De Bästa Apple Penna Alternativ

0
179
Wacom, Logitech

Om du äger en ny iPad, då är du förmodligen bekant med Apple Penna. Det är den ultimata pennan för att skriva anteckningar och skapa digital konst. Saken är den, att Pennan är ganska dyr. Oroa dig inte, det finns massor av bra alternativ.

Så snart som Apple Penna slå marknaden, det höjde standarden för alla tablet stift. Det är snygg, lätt att använda, och den är byggd för både avslappnade antecknar och professionella digitala konstnärer. Men med en $90 – $130 prislapp för första och andra generationens Pennor, respektive—att köpa en Apple-Penna kan vara smärtsamt.

Det är därför 3: e parts tillverkare clamoring för att skapa sina egna Apple-Penna alternativ. Några av dessa enheter är nästan identisk med den Penna, medan andra lägger till extra funktioner, som genväg knappar. Och medan du kan anta att dessa stift är billiga eller skit, de är faktiskt ganska stora. I vissa situationer, en 3: e parts pennan kan vara mer användbar än en Apple-Penna.

Som sagt, pennan marknaden är full av skit varumärken som vill göra en snabb buck. Det är därför vi har tagit tid att hitta de bästa Apple Penna alternativ, för allas behov.

Förresten, om du använder en äldre iPad som inte är kompatibla med Apple-Penna, då du kommer att vilja köpa en penna som använder Bluetooth. Det är ett irriterande hinder, men Apple Penna bygger på särskilda i-skärm hårdvara för att kommunicera med iPads. Äldre iPads inte ha denna särskilda i-skärm hårdvara, så att de bara fungerar med Bluetooth-stift.

Logitech Krita ($70)

Logitech

Logitech Crayon är en av de mest populära Apple Penna alternativ, och av goda skäl. Det är en väl uppbyggd, lätt att använda penna som fungerar som en Apple-Penna (för $30-$60 mindre).

Logitech Crayon är byggd med Apple Penna-teknik, så du behöver inte spendera någon tid på att para ihop den till din iPad via Bluetooth-anslutningen. Du använder bara det, och det fungerar på ett infall utan någon input lag. Plus, Logitech Crayon har en 7,5 timmars batteritid, och det helt avgifter på mindre än en timme via Lightning-kabel.

Verkligen, den stora skillnaden mellan Logitech Krita och Apple Penna är att Crayon inte har tryck-känslighet. Men kan du justera din ritning vinkel för att simulera trycket känslighet (Krita tips gör tunna linjer, medan dess kant gör tjockare linjer).

Köp på Amazon

Wacom Bamboo Skiss ($75)

Wacom

Om du är intresserad av grafisk design, då det finns en god chans att du redan är bekant med Wacom ‘ s digitala konst-enheter. De är hållbar, anpassningsbar och mycket lätt att använda. Plus, kan det fungera med äldre iPads som inte är en Penna som är kompatibla.

Wacom Bamboo Skiss är inget undantag. Det är en premium-penna, som i likhet med Apple Penna, har exakta tryck känslighet funktioner, en ergonomisk design och en 15 timmars batteritid (men den laddar via micro-USB, inte Belysning). Utöver dessa vanliga stylus har, Bambu Skiss har även två programmerbara genväg knappar. Dessa knappar kan programmeras att slå igenom Photoshop verktyg, ändra penselns storlek, utlösa kortkommandon, eller något annat du kan tänka dig.

Jämfört med Apple Penna, Wacom Bamboo Skiss endast faller kort på ett par mindre områden. För en, sin del av Bambu funktioner (som tryck-känslighet och inbyggda knappar) kräver Bluetooth-anslutning för att arbeta med en iPad. Också, Bambu Skiss inte har palm motstånd funktioner, så du kommer att vilja ta en grafisk design handsken om du tenderar att gnugga din hand på att rita ytor.

Köp på Amazon

Adonit Pixel Stylus ($62)

Adonit

Adonit Pixel är en bra, premium alternativ till Apple Penna. Det är tryckkänslig, den har två inbyggda genväg knappar, och den har en palm avvisande funktion som filtrerar bort all oavsiktlig pekskärm ingångar. Det har också en 15 timmars batteritid, men det är laddat med en extern USB-enhet, inte en Lightning-kabel.

Verkligen, det bara Adonit Pixel enda brist är att den behöver för att ansluta till din iPad via Bluetooth. Men det är bara en mindre olägenhet, och det bara tar ungefär en minut av din tid. Plus, den här Bluetooth-funktionen att Adonit Pixel kan ansluta till äldre iPads som inte Penna-kompatibel.

Köp på Amazon

Wacom Bamboo Fineline Stylus ($48)

Wacom

Om du letar efter ett prisvärt, funktionsspäckade alternativ till Apple Penna, då bör du kolla in Wacom Bamboo Fineline Pennan. Den har en tryckkänslig tips, en programmerbar knapp genväg, och en 15 timmars batteritid. Plus att den har en infällbar spets och en penna klipp, så du kan ha den i fickan när du är på språng.

Bambu Fineline Stylus avgifter via micro-USB, inte Lightning-kabel. Och, till skillnad från Apples Penna, Bambu Fineline behöver för att ansluta till din iPad via Bluetooth för att aktivera tryck känslighet har (som sagt, det kan ansluta till äldre iPads). Den Fineline inte heller har palm motstånd funktioner, så du kommer att vilja ta en grafisk design handsken om du tenderar att gnugga din hand på att rita ytor.

Köp på Amazon

Xiron Stylus ($28)

Xiron

Om du letar efter en super prisvärd Penna alternativ, då bör du kolla Xiron pennan. Gillar Apple Penna, kan du använda Xiron pennan utan en Bluetooth-anslutning, det bara fungerar. Plus att den har en 12-timmars batteritid och avgifter via en medföljande USB.

Den Xiron är en mycket grundläggande pennan. Men för $28, det är svårt att klaga på den Xiron brister. Det har inte tryckkänslighet funktioner eller inbyggd genväg knappar, men du tekniskt sett inte behöver dessa funktioner för att ta anteckningar eller skapa digital konst. Den Xiron inte heller har någon palm avslag funktioner, men det kommer med en grafisk design handske (som är en $10 värde, i fall du undrar).

Köp på Amazon