Topp 10 Gamla Timey Rakvatten för att Genom-Gått Vibe

0
211
Clubman, Proraso

Är du en svunnen, vandring, klassiska gentleperson? Gör de fina nya aftershave salvor och lotion i konflikt med din vibe? Kanske är det dags att lägga ner några av dina surt förvärvade degen på ett old timey, flytande aftershave.

En värld av rakvatten har till stor del gått över till krämer, salvor och lotions. Och medan de moderna rakvatten är billiga och effektiva, de har några nackdelar.

För en modern rakvatten är i princip bara fuktighetskräm. Att de inte alltid fungerar bra för personer med fet ansikten, och de kan känna sig lite cakey. Plus, läppbalsam behöver knådas in i ditt ansikte, och vissa människor bara vill ha en aftershave med en lite mindre rubby-rubby och lite mer splashy-splashy

Detta är inte att säga att flytande rakvatten är inte fuktgivande. De är gjorda i en blandning av antiseptiska medel, oljor och doft—precis som en återfuktande, milt parfym som håller ditt ansikte bump-gratis.

Det finns massor av gamla timey rakvatten på marknaden, men det är svårt att veta vad som är bra och vad som är dåligt. Det är därför vi har tagit tid att hitta de tio gammaldags rakvatten, för allas behov.

Clubman Pinaud Klassisk Vanilj 6oz Aftershave ($6)

Clubman

Clubman rakvatten är en barbershop stapelvara, och av goda skäl. De är prisvärda, de fungerar bra, och de luktar bra. Clubman Pinaud Klassisk Vanilj är en bra aftershave för alla som vill ha en smidig ansikte för att bära en behaglig, mild vanilj doft. Och för $1 per uns, det är en bra affär också.

I fall du undrar, Clubman Pinaud Klassisk Vanilj är gjord med en blandning av oljor, antiseptiska medel och kryddor som vanilj, jasmin, salvia och lavendel.

Köp på Amazon

Clubman Reserve Gents Gin 6 oz Aftershave ($8)

Clubman

Om du letar efter en after-shave som luktar 60-talet, då bör du kolla in Clubman Reserve Gents Gin aftershave. Det doftar av cederträ bröstet och kalk, som en cocktail, och det är gjort med kryddor och antiseptiskt medel som kommer att hålla ditt ansikte smidig och frisk.

På $8, denna aftershave är ganska dang prisvärd. Bara inte blåsa igenom det för fort!

Köp på Amazon

Clubman Lustray Blue Spice 14 oz Aftershave ($7)

Clubman

Vid en första anblick, Clubman Lustray Blue Spice ser ut som en sportig, cool aftershave. Men det som faktiskt bär den varma, torra doften av söta kryddor och spruckna peppar. Detta är en stor aftershave för alla som gillar en mild, unoffensive doft. Och på sek 0,50 per uns, det är ganska överkomligt.

Clubman Lustray Blue Spice är gjord med kanel, lagerblad, spiskummin, rose och rökelse.

Köp på Amazon

Clubman Osage Mentol 14 oz Aftershave och Gnugga Ansiktet ($9)

Clubman

Om du är besatt av den pirrig känsla av mint och mentol, då bör du ta en gåskarl på Coupén Osage Mentol aftershave. Det är en uppfriskande ansikte gnugga som kommer att lämna dig känslan fräsch och luktar bra.

Tänk på att den här produkten är ganska stark. Dess doften är behaglig och mild, men dess minty känsla kan slå ut dig… eller vaknar du upp på morgonen.

Köp på Amazon

Taylor of Old Bond Street Bay Rom 5 oz Aftershave ($19)

Taylor

Taylor of Old Bond Street är känd för sin premie, gammaldags produkter. Bolagets Bay Rom aftershave är inget undantag. Det är en mycket liten produkt som verkligen luktar som rom och lime.

På $19 detta aftershave är ganska dyra. Men dess lukt som varar hela dagen (utan att bli för mycket). Om du letar efter en old timey rom aftershave, detta Taylor produkten är definitivt värt pengarna.

Köp på Amazon

Taylor of Old Bond Street Sandalwood 3.3 oz Aftershave ($24)

Taylor

Som Taylor of Old Bond Street ‘ s Bay Rom aftershave, Street Sandalwood är en premium produkt som luktar bra och håller hela dagen (utan att vara för stark). Det bär en trevlig, aningen kryddigt sandelträ lukt, och det är en bra produkt för alla som vill få tillbaka en klassisk doft.

På $24, Street Sandalwood aftershave är mycket dyrt. Men, det är inte ett köp som du ångrar.

Köp på Amazon

Proraso Naturliga Sandelträ och sheaolja 3,4 oz Aftershave ($14)

Proraso

Proraso är en stor italiensk varumärke som har funnits i årtionden. Men bolaget är inte vila på sina lagrar. Det driver sina produkter till den nuvarande, medan det fortfarande att hitta en balans med det förflutna.

Proraso är Sandelträ och sheaolja aftershave är en bra, naturlig produkt med en klassisk atmosfär. Det blandar komplex (ännu unoffensive) doften av sandelträ och kryddor med återfuktande effekt av sheaolja. Och eftersom Proraso är rakvatten är fria från parabener, silikoner, mineraloljor, artificiella färger, kan du vara säker på att ditt ansikte är i säkra händer.

Köp på Amazon

Ghost Town Frisör Naturliga 3,4 oz Aftershave ($17)

Mejslade Ansikte Groomatorium

Om du letar efter en grov n’ tumbling aftershave, då bör du kolla Ghost Town Frisör aftershave med Mejslade Ansikte Groomatorium. Det har en cool läder doft, med noter av cederträ och tobak.

Denna aftershave är modellerad på det förflutna, men det är gjort med naturliga ingredienser som aloe vera, trollhassel, ringblomma, tång, och B12-vitamin för att ge näring åt din hud. Plus, den innehåller inga parabener eller artificiella färger.

Köp på Amazon

Alonzo är Sensationella Raka Naturliga 2 oz Aftershave ($12)

Alonzo

Om du letar efter ett naturligt, milt, fuktgivande gamla timey aftershave, då bör du kolla in Alonzo är Sensationella Raka. Det har en citrusaktiga doften, och det är gjort med en ton av alla naturliga oljor (såsom druvkärneolja, för att avocado oil).

Alonzo Sensation Raka fungerar bra som en aftershave, men du kan också använda det som ett skägg olja. Alla dessa naturliga, återfuktande ingredienser är ganska användbart. Detta är en bra aftershave för den som vill blanda en old timey atmosfär med en modern hudvård, eller för människor som tenderar att forma sina skägg istället för rakning det hela.

Köp på Amazon

Pinaud Lila Vegetabiliskt 6 oz Aftershave ($8)

Pinaud

Den Pinaud Lila Vegetabiliskt aftershave är en intressant twist på den gamla timey vibe. Som de flesta gamla gammaldags rakvatten, Pinaud Lila Vegetal är prisvärd, effektiv, och det gör att din hy känns bra och pirrig. Men den har en modern-aktig doft, som den söta doften av det förflutna blandas med en musky, blommig doft.

Köp på Amazon