Withings Flytta Omdöme: en Hybrid Smartwatch Som är Mindre Än Summan av Dess Delar

0
165

Betyg:
4/10
?

 • 1 – Absolut Hot Sopor
 • 2 – Sorta Ljummet Sopor
 • 3 – Starkt Bristfällig Design
 • 4 – Vissa Fördelar, Massor Av Nackdelar
 • 5 – Acceptabelt Ofullkomliga
 • 6 – Tillräckligt Bra för att Köpa På Rea
 • 7 – Bra, Men Inte Bäst-I-Klassen
 • 8 – Fantastiskt, med Några Fotnoter
 • 9 – Håll Käften Och Ta Mina Pengar
 • 10 – Absolut Design Nirvana

Pris: $70

Köp på Amazon

Här är Vad Vi Gillar

 • Billigt
 • Lätt att byta band
 • Vansinnigt lång batteritid

Och Vad Vi inte

 • Låg kvalitet material
 • Några funktioner utan telefon
 • Plast urtavla fönster
 • Låg effekt vibrationer
 • Ingen anmälan stöd

Hybrid smartwatches är en tilltalande segment, som kombinerar hälsa spårning fördelar av en vanlig aktivitet tracker med diskret, fashionabla utseende som en traditionell klocka. Withings är ett av de få deltagarna i området.

Som gör företagets mest budget-vänlig modell, Withings Flytta, mer nedslående. Dess låga pris motsvaras av några funktioner, förlitar sig på en ansluten telefon för de flesta av dess verkliga fördelar, och i material och finish av klockan i sig är inte upp till den standard som fastställts av Withings Stål och dess stablemates.

Om du är i marknaden för både en mycket billig aktivitet tracker och en mycket billig klocka, kan du kombinera både inköp i Withings Flytta. Men om överklagande av en hybrid titta på är i sin likhet med en fashionabla tillbehör och överklagande av en verksamhet tracker är i sin noggrannhet och verktyg, sedan Flytta faller platt på båda dessa punkter.

Du Får Titta Du Betalar För

Ur en funktionell synvinkel, Flytta är mycket liknande till Withings Stål, den ursprungliga hybrid titta design att bolaget ärvt från sina dagar som en Nokia dotterbolag. Som Stål, Flytta spår och sova med ombord hårdvara, med dess enda feedback som kommer från en sub-ratten som visar framsteg mot dina dagliga steg målet. Klockan kan vibrera, men erbjuder inga andra interaktiva funktioner.

Coral färg alternativet skulle förmodligen se bättre ut på någon mindre håriga än mig. Michael Crider

Till skillnad från Nokia/Withings Stål, draget ser ut…tja, billiga. Den använder en plastback och fönster, något som skulle vara klibbig på ännu en billig konventionella titta på. Silikon bandet är mer förlåtligt, och jag uppskattar att det kan ändras snabbt tack vare quick-release pins. Men om du vill ha en trevlig band som är en extra $20-30, som verkar som en udda slöseri på en så billig enhet.

Flytten är plast fönster är en låg punkt i sin budget-friendly design. Michael Crider

Den plast skulle vara okej, om Withings hade använt besparingar för en mineral kristall fönster. Något som härdat Gorilla Glas eller syntetisk safir är för mycket att hoppas på en sub-$100 enhet, men plast fönster är att gå till grunden enkelt och upprepade gånger, även om du inte använder Röra sig i ofta hög intensitet träning.

Flytten är kompatibel med standard titta på band, och det medföljande bandet har quick-release pins. Michael Crider

Att billighet är förmodligen en feature och inte en bugg. På bara $70, Flytta är verkligen en av de billigaste aktivitet trackers runt från en seriös leverantör, hybrid titta design utan hinder. Det är lite mer än halva priset på den ursprungliga Stål, för samma funktioner…och för att flytta upp till något med puls spårning, skulle du behöva punga ut $180 för Stål HR. Det är väl bortom impulsköp sortiment för de flesta användare.

Ett Stänk av Färg

Withings driver anpassning vinkel med Flytten och sin dyrare kusin Flytta EKG. Det är som erbjuds med en rad olika färgkombinationer för bandet, ansikte och en “tracker” för hand, med en komplett webb-baserad färg customizer verktyg som erbjuds någon gång senare i år.

Withings kommer att erbjuda flera poäng på färg och mönster anpassning på väg…men inte ännu. Withings

Det är kanske mer övertygande än det låga priset ensam, då aktiviteten trackers och smartwatches ofta bara har en eller två val i fråga om stil, med utbyte av band ofta är egenutvecklade. Men det verkar inte vara något alternativ för att ändra timme och minut händer, vilket är ett ganska platt stål färg med inga indikatorer. Det är ingen lysande färg eller Timex-stil “Indiglo,” antingen, så kommer du att nå din telefon om du vill veta tiden efter ljuset slocknar. Det är ett märkligt utelämnande på en enhet som erbjuder sova spårning som en av dess enda dedikerade funktioner.

Flytten är vattentät upp till 50 meter. Michael Crider

Withings priser Flytten som vattenresistent upp till femtio meter, vilket är ganska standard för en klocka, smart eller på annat sätt. Även om det inte hålla jämna steg med din fantasi “dykare” automatisk, det tar på översköljning svett och stänk i poolen eller dusch utan att klaga.

