Windows-10 “Anger” App Flikar Är “Inte Mer”

0
84
Mega Pixel/Shutterstock

Set skulle dra flikarna till File Explorer och andra Windows-program. En tidig version av Set en gång dök upp i Windows Insider bygger, men Microsoft drog det. Nu, enligt Microsoft är Rik Turner på Twitter, Uppsättningar är “inga fler.”

Vi ser verkligen fram emot att Set, som vi alltid har velat flikar i Utforskaren liksom konsolfönster som Kommandotolken, PowerShell, och även Linux Bash-skal på Windows. Flikar i andra program som Anteckningar skulle vara riktigt coolt också. Sätter erbjuds native flikar något program som kan använda det. Så här Ställer fungerade när den var tillgänglig i Windows Insider bygger för en kort tid ett år sedan.

Tillbaka i juni 2018, bort Microsoft Ställer flikar från Windows Insider bygga och tackade användare för sina “värdefulla feedback… så vi utveckla denna funktion hjälper till att säkerställa att vi levererar den bästa möjliga upplevelsen när den är redo för release.”

Microsoft har varit ganska tyst om Uppsättningar någonsin sedan dess. I December 2018, Windows Centrala Zac Bowden hävdade Set var inte “annullerats” enligt hans källor på Microsoft.

Men, fem månader senare, Uppsättningar ser ganska annulleras. I svar på en fråga om när en flikar konsol miljö skulle komma, Microsoft Rika Turner sade: “Skal-förutsatt fliken erfarenhet är inte mer”—han hänvisar till Anger här.

Turner sade också att “lägga till flikar [till konsolen] är hög på vår att göra-lista.” Säkert att Microsoft inte skulle kunna arbeta på att lägga till flikar till konsolen om de ursprungliga operativsystemet flikar var fortfarande deras sätt någon gång snart.

Det är lite crazy att vi har att tolka Microsofts planer från vandrande tweets, men det är hur det går. Det verkar som Microsoft har i tysthet annulleras-Apparater utan att faktiskt tala om för någon utanför Microsoft. Vi skulle vilja ha ett mer officiellt uttalande, naturligtvis, men Microsoft kan aldrig släppa taget och låta minnet av Uppsättningar bleknar sakta bort.

Det är logiskt, egentligen. Microsoft Ställer mycket komplicerat—det var mer än bara flikar; varje flik kan bädda in Kanten av webbläsaren motorn. Med den gamla versionen av Kanten på väg ut och en ny Krom-baserad version av Kanten på det sätt, Ställer nu mer komplicerat att genomföra. Zac Bowden sa att Microsoft fortfarande “jobbar på hur man bäst för att genomföra det”, men det var i och med 2018, och det verkar som att planerna har ändrats.

Naturligtvis, medan många människor ville File Explorer och trösta flikar—har andra operativsystem har haft i årtionden—att ingen riktigt uppmanade Microsoft att göra Uppsättningar så komplicerat i första hand.

Nåja, det finns sätt att få flikar i Utforskaren i dag. Men det är 2019 och Windows verkligen bör erbjuda denna grundläggande funktion.

Om vi har missuppfattat Rika Turner ‘ s tweet och Uppsättningar är fortfarande på väg, vi skulle vara glada att uppdatera den här artikeln med en officiell Microsoft-uttalande om vad som händer med Uppsättningar.