Dagelijks Nieuws Roundup: YouTube is Op het Vuur

0
141

Na jaren van vetes, Google en Amazon hebben eindelijk gemaakt. Als een direct gevolg van het YouTube-komt (weer) aan het Vuur TV, en eerste Video is steun te krijgen voor Chromecast en Android-TV. Eindelijk.

Deze verandering komt ongeveer 16 maanden na Google voor het eerst trok YouTube van Amazon ‘s Brand TV-platform, dat was een agressieve reactie op Amazon’ s beslissing om te stoppen met de verkoop van Google ‘ s Chromecast. Het geheel was een kleine en in het algemeen een verlies-verlies voor de consument.

Deze week is de verandering, echter, maakt de dingen “goed” weer. Google, in een gezamenlijke aankondiging met Amazon, zegt dat YouTube zou worden maakt een triomfantelijke terugkeer naar het Vuur TV “in de komende maanden.” In dat zelfde aankondiging, Amazon zei dat de Prime-leden krijgen toegang tot Prime Video op Chromecast en Android-TV-apparaten…ook “in de komende maanden.”

Wat meer is, Google toegevoegd dat het ook het brengen van YouTube Kids Brand TV-apparaten. Maar dat is de omvang van het voor nu: bij Brand-en TV – apparaten. Er is geen woord van YouTube komen om andere Brand-apparaten—zoals Amazon ‘ s betaalbare en zeer populaire Fire Tablets. Dat is een echte schande, omdat het Vuur Kids Editie tabletten blijven een aantal van de beste apparaten voor de kinderen, en de toevoeging van YouTube Kinderen zou een zegen voor de ouders. Misschien zullen we zien dat gebeuren uiteindelijk—baby stappen, denk ik.

Het is ook vermeldenswaard dat dit niet de eerste keer dat we hebben gezien Prime Video op een Android TV-apparaat—de NVIDIA SHIELD TV uitsluitend kreeg toegang tot de Prime Video-app meer dan twee jaar geleden. Het was de eerste Android-TV-apparaat om toegang te krijgen tot Amazon ‘ s voor streaming platform. De app is ook beschikbaar op Android-apparaten voor een tijdje, zij het zonder de mogelijkheid om te stemmen.

Maar hoe dan ook, de periode van exclusiviteit is dan aan de overkant van de raad van bestuur nu. Nou, het zal in de komende maanden, hoe dan ook.

In ander nieuws, Het Weer Kanaal werd het slachtoffer van ransomware, Facebook opgeslagen Instagram wachtwoorden in leesbare tekst, BlackBerry Messenger wordt afgesloten (soort van), Google en Amazon zowel gebruikers gratis muziek, en nog veel meer.

  • The Weather Channel hack: TWC was meer dan een uur gisterochtend na een ransomware aanvallen nam het uit de lucht. Yikes. [Engadget]
  • Facebook zuigt bij het opslaan van wachtwoorden: Laatste maand, Facebook toegelaten tot het opslaan miljoen Facebook wachtwoorden in leesbare tekst. Gisteren, bijgewerkt de post staat dat miljoenen Instagram-gebruikers werden ook getroffen. Meldingen worden verstuurd aan de betreffende gebruikers snel. Één van beide manier, het is waarschijnlijk geen slecht idee om uw wachtwoord te wijzigen nu. [Rand]
  • Sunsetting BBM: Emtek, het bedrijf dat actief is geweest BlackBerry Messenger sinds 2016, maakte gisteren bekend dat het sluiten van de service omlaag. Een betaalde, enterprise versie van BBM (die wordt bestuurd door BlackBerry) zal worden opengesteld voor alle gebruikers in de plaats. Dat is een goede stap op de BlackBerry onderdeel. [Liliputing]
  • Free YouTube Muziek: Als u een Google-Huis en niet al abonneren op YouTube Muziek (of Google Play Music, dat is soort van hetzelfde), u kunt nu de stream gratis, advertentie-ondersteunde muziek op uw Huis. [TechCrunch]
  • Gratis Amazon Muziek: Amazon aangekondigd in principe hetzelfde voor de Echo gebruikers—gewoon vragen om muziek af te spelen, en je krijgt er een gratis, advertentie-ondersteunde muziek. [Verschillende]
  • Google trekt meer schaduwrijke apps: Google verwijderd diverse schaduwrijke apps uit de Play Store na een Buzzfeed onderzoek vond ze het plegen van ad van fraude. [Vlieger]
  • Facebook Hel: Wired publiceerde onlangs een boeiend verhaal over de cultuur binnen van Facebook, en het is brutaal. Het is de moeite van het lezen waard. [Wired]

Ik meestal graag afsluiten met een aantal interessante en wetenschap-gebaseerd; iets dat normaal gesproken buiten onze gebruikelijke dekking. Vandaag de dag, dat komt van Under Armour, die onlangs aangekondigd dat het een ongelooflijke nieuwe lijn van baselayers dat het recyclen van uw energie. Deze lijn, de zogenaamde UA Rush, bevat minerale-infuus een stof die neemt warmte op en zet het om in infrarode energie. Het lichaam opnieuw absorbeert deze infrarode energie, waardoor de drager een beter uithoudingsvermogen. Het helpt ook bij het herstel na de training. Het beste van alles, het kost niet zo veel meer dan een “gewone” UA baselayer, met de shirts te beginnen bij slechts $50.