Dagliga Nyheter Roundup: Vet När Vik ‘Em

0
78

De första recensionerna av Samsung Galaxy Vik—bolagets $2000 vikbar telefon—landade för några dagar sedan. I går, en del av samma åsikt enheter var redan bruten. Fyra journalister som alla erfarna visa fel efter två dagars användning. Oh man.

Dieter s. bohn av Gränsen, Steve Kovach av CNBC, Mark Gurman från Bloomberg, och tech YouTuber Marques Brownlee (MKBHD) alla erfarna katastrofala visa fel på deras Vik översyn enheter. Den intressanta delen är att frågan verkar för att manifestera för olika skäl—och det är fortfarande inte klart vad som händer på ett par av dessa enheter.

Galaxy Vik fartyg med något som ser ut som ett skärmskydd på plats, men det är faktiskt inte ett skärmskydd—det är en speciell skyddande lager som täcker de fällbara OLED-panel. Även om det är en varning på plastfolie som levereras på enheten inte att ta bort det skyddande lagret, detta är ett enkelt tillsyn. Vi har alla skalade plast fast av en ny telefon innan. Ingen läser det något som är skrivet på det.

Men som det visar sig, skärmskydd-film som inte är tänkt att tas bort. Men två av granskarna—Gurman och MKBHD drog den skyddande filmen från deras enheter (eftersom, återigen, att det verkade vara avtagbar). MKBD inte ens få filmen helt off innan hans enhet började erfarenhet av visningsproblem.

S. bohn och Kovach, dock inte ta bort denna skyddande skikt och båda deras enheter fortfarande lidit mycket liknande display frågor. Oavsett orsaken, detta är inte ett bra utseende för Samsung—som sagt, det är fortfarande lite tidigt att skrika “himlen är fallande.”

Men detta är fortfarande en $2000 telefon som var helt slutsåld dagen gick det på rea. Det är som att leverera till kunder i nästa vecka. I ett uttalande, Samsung sa att det skulle “noggrant inspektera” felaktiga översyn enheter, samt se till att kunder känner inte för att ta bort den skyddande filmen. Jag slår vad om att de redan nu vet.

Jag bara hoppas att detta var en isolerad situation som påverkade endast ett litet antal pre-release enheter. Tyvärr, vi får vänta i ett större urvalsstorlek för att få en bättre uppfattning om hur utbrett problemet är, eller snarare förhoppningsvis, är det inte.

I gladare nyheter, Google Assistent fick några riktigt bra Nyans integration, Adidas gjorde en fullt återvinningsbara running shoe, <sak>. I mindre glada nyheter, Facebook förmodligen “misstag” som laddas upp dina vänners e-postadresser. Åh, och det är att göra en röst assistent. Woof.

  • Assistent + Nyans = vakna upp naturligt: Nu Google Assistant kan använda din Nyans som lyser för att långsamt vakna du upp genom att vrida ljusstyrka upp under en 30-minuters-period—du vet, som en soluppgång! Det kan också långsamt att släcka lampan på natten också. [Google Blog]
  • Facebook ‘ s röst assistent kommer: Facebook har varit att utveckla sin egen digitala assistent för att konkurrera med Alexa, Siri och Google Assistent. Ingenting om detta låter som en bra idé. [CNBC]
  • Facebook har lagt upp en massa e-postadresser: Om du gått med i Facebook efter Maj 2016, det finns en god chans att det sociala nätverket tog tag i den e-postadresser från kontaktlistan utan att be om tillstånd. Det säger att detta var ett misstag och det är nu i färd med att ta bort listor, som var hämtade från 1,5 miljoner användare. Men hey—vi kan helt lita på dem med voice access, eller hur?
  • YouTube kommer tillbaka till Elden: Det ser ut som Google och Amazon har äntligen löst sina meningsskiljaktigheter—YouTube är på väg tillbaka till Brand TV och Prime Video är att bli Chromecast stöd. Jag är så glad att de är BFFs igen. [Väg]
  • Sprint är i en dålig plats: Enligt en ny rapport från Wall Street Journal, det ser ännu värre för Sprint än någon trodde. Ser ut som de kommer att behöva att fusionen. Snart. [WSJ]
  • Ansiktsigenkänning i flygplatser är på väg: Genom 2023, ansiktsigenkänning kommer att vara i 97 procent av flygplatser, skanning avresande passagerare. Mr Orwell är att rulla sig i sin grav. [Väg]
  • Adidas ” återvinningsbar skor: Adidas har gjort en sko som kallas Futurecraft Slinga som är helt tillverkad av återvinningsbara TPU. Det behöver inte ens ha några lim! Och det bästa av allt: de ser fortfarande riktigt bra. [Engadget]

Lite, ja, konstiga nyheter, det är en eBay-auktion som för närvarande pågår för en uppsättning T-Rex ben. De fossil som ser ut att vara från en baby dinosaurie, och de är för närvarande pågår en jättestor $2,95 miljoner. Jag menar, det är den nuvarande “Köp Nu” pris, hur som helst—jag tvivlar starkt på att någon har tre stora som ligger runt för att köpa lite ben med, speciellt från någon random snubbe på eBay.