Dagliga Nyheter Roundup: YouTube är On Fire

0
83

Efter år av bråk, Google och Amazon har äntligen gjort upp. Som en direkt följd, YouTube är att komma (tillbaka) till Brand TV och Prime Video är att få stöd för Chromecast och Android TV. Äntligen.

Denna förändring kommer omkring 16 månader efter att Google först drog YouTube från Amazon ‘ s Fire-TV-plattform, som var en aggressiv reaktion på Amazon: s beslut att sluta sälja Googles Chromecast. Det hela var petty och i allmänhet en lose-lose för konsumenterna.

Den här veckan förändring, men gör saker och ting “rätt” igen. Google, i ett gemensamt uttalande med Amazon, sade att YouTube skulle vara att göra en triumferande återkomst till Brand TV “under de kommande månaderna.” I samma meddelande, Amazon sade att Premiärminister medlemmar skulle få tillgång till Prime Video på Chromecast och Android-TV-apparater…också “under de kommande månaderna.”

Vad är mer, har Google lagt till att det skulle kunna vara att föra YouTube Barn till Brand TV-enheter. Men det är omfattningen av det nu: Brand TV – apparater. Det finns inga ord för YouTube kommer till andra Brand-enheter—som Amazon är prisvärd och mycket populära Brand Tabletter. Det är verkligen synd eftersom Elden Barn Edition tabletter är några av de bästa enheter som finns tillgängliga för barn, och tillägg av YouTube Barnen skulle vara en välsignelse för föräldrarna. Kanske vi får se det hända så småningom—baby steg, antar jag.

Det är också värt att notera att detta är inte första gången vi har sett Prime Video på en Android-TV-enhet—NVIDIA SHIELD TV uteslutande fick tillgång till Prime Video app för drygt två år sedan. Det var den första Android-TV-enhet för att få tillgång till Amazon strömmande plattform. Appen har även varit tillgänglig på Android-enheter för en stund, dock utan möjlighet att kasta.

Men hursomhelst, exklusivitet perioden är över överallt nu. Tja, det kommer att vara under de kommande månaderna, hur som helst.

I andra nyheter, Väder Kanal föll offer för ransomware, Facebook lagras Instagram lösenord i klartext, BlackBerry Messenger är att stänga ner (typ av), Google och Amazon både ge användare gratis musik och mycket mer.

  • The Weather Channel hack: TWC var nere i över en timme igår morse efter en ransomware attack tog bort den från luften. Usch. [Engadget]
  • Facebook suger på att lösenord ska sparas i: Senaste månaden, Facebook medgav att lagra miljoner av Facebook lösenord i klartext. Igår, det uppdaterat inlägget med att konstatera att miljontals Instagram-användare påverkades också. Meddelanden skickas till berörda användare snart. Hursomhelst, det är nog inte en dålig idé att ändra ditt lösenord nu. [Väg]
  • Sunsetting BBM: Emtek, det företag som har varit igång BlackBerry Messenger eftersom 2016, meddelade i går att det stänger ner tjänsten. En betald, enterprise version av BBM (som förvaltas av BlackBerry) kommer att vara öppen för alla användare i stället. Det är ett bra drag på BlackBerry sidan. [Liliputing]
  • Free YouTube Musik: Om du har ett Google-Hem och inte redan prenumererar på YouTube-Musik (eller Google Play Musik, vilket är typ samma sak), du kan nu streama gratis, ad-stöd låtar i ditt Hem. [TechCrunch]
  • Gratis Amazon Musik: Amazon meddelade i princip samma sak för Echo användare—fråga bara den för att spela musik, och du kommer att få gratis, annons som stöds musik. [Mängd]
  • Google drar mer ljusskygga apps: Google bort ett flertal skumma appar från Play Store efter en Buzzfeed undersökning fann dem att begå annons bedrägeri. [Gizmodo]
  • Facebook Fan: Fast publicerade nyligen en fascinerande berättelse om kulturen inne på Facebook, och det är brutalt. Det är värt att läsa. [Fast]

Jag brukar vilja avsluta med några intressanta och vetenskap, något som normalt skulle vara utanför våra vanliga täckning. Idag, som kommer från Under Armour, som nyligen meddelade en otrolig ny linje av baselayers som återvinner energi. Denna linje, som kallas UA Rush, innehåller mineral-infunderas tyg som absorberar värme och omvandlar det till infraröd energi. Kroppen sedan åter absorberar den infraröda energi, ge bäraren förbättrad uthållighet. Det hjälper också till med återhämtningen efter träningspass. Det bästa av allt, det kostar inte mycket mer än en “vanlig” UA baselayer, med tröjor som börjar på bara $50.