Hoe Gebruik Google Play Movies voor Chrome en Chrome OS

0
123

Google Play Movies & TV is een streaming service waarmee je video ‘ s bekijken via een web-client of via een app uit de Play Store. Of u nu wilt huren, Films Afspelen hiermee kunt u nieuwe of oude titels van Google ‘ s enorme bibliotheek.

Hoe om te Speel Films voor Chrome

U kunt toegang krijgen tot het Afspelen van Films vanuit Chrome naar de Google Play Movies website. De online store kunt u zoeken en bladeren, bekijk trailers voor titels, koop/huur, en kijk films en TV-shows, allemaal op één plek.

Als je ooit hebt bezocht de Google Play Store voor het downloaden van apps, muziek, boeken, of wat dan ook, de functionaliteit is vrij veel het zelfde over alle platforms die geeft je een gevoel van vertrouwdheid bij het zoeken naar iets om naar te kijken.

De top van de pagina is een zoekbalk kam door de hele catalogus met titels of gebruik één van de knoppen in de balk net onder het filteren op genre, top charts, of nieuwe releases.

Verder filteropties op de zijbalk laat u sorteren op TV-shows, familie programmering, productie studio ‘ s, en het kanaal toon werd oorspronkelijk uitgezonden.

Dan, als je begint te scrollen, lijsten van titels worden ondergebracht in een stijl die we hebben leren herkennen van de vele andere streaming services: nieuwe releases, gevolgd door de meest populaire films, en vervolgens een gevarieerde selectie van genres.

Als u een titel, klik dan op de play button om de trailer of klik op de naam om naar de film pagina.

Van een titel van de pagina, kunt u lezen in de omschrijving, de cast, de productie van de leden, beoordelingen van andere gebruikers van Google, en aanvullende informatie, zoals de Rotte Tomaten score, resolutie, ondertiteling, etc.

Als u niet klaar bent om de trekker overhalen en kopen/huren van een titel heeft, druk dan op “Toevoegen aan Wenslijst” en het wordt toegevoegd aan een lijst met de naam “Mijn Verlanglijstje.” We behandelen dit een beetje later op.

Wanneer je hebt besloten dat dit de film/TV-show u wilt, kunt u huren of kopen door te klikken op de “Huur” knop of de “Kopen” knop.

Opmerking: Niet alle films en TV-shows zijn te huur, dus je kan alleen een optie tot aankoop voor in de plaats.

Een pop-up wordt weergegeven en kunt u de kwaliteit voor uw titel (hoewel soms slechts één kwaliteit is beschikbaar); klik op de account die u wilt kopen.

Vervolgens kiest u uw betaalmethode. De standaard optie is Google Play krediet, maar als u klik op het drop-down menu kunt u kiezen tussen Spelen krediet, de aflossing van een code, het toevoegen van een creditcard of een PayPal account, dan klikt u op ‘Huren’.

Als u wilt dat om de video te bekijken klik nu op “let op”. Anders klikt u op “Sluiten” om verder te winkelen.

Als u ervoor kiest om niet te kijken naar de huur onmiddellijk, kunt u vinden in de periode van de huur voor elke titel in het kader van de “Huurperiode” kop op de bodem van een video-informatie van die pagina.

Hoe Bekijk Je Wishlist

Om toegang te krijgen tot uw verlanglijst te zetten, klik op “Mijn Verlanglijstje”, gelegen op de linker zijbalk. Binnen is een lijst van alle titels die u wilt zien, maar nog niet gekocht maar toch. Dit maakt het gemakkelijk om te houden van dingen die u wilt kopen of huren.

Hoe om te Speel Films Chrome-App

Zodra een extensie voor Google Chrome die is nu omgezet in een Chrome-App voor Chrome OS en Google Play Movies-app fungeert in wezen als een “lite” versie van de site. Maar u kunt nog steeds downloaden van Films voor Chrome op elk platform rechtstreeks vanaf het web store-link, Google heeft sinds gedaald ondersteuning voor een apparaat dat nog niet een Chromebook. Het is ook vermeldenswaard dat de app geen ondersteuning voor offline afspelen op iets anders dan Chromebooks.

Het installeren van de Chrome-app voor het Afspelen van Films & TV, hoofd op over aan de Chrome web store voor het Afspelen van Films & TV en klik op ‘ Add to Chrome.”

Op de pop, de toestemming, klik vervolgens op “Add app” geven toegang tot Chrome.

Zodra de extensie installeert, klikt u op “App Starten.”

Om de app te openen van uw Chromebook bureaublad, klik je op het pictogram van het opstartprogramma, beginnen met het typen van “Films,” zoek het icoon met het grijs van de Chrome-logo in de rechter benedenhoek.

