bleef mijn review unit op rood, omdat…ik hou van rood. Oh, al die kleuren heeft drie verschillende helderheidsniveaus, ook. Of kan je gewoon uitschakelen. Uw oproep, man.

Cameron Summerson

Het bevat ook alle functie toetsen die u wilt: thuis, lock, task switching -, internet -, media-en volumeregeling, en zelfs een knop om de software-toetsenbord wanneer u het nodig hebt. Weet je, voor emoji.

Het spreken van het gebruik van het toetsenbord, let ‘ s talk “lap-vermogen”. De meest voorkomende klacht met de Oppervlakte-stijl standaard is dat het gewoon niet lap-staat; de Slanke Boek Gaan is geschikt om te worden gebruikt in uw schoot, en het is niet een verschrikkelijke ervaring. Het is gewoon… kieskeurig. Als u de positie van het goed, het is stabiel genoeg om te typen op, maar het heeft nog steeds last van hetzelfde probleem dat de meeste afneembare producten zoals deze, met zo ‘ n dun scharnier (waar het toetsenbord maakt verbinding met de zaak, niet de standaard scharnier), het is gewoon niet de structurele stijfheid die nodig is om te zorgen voor een geweldige ervaring. Maar sinds de kickstand is een grote ol’ mat van kunststof die ligt plat, het helpt veel.

Tot slot, laten we praten levensduur van de batterij. ZAGG vorderingen die de Slanke Boek Gaan wordt het een jaar van de levensduur van de batterij met een uur gebruik per dag, dat is dus ongeveer 365 uur. Of drie maanden als u voor vier uur per dag. Of 45 dagen indien je gebruik maken van het voor 8 uur per dag. Maar eerlijk, als je aan het typen bent op je iPad voor acht uur per dag, zeven dagen per week, is het waarschijnlijk nodig om te praten over uw apparaat het gebruik van gewoontes en niet echt concentreren op uw toetsenbord de levensduur van de accu. Ook alleen maar omdat ik deed de wiskunde, je kan in theorie type op Slim Boek Gaan voor meer dan 15 dagen zonder te stoppen.

Het spreken van de batterij, hoewel, dat is mijn grootste probleem met het toetsenbord: de status van de batterij-indicator is een soort van… niet geweldig. Het heeft niet veel in de weg van een echte indicator, maar in plaats daarvan gewoon knippert een lichtje op de power-knop wanneer u op de Fn-toets en de Ctrl-toets op hetzelfde moment. Als het knippert driemaal groen, de batterij is meer dan de helft vol. Twee gele knippert betekent dat het ergens tussen de 25-49%, en een rood knipperen betekent dat het onder de 25%. Ik denk dat je moet waarschijnlijk laad het op dat punt.

Het grootste probleem met dat systeem, die eerlijk is het niet gruwelijk, is dat het afhankelijk is van u herinneren om het te controleren voordat het is bijna dood. De handleiding geeft niet aan het licht knippert om u te waarschuwen wanneer de batterij is erg laag, maar misschien zal ik aangenaam verrast om te vinden dat voorzien is in 6 maanden toen mijn batterij bijna leeg is.

Conclusie: Een Veelzijdig Product met een Veel te Graag

Er is veel te graag over de Slim Boek Gaan: het is veelzijdig, functioneel en voegt veel waarde aan uw tablet. Als je voor jezelf een hele hoop woorden op je iPad elke dag, dit is een uitstekende optie voor het toevoegen van een toetsenbord dat werkt op zowel een laptop-achtige vorm factor of als aparte accessoire. En op slechts $99, het is een verdedigbaar koop die veel functionaliteit voor je iPad. De kickstand op de zaak net een extra bonus.

Waardering: 8.5/10
Prijs: $99

Nu Kopen

Hier is Wat We Willen

 • Fantastisch, praktisch ontwerp en uitstekende functionaliteit
 • Geweldig levensduur van de batterij
 • Gekleurde verlichte toetsen

En Wat We niet

 • Saai design
 • Omvangrijke zaak die geen bescherming van het scherm