De Nieuwe Discless Xbox Zien Hoe Ver Digitale Games Komen

0
106
Microsoft

Microsoft heeft zojuist aangekondigd een nieuwe Xbox zonder een disc drive. Dit brengt Microsoft dichter dan ooit bij de oorspronkelijke visie van de Xbox Één en zien hoe ver digitale downloads zijn gekomen. Helaas, het is te duur.

Hoe Microsoft Verlaten de Xbox Een Originele Visie

De Xbox Één van de eerste uitrol werd ontsierd door slechte PR, een te grote focus op de TV, en een Kinect blijkbaar niemand wilde. Maar even een stap terug: Microsoft ‘ s digitale gaming strategie was slim.

Al Een Xbox games zou worden digitale games—zelfs fysiek! Je zou nog kunnen kopen en plaats een disc in de console om te voorkomen dat sommige downloaden, maar elke fysieke spel zou komen met een unieke identificatiecode of de licentie sleutel. Nadat u de schijf geplaatst, wordt uw Xbox zou rippen van de inhoud en het effectief digitaliseren van het spel.

U zou het niet nodig zijn de geplaatste schijf om het spel te spelen. Het zou gekoppeld aan uw Microsoft-account, net zoals alle andere digitale spel. Als u ingelogd bent bij iemand anders Een Xbox, Xbox zou herkennen spellen die u bezit en kunt u om ze te downloaden, zelfs als u oorspronkelijk hebt gekocht in een fysieke schijf.

Als u ooit verkocht of weggegeven uw schijf, zou je de spel licentie voor de schijf om te werken. Hierdoor zou het spel verwijderen uit je digitale bibliotheek. Om al dat werk, Microsoft gepland af te dwingen, een 24-uurs internet check-in op uw home-console en een één-uurs check-in op elke gast console u bent aangemeld. In ruil zou u altijd toegang hebben tot uw gehele spel bibliotheek—digitaal of fysiek—van een Xbox. En je zou nooit moeten wisselen van de schijf te schakelen spelen.

Als een bonus, Microsoft gepland voor delen van uw hele spel bibliotheek met maximaal tien leden van het gezin. Die familieleden zouden kunnen worden om in te loggen op elke Xbox een spel te spelen van je spel bibliotheek—zelfs als je dezelfde game spelen.

Uiteindelijk stopte Microsoft met dat plan. De droom van de aankoop van digitale spellen in een te slaan en te delen was gegaan. In plaats daarvan, de Xbox werkte als elke andere console—met fysieke spelletjes die je zou kunnen verkopen en digitale spellen die je kon kopen online. U kunt nog steeds alle spellen die je hebt gespeeld op de Xbox Één—maar, als je kiest voor een die afkomstig zijn van een disc, je zou worden gevraagd naar de plaats van die schijf.

Een Discless Xbox Spiegels Microsoft ‘ s Oorspronkelijke Plannen

Microsoft

Terwijl de oorspronkelijke Xbox Degenen die werden verondersteld te hebben disc-drives voor de Xbox One S Digitale Versie brengt Xbox dichter bij Microsoft ‘ s originele visie. Alle spellen speel je op deze console zijn digitaal.

De oorspronkelijke visie voor de Xbox was een compleet media center voor uw woonkamer, met een Microsoft uiteindelijk in controle van jouw game-collectie. Zelfs als u uw game bij GameStop of Best Buy, uw fysieke games ook digitaal, en Microsoft managed uw bibliotheek voor u.

Met een All-Digitale Xbox, Microsoft uiteindelijk bereikt hetzelfde doel. Al je games moet digitaal. Dat betekent dat ofwel kopen ze direct vanaf je Xbox of het kopen van een digitale code (in plaats van een schijf) van een retailer. Dit is een Xbox waar je je nooit hoeft te wisselen van schijven.