De interface van de app is vergelijkbaar met de web-versie, maar is beperkt tot een enkele eenvoudige functies, zoals het zoeken en surfen minimale titels, het kijken naar de trailers, en het bekijken van de films of TV-shows van uw bibliotheek. Het enige echte verschil is, als je wilt om iets te kopen, klikt u op de “Winkel” – knop aan de bovenkant van de app, die brengt u terug naar de web-versie van het Afspelen van Films. Anders dan dat, het dient als een manier om de trailers voor films, en een manier om te zien uw aankopen zonder te hoeven navigeren op het Afspelen van de Films web pagina.

Hoe om te Speel Films-App voor Android Chromebook

Als u een Chromebook gebruikt, kunt u toegang tot Google Play Movies & TV is op drie manieren: ga naar de web store, installeer de Chrome app of gebruik de Google Play Movies & TV-app voor Android, dat is vooraf geïnstalleerd als uw Chromebook heeft de Play Store geactiveerd.

We zullen gebruik maken van de Play Store-app in dit voorbeeld als de andere twee methoden zijn identiek op andere apparaten. Om toegang te krijgen tot de app, klik op de Launcher knop, typ dan “Films” in de zoekbalk en klik op “Films.”

U kunt navigeren door de app met behulp van de drie tabs aan de onderkant van het scherm: home, een bibliotheek en een verlanglijstje.

Net als de Chrome-extensie, de Chromebook app oogt en voelt als een minimalistische versie van de web pagina. Hoewel het laat je aankopen binnen de app, het voelt een beetje ongepolijst. Waar de web winkel geeft u de middelen om te zoeken op genre meteen, u hoeft te scrollen afgelopen vier titels van films voor gegeven van de opties om te kiezen.

Dat kleine grieven opzij, de app voelt snel en bevat de meeste van de dezelfde functionaliteit als de web-versie. Waar de app in uitblinkt, is in het filter-systeem, zodat u selecteert film/TV, genre, sub-genre, of u nu wilt huren of eigenaar zijn van de film, en recht naar beneden om wat tien jaar is de film gemaakt werd. Het is een vrij zoete functie die de web pagina ontbreekt.

Als je iets aantrekkelijk te vinden, klik er dan op om de titel van de pagina informatie. Hier kun je de trailer, koop/huur, lees een korte beschrijving, zie de gebruiker en Rotte Tomaten beoordelingen, audio talen, ondertiteling, en een paar andere extra bits van informatie.

U kunt zelfs tarief de titel met een duim omhoog of duim omlaag door te klikken op een van de pictogrammen op dit scherm. Als u nog niet keken naar de film of TV-show nog en zou liever gewoon het toevoegen van de titel aan je verlanglijstje, klik op de verlanglijst pictogram aan de rechterkant.

Wanneer je hebt besloten dat dit de film of het TV-programma dat u wilt, kunt u deze huren of kopen door te klikken op de juiste knop aanwezig.

Opmerking: Niet alle films en TV-shows zijn te huur, dus je kan alleen een optie tot aankoop voor in de plaats.

Een pop-up wordt weergegeven en kunt u de kwaliteit voor de titel. Soms is er maar één versie wordt aangeboden, in welk geval je zult niet zien deze prompt.

Vervolgens kiest u uw betaalmethode. De standaard optie is Google Play krediet, maar als u klik op het drop-down menu kunt u kiezen tussen Spelen krediet, de aflossing van een code, het toevoegen van een creditcard of een PayPal account, klik op “Verder” om de aankoop te doen.

Hoe te Downloaden voor Offline Spelen

Google Play Movies voor de Chromebook, Android en iOS zijn zeer vergelijkbaar met alle andere versies en werken op dezelfde manier, behalve voor een geweldige functie: offline te spelen.

Met Google Play kunt u downloaden van items die u hebt aangeschaft zodat u ze kunt bekijken wanneer u offline bent, maar alleen als je het gebruik van Android, iOS, of Chromebook apparaten. Off line weergave is niet beschikbaar voor PC, Mac en andere laptops en computers.

Wanneer u de Chrome-app, om iets te downloaden in uw mediabibliotheek, klik op ‘Mijn Films of Mijn TV-programma” voor het bekijken van al uw aankopen.

Als je via de Play Store-app, klik op “Bibliotheek” (gelegen op de bodem van de app) om je aankopen.

Volgende, klik op de download icoon op de titel die u wilt downloaden om offline te bekijken.

De download icoon te vullen in het rood te geven voortgang van het downloaden. U kunt uw video offline zodra de download icoon verandert in een vinkje. Voor het verwijderen van een video nadat u klaar bent met kijken, klik op het vinkje.

Daar hebt u het, alles wat je moet weten over Google Play Movies voor Chrome en Chromebook zodat u kunt beginnen met eetbuien uw favoriete films en TV-shows nu.