Den Bästa Sängen Fästen för Din Tablet, Telefon eller Nintendo Stäng

0
314
Lamicall, Magichold, Naham

Det finns inget som natten (eller morgonen) spenderas i sängen med din favorit-enhet. Men om du är trött på att tappa din tablet, telefon eller Nintendo slår på ditt ansikte, då kanske det är dags att investera i en säng mount.

Säng-enhet fästen är en allvarlig lyx, men på många sätt är det en att undra varför de inte är en stapelvara i varje sovrum. Amerikaner spenderar mer än tre timmar per dag på sin smarta enheter, och det finns en god chans att du vanligtvis in telefonen varje morgon innan krypa ur sängen. Om du kommer att använda din tablet, telefon eller Nintendo Byta i sängen, så varför skulle du inte göra det med bekvämligheten av en handsfree-mount?

Det finns en chans att du har en del reservationer mot sängkanten tablet pc och smartphones fästen. Kanske du är rädd för att bli förlöjligad av dina vänner, familj, arbetskamrater, husdjur och andra större. Kanske du är rädd för att bli en frossare Netflix monster. Men bara tänk för ett ögonblick. Människor montera Tv-apparater på väggarna, och Tv är i princip bara stora, skit tabletter som inte kan användas för Facetime eller skicka sms. Det är en no-brainer.

Med alla tablett, telefon, och Nintendo Byta fästen på marknaden, kan det vara svårt att hitta den produkt som är rätt för dig. Det är därför vi har tagit tid att hitta den bästa fästen, för allas behov. (Förresten, Nintendo Switch kan passa in i någon tablett mount så även om vi inte nämna Byta specifikt i ett inlägg nedan att du ska kunna använda det utan problem.).

Magichold 360 Roterande Svanhals Tablett Mount ($33)

Magichold

Om du har en fast sänggavel eller sängbord, då bör du kolla Magichold 360 tablett mount. Detta fäste kan vända och rotera i vilken vinkel som helst, så det är bra för att spela spel när man sitter rakt upp, eller för att titta på Netflix liggande på rygg som en hypnotiserad digital mamma.

Den Magichold 360 är inte en fristående berget, och det använder klämmor att fästa på ytor. Om du inte har en fast sänggavel eller sängbord, då du kommer att ha en hel del problem med att använda just denna mount.

Köp på Amazon

Lamicall Svanhals Tabletten och Telefonen Mount ($20)

Lamicall

Om du är i marknaden för en liten, diskret säng mount, då bör du kolla Lamicall. Dess justerbara svanhals är inte löjligt länge (eller löjligt ful), så det ser bra ut när den är ansluten till ett sängbord. Den Lamicall även fungerar bra på ett skrivbord eller i ett kök, på grund av dess hanterbar hals och snygg design. Som sagt, dess klämma görs endast för horisontell användning, så det kommer inte att fungera bra när den är ansluten till en sänggavel.

Den Lamicall mount kan hålla smartphones, men de måste vara minst 5″ lång. Naturligtvis kan du alltid slå en tjock fall på din lilla smartphone, eller köpa en dedikerad telefon mount.

Köp på Amazon

Samhouse Roterande Tabletten och Telefonen Mount ($30)

Samhouse

Den Samhouse mount kan se ut som en ostadig kirurgiska verktyg, men det är faktiskt en otroligt stadig och lätt justerbar del av maskinvaran. På många sätt, det liknar de fästen som du kan köpa för tunga datorskärmar och Tv-apparater. Dess mekaniska fjädrar och leder kanske inte ser mycket inbjudande, men de kommer se till att både telefonen, surfplattan, och Nintendo Byta håll stadigt framför eller bredvid din säng.

Eftersom Samhouse mount bygger på en inspänningsmekanism, du behöver en bra sänggavel eller sängbord för att använda det. Och även om det kan hålla en mängd olika smartphones, enheter som är kortare än 5″ passar inte utan en tjock fall.

Köp på Amazon

Viozon Fristående Telefon och Tablett Mount ($80)

Den Viozon fristående berget är bra för människor som inte har en sängram eller sängbord, eller för människor som vill utnyttja en handsfree-montera alla runt huset. Det är en robust hårdvara som är lätt att ställa in och justera, och det kan även användas för att hålla smartphones. Vidare står design gör att det verkligen lätt att glida under din säng eller en stol för att placera din surfplatta eller Byta rakt framför dig.

Köp på Amazon

B-Landa Lat Fäste Mobiltelefon Mount ($16)

B-Landa

Om du letar efter en billig, lätt att använda vid sängen, telefon mount, så ska du kolla in B-Mark montera. Den har en “lazy fäste” – design som kan stå på egna ben, eller kortas mellan madrass och säng ram.

B-Mark mount kan hålla en telefon, men det kan inte hålla en tablett eller en Nintendo-Switch. Om du försöker att använda större enheter i sängen, då du kommer att vilja köpa en mount som är gjord för surfplattor.

Köp på Amazon

Naham Smartphone Svanhals Telefon Mount ($15)

Naham

Om du vill ha en lång, stabil telefon fäste som kan dingla över din säng, då bör du kolla Naham telefon mount. Dess svanhals design är stabil och lätt att justera, och dess klämma att fästa till någon nattduksbordet eller sänggavel. Eftersom Naham mount är så diskreta och snygga, kan du även använda det på skrivbordet, eller varför inte i ett kök.

Naturligtvis, detta fäste görs endast för smartphones. Det kan inte hålla en tablett eller en Nintendo-Switch. Om du vill ha en säng fäste som kan innehålla större enheter—tack och lov, det finns massor av alternativ att välja mellan i vår lista här.

Köp på Amazon