Natuurlijk, je kan het niet kopen van gebruikte games of het verkopen van uw oude games. Dat is in het voordeel van Microsoft en game-ontwikkelaars. Minder gebruikt omzet betekent meer geld voor de game-ontwikkelaars—niet meer GameStop hawking gebruikte games voor bijna dezelfde prijs als de nieuwe games en zakkenrollerij de winst voor zichzelf.

Een digitale bibliotheek zou een voordeel kunnen u op allerlei manieren in de toekomst. Microsoft was aan het experimenteren met het runnen van Een Xbox games op Windows 10 Pc ‘ s tijdens de Mei 2019 Update de ontwikkeling van het proces. Als u een bibliotheek van digitale spellen, die je zou kunnen eindigen door middel van het spelen van deze games op je PC—net als met Stoom. Of een toekomstige game-streaming-dienst kon stream uw gelicentieerde Xbox Één spelen op elk apparaat.

De Xbox Een Lancering Was Een Ramp Te Vermijden

Microsoft

2013 was niet zo lang geleden, maar het kan moeilijk zijn om te onthouden wat de gaming klimaat was als toen. De PS3 en Xbox 360 werden gevoel lang in de tand, en met E3 komt iedereen was op zoek naar een spannende details over de ongelooflijke nieuwe hardware (sommige dingen veranderen nooit).

Die generatie van de console wars had zowel verrassingen en struikelt. De Wii geschokt iedereen met een familie-vriendelijke console niet in staat van high-end graphics die verkocht ongelooflijk goed. De Xbox 360 ook goed verkocht dankzij exclusives als Halo en Gears of War, een robuuste online gaming service, en de laatste minuut, verrassen hit met de Kinect.

Sony ‘ s PlayStation 3 ging niet over rozen. Terwijl het uiteindelijk ook verkopen in behoorlijke aantallen, struikelde hard uit de poort. In de 2014 samenvatting van die won vorige Console Wars, VentureBeat beschreven Sony de prestaties van op deze manier:

Sony is echter vrijwel capituleerde de eerste plaats van de vlek met een rampzalige launch van de PlayStation 3. Het systeem werd oorspronkelijk $600 (de Wii was $250), en Sony voortdurend gaf een arrogante sfeer bij de verkoop van de nieuwe machine die leiden tot gamers om het bedrijf in iets van meme-het aantrekken van bokszak.

Als dat bekend klinkt, is dat omdat je te herinneren wat er daarna gebeurde. Microsoft voorafgegaan aan te kondigen van de duurste console van de nieuwe generatie. Dat oorspronkelijk aangekondigd voor Xbox was vol met functies en vereisten gamers niet willen of kunnen begrijpen.

Microsoft is Mislukt om Te Luisteren naar Gamers

Microsoft

Wanneer Microsoft aangekondigd dat de Xbox het was de duurste en de fysiek grootste console van de nieuwe generatie. Het wordt geleverd met een verplichte Kinect, had een sterke nadruk op de TV en media-mogelijkheden, en vereist een internet check elke 24 uur. Gamers in opstand. Ze wilde niet dat de Kinect, zij niet de zorg over TV-mogelijkheden, en in 2013 een altijd-verbonden console was een te grote vraag.

Kijk maar naar dit stukje marketing van de originele Xbox Launch:

Omdat elke Xbox Één eigenaar heeft een breedband verbinding, kunnen ontwikkelaars maken van massale, hardnekkige werelden die evolueren, zelfs als je niet speelt.

Als gamers gewezen, high-speed toegang was niet zoals gebruikelijk in 2013. Het is nog steeds geen gemeengoed in de verenigde staten vandaag. Wanneer geconfronteerd met dat feit, een manager van Microsoft beroemde grapte dat die gebruikers zich dienen te houden met de Xbox 360.

Het duurde te lang, maar dat Microsoft eindelijk begon te luisteren naar hun doelgroep. De geschiedenis heeft bewezen dat gamers in het algemeen juist: De Kinect voor de Xbox is dood, en de console-TV en media-mogelijkheden zijn een schaduw van hun oorspronkelijke belofte. De Xbox One S zowel gekrompen, de grootte van de console en het elimineren van de oorspronkelijke console reusachtige macht baksteen.

