Moet Je het Kopen van de Nieuwe Schijf-Gratis Xbox?

0
102
Microsoft

Microsoft heeft zojuist aangekondigd dat de Xbox Een S Digitale Versie, een Xbox zonder cd-station. Ze zijn geprijsd op $250 en zijn drie spellen te starten, dus de vraag is: Moet je het kopen? Verrassend het antwoord is niet “nee, nooit.”

Kijk Ma! Geen Discs!

Microsoft ‘ s nieuwste Xbox is een beetje nieuwsgierigheid. Stel je een Xbox One S. Nu verwijderen van het schijfstation en bedek het gat met een kunststof gezicht. En je hebt de Xbox One S volledig Digitale Versie. Waarom niet uitrusten op de console rekening voor het verwijderen van de drive? In een interview met Ars Technica, Microsoft Platform en Apparaten GM Jeff Gattis uitgelegd dat, hoewel het leek op een tien-minuten design werk dat ze deed in feite uitgevoerd door middel van een nieuwe testcyclus en koos om te gaan met dezelfde form factor om de kosten laag houden.

De verandering is meer dan alleen een redesign of het ontbreken daarvan, echter. Op onze zuster site, How-To Geek, we hebben gedetailleerde hoe deze nieuwe Xbox voldoet aan Microsoft ‘ s originele visie voor deze console generatie. Maar om in of je wel of niet moet kopen, echt we moeten graven in wat je geeft en wat je wint.

Afscheid Nemen Van Het Kopen Van Fysieke Games En Films

Slechts een paar van de games die ik bezit en kan niet spelen op de nieuwe Xbox Josh Hendrickson

Het kopen van de Xbox One S volledig Digitale Versie (die heeft een naam, zodat het verschrikkelijk het is een staking tegen de aanschaf van de zaak) betekent dat de mogelijkheid tot gebruik van enige fysieke media. En dat is iets om door te denken op meerdere niveaus.

Heb je ooit het kopen van gebruikte games? U kunt dat niet doen met dit systeem. Heeft u handel of lenen van discs met een vriend? Ook een no-go. Wilt u de zorg over de beste prijs? Fysieke media is vaak te koop goedkoper dan de digitale versie, maar dat zal je niet helpen met deze Xbox.

Heeft u liever de absolute best mogelijke beeld en geluid van uw films die alleen fysieke media aan te kunnen bieden? Goed, je gaat te hebben om te kopen van een Blu-ray-speler om te gaan met dit ding. Heb je al Een Xbox en Xbox 360 games op cd ‘ s? U niet kunt afspelen die op deze console.

Heb je meerdere Xbox-consoles in uw huis? We maakten een sterk argument in ons artikel over of je wel of niet moet kopen een fysieke Schakelaar games die gebaseerd zijn op of je wel of niet hebben van meerdere consoles en spelers in uw huis. Terwijl de Xbox heeft veel betere cross-console delen dan de Schakelaar, moet u nog steeds de gegevens te downloaden naar meerdere consoles die verhoogt onze laatste overweging.

Terwijl u misschien geen van de bovenstaande punten op u van toepassing is—misschien is dit uw eerste Xbox ooit en u alleen kopen films in digitaal formaat, of u abonneren op Netflix, Hulu en andere diensten in plaats daarvan je nog nodig hebt om jezelf te vragen een belangrijke vraag: “heb ik een Data-cap?”

Helaas, veel Isp ‘ s te dwingen gegevens caps nu. En het is niet ongewoon voor een spel om 80 optredens of meer. Het kopen van een schijf won, niet verhullen dat het helemaal, maar het zal het compenseren van een groot deel van het. En het streamen van een 4K HDR-film zal niet makkelijker op. Als u een gegevens dop en je een fervent gamer en media van de consument, waardoor uw cd-station is iets wat je echt wilt om door te denken.

De Naam Zegt het al, Uw Spel Bibliotheek Gaat Digitaal

Mijn digitale bibliotheek overstijgt mijn fysieke games.

Maar het is niet allemaal kommer en kwel voor deze console, gaat digital komt met voordelen. Ik geef toe dat dit wellicht het meest kenmerkende voorbeeld van de eerste wereld problemen, maar als iemand die actief speelt Xbox op een wekelijkse of zelfs dagelijkse basis, ik kan niet tegen het veranderen van discs meer. Ik heb meerdere games op disc die ik heb gekocht op die manier juist omdat ze goedkoper waren dan de digitale, dat ik nooit spelen. Wanneer ik ga zitten op de bank en brand-up van de Xbox, ik besluiten vaak om een spel te spelen alleen om het realiseren van het zitten in de doos. En ik kan het gewoon niet de moeite om te knoeien met dat, zodat ik uiteindelijk het spelen van een spel dat ik een eigen digitaal plaats.