Som den mest enkla Withings Stål modell, Flytta kan hålla igång för ett och ett halvt år utan att behöva en batteriladdning, men du måste öppna huset (eller få en expert att göra så) och ersätta mynt batteri på den punkten. Naturligtvis ramen för denna översyn kan inte sträcka att den maximala längden på att ladda, men jag antar att frekvent användning av vibrerande alarm funktionen skulle minska att batteritiden avsevärt. Det är något att överväga ett plus om du kan inte stå ut med att ladda flera prylar dagligen.

Glöm inte Din Telefon

Flytta inte spåra din puls och det bygger på en Bluetooth-anslutning till en iPhone eller Android-telefon för att spåra din position via GPS. För att starta ett träningspass du håller kronan—knapp på enheten tills den vibrerar klockan. Springa, cykla, simma eller vad du planerar att göra, tryck och håll igen för att avsluta din session. Telefonen app som registrerar din tid och avstånd, men du måste berätta om vad du har gjort själv.

Withings fitness alternativ för spårning är ganska standard, men integreras med många olika tjänster. Michael Crider

Det väcker frågan, varför jag använder en klocka för detta på alla? Den position tracking kommer från telefonen, och jag behöver öppna appen och röra runt med mina inspelade data för att lägga till något meningsfullt sammanhang. Dessa är alla saker som kan göras på telefon ensam—Google Passar även gör det automatiskt, upptäcka din verksamhet och att uppskatta saker som brända kalorier och höjd. Klockan kan inte pausa träning heller, så om du är vila för en drink eller ett särskilt intervall du har att spåra flera olika sessioner.

Så vad gör Flytta erbjuda, förutom en något mindre besvärlig start och stopp knapp? Det kan spåra stegen och sova mer exakt än en telefon ensam. Men Withings övergripande uppföljning och sociala program är en bra bit bakom de tycker om FitBit, Google, Apple och Samsung, och de Flyttar inte göra anmälningar. Det enda den kan varna dig för är en väckarklocka, och även då endast med en vibration så svag att jag skulle inte lita på det för att väcka mig. Larmet inte ens synkronisera med en på telefonens klocka app.

Flytta inte kan göra mycket utan att telefonen kommer tillsammans för ett träningspass. Michael Crider

Flytten är analog klocka händer synkronisera med telefonen tid, och Android Smart Lock-funktionen kommer att låta det gå förbi låsskärmen. Men när det gäller ren funktionalitet, Flytta är knappt bättre än din telefon ensam, och erbjuder en at-a-glance steg tracker och inte mycket annat. För min del—och mina pengar—jag skulle mycket hellre ha en billig Seiko och spåra varje pass jag gör på min telefon själv.

Några Andra Extras (Men Inte Tillräckligt)

Flytten ger dig tillgång till Withings semi-sociala nätverket hälsa och wellness-verktyg, inklusive mer omfattande sova spårning, guidad meditation och graviditet insikter. Men återigen, allt detta är saker du kan hitta på andra fitness-tracker-system (eller bara på telefonen själv) med puls spårning. Den Withings EKG kommer tekniskt erbjuda puls spårning när den lanseras, men inte i en konstant, live-mode som Stål HR—det är tänkt mer som ett medicinskt verktyg än ett fitnesscenter.

Withings erbjuder en mängd olika sociala media och wellness-program. Michael Crider

Withings anpassning verktyg kan göra en liten försäljning när det är igång, med några läckra färgkombinationer och intressanta ansikten. Men Vår filosofi är att granska en produkt som det är, inte som det kan vara…och till och med mer stil-alternativ, kommer de inte dölja de grundläggande billighet av enheten. Jämfört med den ursprungliga Stål eller mer nyttoinriktade uppgraderingar, Flytta inte riktigt jämföra alls. Dess en stor fördel, ett år-och-en-halv påstådda batteritid från en vanlig klocka mynt cell, blir mindre övertygande som mer avancerade klockor sträcka ut sina batterier till flera dagar.

Bättre Alternativ Finns

Om Flytten som erbjuds live puls spårning på ett sätt som var mer diskret än andra modeller, och därmed frigöra mer exakt träna spårning, det skulle vara mycket mer spännande. Om anmälan verktyg inte var så saknar, om dess passform och finish var bättre, helvete, om jag bara kunde läsa det i mörkret, medan det är sömnen tracking—jag skulle ha varit betydligt snällare på enheten hade det någon av dessa till sin fördel.

Flytta värde proposition saknas: plocka upp en mer kompetent tracker, eller en bättre titta på istället. Michael Crider

Men det gör det inte. För $70, köpa en snyggare konventionella klocka eller ett billigt fitness tracker, eller spara ihop till ett bättre alternativ i antingen kategori.

Betyg: 4/10
Pris: $70

Köp på Amazon

Här är Vad Vi Gillar

 • Billigt
 • Lätt att byta band
 • Vansinnigt lång batteritid

Och Vad Vi inte

 • Låg kvalitet material
 • Några funktioner utan telefon
 • Plast urtavla fönster
 • Låg effekt vibrationer
 • Ingen anmälan stöd