Hoe Laad je iPhone Met de Nieuwe MacBook Pro

0
74
blackzheep / Shutterstock

Op de nieuwste MacBook pro, Apple heeft vervangen alle poorten met USB-C-verbindingen. Dit maakt het ingewikkelder voor het opladen van uw telefoon, kunt u niet langer gebruik maken van uw Lightning-naar-USB-kabel met uw MacBook.

Apple wil USB-C worden de nieuwe standaard, en het is ongetwijfeld een grote connector, maar tijdens het schakelen, zult u worden geplakt met dongles en adapters voor het aansluiten van de apparaten van Apple links achter (die ironisch genoeg bevat de nieuwste iPhone-modellen).

Gebruik een USB-C naar Lightning Adapter Kabel

De eenvoudigste oplossing is om de gracht de oude USB-aansluiting geheel af te schaffen en over te schakelen naar de USB-C. Apple verkoopt adapter kabels die toestaan dat je je telefoon aan te sluiten rechtstreeks aan op uw laptop, met geen dongles of puinhoop zorgen over te maken, maar je kunt altijd een derde partij kabel voor goedkoper op Amazon.

Maar er is een catch—nu heb je twee laadkabels, een voor het opladen van uw MacBook en een voor het opladen van de muur. Als dit je stoort, je kon sloot wall opladen en alleen uw telefoon opladen van uw MacBook, of je kan het weggooien van uw oude kabel los en sluit uw nieuwe kabel aan op uw MacBook lader blok. Dit zal u laten opladen uit de muur zonder dat uw oude kabel, maar dan zult u vast jongleren tussen het opladen van uw MacBook of uw telefoon, die gebruik maken van verschillende aansluitingen.

De eenvoudigste methode is om een speciale USB-C muur blokkeren voor uw telefoon en houd het allemaal apart. U kunt vinden USB-C wandopladers op Amazon.

Een USB-C-naar-USB-Dongle

Deze adapters zijn handig, dus je zult waarschijnlijk willen een van deze voor uw MacBook toch. U sluit uw bestaande telefoon lader kabel in de adapter en de USB-sleuf (de oudere, grotere USB-poorten die u hebt gebruikt voor jaren), en steek vervolgens de adapter aan op uw MacBook, een brug vormen tussen de twee. Er zijn ook multi-poorts hubs met veel verschillende connectoren dat werkt net zo goed, zo lang als ze een USB-poort aansluiten. U vindt alle soorten USB-C-adapters op Amazon.

Deze dongles zijn een beetje clunkier dan alleen het schakelen naar de USB-C, maar u zal toestaan om uw huidige USB-lader van de muur, terwijl nog steeds in staat zijn om op te laden via uw MacBook. Ze zijn ook handig voor het aansluiten van USB-apparaten in uw MacBook, dus het is goed om te hebben een rond, zelfs als u liever met behulp van de USB-C naar Lightning kabel voor het opladen van uw telefoon.