Als dat het klinkt alsof je, dan is er een feit dat gaat tegen alle punten van de dollars die u kunt besparen door het kopen van gebruikte of tijdens de verkoop: als je niet het spel spelen, dan zal je besteed veel te veel geld op, ongeacht wat de prijs is. En dat raakt de kern van wat het Digitale Xbox, u geeft. Een digitale bibliotheek die u altijd toegang hebt tot (zolang je internet hebt). Als je naar het huis van een vriend, kunt u zich aanmelden bij uw profiel en uw games. En u zult nooit te maken hebben met uitzoeken welke doos die spel eindigde met omdat niemand kan dingen terug waar ze thuishoren.

Het kan de eerste wereld problemen, maar we praten over het spelen van dure games op een apparaat die voor dat specifieke doel, één die ook dient als een uitstekende media streamer maar realistisch heeft geen praktische leven-veranderende gebruik. Gezien het feit dat het primaire doel van de Xbox is leuk, dan gemak als een hoge prioriteit zinvol is. Alleen misschien niet in deze prijzen regeling, in het bijzonder wanneer de belangrijkste voordelen kunnen worden op de gewone Xbox One S ook.

In het Beste geval een $50 Spaargeld Is niet Genoeg Om Het Disc-Speler

Dit is vanaf de website van Microsoft, waarom zou je het kopen van de een aan de rechterkant wanneer ze kosten hetzelfde?

Nu dat je weet wat je verliest, en wat je krijgt, let ‘ s get down to brass tacks. U moet niet kopen de Xbox One S is de volledige Digitale Versie van vandaag. Maar het is het overwegen waard in de toekomst. Het probleem is de prijs, ongeacht hoe je het bekijkt. Kunt u gemakkelijk vinden zowel voor $250, zelfs rechtstreeks vanuit Microsoft. Als je gaat om te betalen van een van beide manier, dan, natuurlijk, je moet de één met meer functies.

Je krijgt drie games, maar twee van die games (Minecraft en de Zee van de Dieven) komen met het Spel Voorbij. De derde, Forza Horizon 3, niet op het Spel Voorbij—maar zijn opvolger, Forza Horizon 4 is, en je zou waarschijnlijk willen de nieuwere spel. Plus, als je all in te gaan op Alle-Digitaal, lijkt het waarschijnlijk dat u zult willen grijpen Spel Pass—na alle, Microsoft biedt u drie maanden voor een totaal van $1. De reguliere Xbox One S biedt meestal ten minste een spel als niet meer toch, dus in het algemeen het idee van de meegeleverde games is een beetje een wassen.

Microsoft reeds is aangegeven is het doel is een $50 verschil in prijs. Vermoedelijk, dat betekent dat de reguliere Xbox One S terug naar een “normaal” $300 prijs. Dat voelt onwaarschijnlijk omdat het vinden van de Xbox One S voor $250 is eenvoudig, zelfs buiten de schoolvakanties. Maar laten we aannemen dat voor een moment de Xbox One S prijs is drastisch omlaag permanent $250, en deze nieuwe Digitale versie, op zijn beurt, gaat voor $200. Dat is nog niet genoeg.

Voor $50 je niet alleen het geven van een spel-cd-speler, je geeft een 4K Blu-ray speler. 4K Blu-ray spelers zijn duur; je kunt ze vinden op de low-end van $100. Dus voor minder dan de prijs van een nieuwe game, je hebt strompelde uw vermogen om te kopen van fysieke media. Dat is niet genoeg spaargeld om te rechtvaardigen dat het verlies. Zo lang als het verschil in prijs is slechts $50, het maakt het alleen maar meer zin om over te stappen naar het volgende model.

Dus als niet nu, wanneer doen wij raden het kopen van de Xbox One S is de Digitale Versie? Het is moeilijk om te speculeren over wat Microsoft gaat doen. Maar als de prijs van deze nieuwe console gedaald tot $150, en de originele One S bleef bij $250, op dat moment hadden we het gevoel veel meer comfortabel te bevelen. Maar zelfs dan heb je om te lopen zelf door middel van het vragen van wat is voor u belangrijk. Lagere spel prijzen? Of gemak? Nu, op zijn minst, je kunt het niet allebei hebben. Maar als digitale console winkels blijven hun groei, misschien in de toekomst je kan beide.