Zoals vaak het geval is, kan Microsoft zijn te ver voor zich. Deze dagen digitale aankopen zijn meer verleidelijk dan ooit, vooral als games ballon buiten schijf opslag mogelijkheden en high-speed internet groeit steeds vaker voor. Veel van de meest populaire spellen van de afgelopen jaren, van Fortnite en Apex Legendes van DOTA 2 en Counter-Strike, zijn allemaal over het online spelen.

Fysieke games zijn nog steeds handig, want vaak kan je ze kopen voor goedkoper dan een digitale download—en verkopen ze later. Maar we hebben gezien dat digitale downloads over te nemen van de PC-ruimte. In de tussentijd, Microsoft heeft er alles aan gedaan om te winnen van rug gamers. De Xbox nu is de compatibiliteit, de Kinect is verdwenen, de Xbox One X is de meest krachtige gaming console (ten minste voor een tijdje langer), en Microsoft de weg geleid in de oproepen voor cross-platform spelen op spellen als Raket League en Fortnite.

Digitaal is goed voor Microsoft ‘ s business, ook. Het niet delen van een verlaging van de inkomsten met winkels als GameStop. Of je koopt een digitale kopieën van games door middel van de Xbox-store, meldt u aan Spel Passeren, of abonneren op game-streaming (als Microsoft komt die arena, en dat lijkt waarschijnlijk), uw dollars ga naar de Microsoft—en de ontwikkelaar, maar niet een tussenpersoon store.

Terwijl Microsoft hoopt dat alle harde werk zal veroorzaken gamers omarmen het Digitale Xbox, helaas, de prijs is helemaal verkeerd—ten minste nu.

De Xbox Één All-Digitale Console Kost Te Veel

Een screenshot van Microsoft ‘ s officiële Xbox-website. Waarom zou u kopen de Xbox op de juiste?

Microsoft ‘ s aankondiging plaatsen de adviesprijs van de Digitale Editie voor $250. Het bedrijf verduidelijkt aan Ars Technica dat het is bedoeld om $50, – goedkoper dan de standaard Xbox Een S. Maar dat is op dit moment niet waar. Terwijl de ADVIESPRIJS van de Xbox One S is $299, neem snel een kijkje, en je zult snel merken dat het voor $250—vaak met een spel of andere extra ‘ s.

Dat laat de twee consoles effectief geprijsd hetzelfde. En, terwijl de Digitale Editie komt met drie games, twee van hen (Minecraft en de Zee van de Dieven) komen met het Spel Voorbij. De derde, Forza Horizon 3, niet—maar zijn opvolger, Forza Horizon 4, doet. En, als je all in te gaan op Alle-Digitaal, lijkt het waarschijnlijk dat u zult willen grijpen Spel Pass—na alle, Microsoft biedt u drie maanden voor een totaal van $1.

Retailers als Amazon en Best Buy zijn nu al de verkoop van de Xbox One S Digitale Editie voor $250. Maar, zelfs als ze waren te verkopen voor $200, die nog steeds klinkt als een moeilijk te verkopen. Je bent niet alleen het geven van de mogelijkheid om fysieke spelen—je bent ook het geven van een 4K Blu-ray speler. 4K Blu-ray spelers zijn duur, variërend in prijs tussen de $100 en $300. Als je gaat om te kopen een item hoe dan ook, het besteden van $50 meer om een 4K Blu-ray-speler gegooid lijkt een koopje.

Dat stelt Microsoft tussen een rots en een harde plaats. Realistisch gesproken, de verleidelijke prijs voor een All-Digitale Xbox is $200 of minder. Ongeacht wat de prijs is, het moet meer dan $50 afgezien van de huidige Xbox One S.

Maar, geprijsd op $150, deze nieuwe Xbox zou een aantrekkelijke optie. Uiteindelijk, het is hartverwarmend om te zien dat Microsoft heeft geleerd van de moeilijkste les van dit alles: het Geven gamers de keuze om te beslissen wat ze willen.