Hoe u een Site-Camera en Microfoon Machtigingen in Chrome

0
159

Google Chrome kunt u beheren welke individuele sites toegang kunnen krijgen tot de microfoon en camera. Als u niet ziet elke video of de microfoon is niet oppakken van de stem, die u nodig zou kunnen hebben om de machtigingen te wijzigen Chrome geeft een site. Hier is hoe.

Hoe u een Site de Machtigingen in Chrome

Voor beveiliging doeleinden, Chrome vraagt je elke keer een site vraagt om toegang tot uw microfoon of webcam. Als u per ongeluk geklikt op “Block” de eerste keer dat je zag de aanwijzing, of wilt u gewoon uit te trekken en de rechten die je eerder gaf, we tonen u hoe u het beheer van deze instellingen.

Weten hoe en waar om toegang te krijgen tot de instellingen die betrekking hebben op een site de machtigingen voor de hardware van uw computer is belangrijk in het geval u ooit nodig hebt om van gedachten te veranderen naar wat een website is toegestaan gebruik te maken.

Er zijn in principe twee manieren om het beheer van de machtigingen voor microfoon en webcam op de site: via de Omnibox of in de instellingen van Chrome.

Het wijzigen van een Site de Machtigingen Van de Omnibox

Deze methode werkt wanneer je al hebt u de machtigingen voor de microfoon of camera en ze wilt wijzigen, terwijl het bezoeken van de desbetreffende website.

Ga naar de website waarvan u wilt wijzigen van de machtigingen en klik op het pictogram van een slot op de meest linkse kant van de Omnibox.

In het menu dat verschijnt, klik op een van de microfoon of een camera, vervolgens uit het drop-down menu, selecteer “Toestaan” of “Blok”, vervolgens klikt u op de X om uw wijzigingen op te slaan.

Na het opslaan van uw beslissing, moet u de pagina opnieuw laden om de wijzigingen door te voeren.

Wanneer een site toegang heeft tot uw microfoon of een camera, verschijnt een pictogram in de Omnibox aan de rechterkant. Als u op dit pictogram klikt, kunt u kiezen altijd om de toegang te blokkeren of te blijven zodat de site hebben toegang. Nogmaals, moet u de pagina opnieuw laden om de wijzigingen te activeren.

Hoe om Machtigingen te Bekijken Van de Instellingen van Chrome

Om uw microfoon en camera van de rechten van de instellingen van Chrome, klikt u op het pictogram in het menu, en klik op “Instellingen.” U kunt ook typ chrome://settings/ in de Omnibox om direct te gaan.

Eenmaal in het tabblad Instellingen, scroll naar onderaan de pagina en klik op “Advanced.”

Scroll naar beneden een beetje meer, totdat u zie “Instellingen voor Inhoud.” Klik op het.

Eenmaal binnen Instellingen voor Inhoud, klik op “Microfoon” of “Camera” om het aanpassen van de machtigingen.

Hoewel je niet kunt handmatig een website toevoegen aan het toestaan of blokkeren van de lijst van de Instellingen, kunt u een lijst te zien van elke site die u hebt toegestaan of geweigerd om op deze pagina. Vervolgens verwijderen de items die u eerder hebt toegestaan of geblokkeerd voor toegang, alles wat je hoeft te doen is klik op de prullenbak icoon naast een site.

Na u hebt verwijderd van een site uit de lijst, de volgende keer ga je naar de site, zal u worden gevraagd toestemming te geven voor toegang tot de microfoon of camera bij de site aanvragen van het weer.

Terwijl u niet kunt beschikken over Chrome wereldwijd weigeren of verlenen, voor die kwestie—al toegang tot uw camera en microfoon, maar zou je in plaats daarvan niet gevraagd om een beslissing te maken, ga terug naar de “Microfoon” of “Camera” in Chrome de Instellingen voor Inhoud.

Terwijl je weer terug bent in dit menu schakelt u de “Vragen Voor de Toegang tot” de uit-positie. Hoewel dit niet wordt aanbevolen, wordt u niet gevraagd het toestaan of weigeren van een website is de toegang tot de microfoon en camera totdat u zet deze schakelaar weer aan.

Deze methode werkt als een kleine maas in de wet om nooit toegang te verlenen, zonder zelfs te ontkennen alles. Vanaf nu ontvang je niet langer een aanwijzing wanneer een site vraagt om toegang tot uw apparaat. Voor het ontvangen van aanwijzingen weer, ga terug naar het paneel instellingen en re-enable “te Vragen Voor de Toegang.”