De Beste Apple Potlood Alternatieven

0
117
Wacom, Logitech

Als je een nieuwe iPad, dan bent u waarschijnlijk bekend met de Apple Potlood. Het is de ultieme stylus voor het schrijven van notities en het maken van digitale kunst. Ding is, het Potlood is vrij prijzig. Maak je geen zorgen, er zijn genoeg goede alternatieven.

Zo snel als de Apple Potlood op de markt, het verhoogd de standaard voor alle tablet pennen. Het elegante, eenvoudig te gebruiken, en het is gebouwd voor zowel casual opmerking gelukszoekers en professionele digitale kunstenaars. Maar met een $90 tot $130 prijskaartje voor de eerste en tweede generatie Potloden, respectievelijk het kopen van een Apple Potlood kan pijnlijk zijn.

Dat is de reden waarom 3rd party fabrikanten zijn die schreeuwen om hun eigen Apple Potlood alternatieven. Sommige van deze apparaten zijn bijna identiek aan het Potlood, terwijl anderen het toevoegen van extra functies, zoals sneltoetsen. En terwijl je zou kunnen veronderstellen dat deze pennen zijn goedkope of slecht ze eigenlijk zijn behoorlijk groot. In sommige situaties, een 3e partij stylus zou nuttiger zijn voor u dan een Apple Potlood.

Dat gezegd zijnde, is de stylus markt is vol van crappy merken dat wilt snel geld. Dat is de reden waarom we hebben de tijd genomen om het vinden van de beste Apple Potlood alternatieven, voor de behoeften van iedereen.

Door de manier, als je met een oudere versie van de iPad die niet compatibel is met de Apple Potlood, dan zult u willen kopen van een stylus die gebruik maakt van Bluetooth. Het is een vervelende hindernis, maar de Apple Potlood is gebaseerd op speciale in-scherm hardware te communiceren met iPads. Oudere iPads niet over deze speciale in-scherm van hardware, dus ze werken alleen met Bluetooth-pennen.

Logitech Krijt ($70)

Logitech

De Logitech Krijt is een van de meest populaire Apple Potlood alternatieven, en voor goede reden. Het is een goed gebouwd, gemakkelijk te gebruiken stylus die speelt als een Apple Potlood (voor $30-$60 minder).

De Logitech Crayon is gebouwd met Apple Potlood-technologie, zodat u niet hoeft geen tijd te besteden aan het koppelen aan uw iPad via een Bluetooth-verbinding. Je gewoon gebruiken, en het werkt op een bevlieging zonder enige input lag. Plus, de Logitech Krijt heeft een 7,5 uur levensduur van de batterij en laadt in minder dan een uur via Lightning-kabel.

Echt, het grote verschil tussen de Logitech Krijt en de Apple Potlood is dat het Krijtje geen drukgevoeligheid. Maar, u kunt uw tekening hoek te simuleren drukgevoeligheid (het Krijtje tip maakt dunne lijnen, terwijl de rand maakt dikkere lijnen).

Kopen op Amazon

Wacom Bamboo Schets ($75)

Wacom

Als u geïnteresseerd bent in grafisch ontwerp, dan is er een goede kans dat je al bekend bent met Wacom ‘ s digitale kunst apparaten. Ze zijn duurzaam, flexibel en zeer eenvoudig te gebruiken. Plus, het kunnen werken met oudere iPads die niet Potlood compatibel.

De Wacom Bamboo Schets is geen uitzondering. Het is een premium stylus die, zoals de Apple Potlood, heeft precies de drukgevoeligheid heeft een ergonomisch design, en een batterijduur van 15 uur (maar het laden via micro-USB, geen Verlichting). Naast deze standaard stylus functies van de Bamboo Schets heeft ook twee programmeerbare sneltoetsen. Deze knoppen kunnen worden geprogrammeerd om te schakelen door middel van Photoshop-gereedschappen passen, te wijzigen penseelgrootte, trigger sneltoetsen, of wat u maar kunt bedenken.

Vergeleken met de Apple Potlood, de Wacom Bamboo Schets alleen te kort schiet in een paar kleine gebieden. Voor de één zijn enkele van de Bamboe functies (zoals drukgevoeligheid en ingebouwde knoppen) vereisen Bluetooth koppelen om te werken met een iPad. Ook de Bamboe Schets geen palm weerstand biedt, zodat u zult willen om te grijpen een grafisch ontwerp handschoen als je de neiging in te wrijven met uw hand over het oppervlak.

Kopen op Amazon

Adonit Pixel Stylus ($62)

Adonit

De Adonit Pixel is een goede, premium alternatief voor de Apple Potlood. Het is druk gevoelig, het heeft twee ingebouwde sneltoetsen en het heeft een palm afwijzing functie die filters uit een toevallige touchscreen-ingangen. Het heeft ook een batterijduur van 15 uur, maar het is in rekening gebracht door een extern USB-apparaat, niet een Lightning-kabel.

Echt, de enige Adonit Pixel enige tekortkoming is dat het nodig heeft om verbinding te maken met uw iPad via Bluetooth. Maar dat is slechts een klein ongemak, en het duurt ongeveer een minuut van uw tijd. Plus, deze Bluetooth-functie zorgt ervoor dat de Adonit Pixel kan verbinden met oudere iPads die niet Potlood-compatibel.

Kopen op Amazon

Wacom Bamboo Belijning Stylus ($48)

Wacom

Als u op zoek bent naar een betaalbare, feature-packed alternatief voor de Apple Potlood, dan moet je de Wacom Bamboo Belijning Stylus. Het heeft een drukgevoelige punt, een programmeerbare knop snelkoppeling, en een batterijduur van 15 uur. Plus, het heeft een intrekbare tip en een pen clip, zodat u kunt houden in uw zak, terwijl op de gaan.

De Bamboo Belijning Stylus kosten via micro-USB, niet Lightning-kabel. En, in tegenstelling tot de Apple Potlood, de Bamboe Belijning moet verbinding met uw iPad via Bluetooth in te schakelen druk gevoeligheid heeft (dat gezegd zijnde, het kan aansluiten op oudere iPads). De Belijning ook geen palm weerstand biedt, zodat u zult willen om te grijpen een grafisch ontwerp handschoen als je de neiging in te wrijven met uw hand over het oppervlak.

Kopen op Amazon

Xiron Stylus ($28)

Xiron

Als u op zoek bent naar een super betaalbare Potlood alternatief, dan moet u check out de Xiron stylus. Net als de Apple Potlood, kunt u gebruik maken van de Xiron stylus zonder een Bluetooth-verbinding, het werkt gewoon. Plus, het heeft een 12-uur batterij leven, en deze kosten via een meegeleverde USB.

De Xiron is een zeer basic stylus. Maar voor $28, het is moeilijk om te klagen over de Xiron tekortkomingen. Het hoeft niet drukgevoeligheid functies of ingebouwde sneltoetsen, maar technisch is het niet nodig deze functies om aantekeningen te maken of het maken van digitale kunst. De Xiron ook geen palm afwijzing functies, maar het komt met een grafisch ontwerp handschoen (dat is een $10-waarde, in het geval u zich afvraagt).

Kopen op Amazon