Blauw Ember XLR Mic Review: Het is Tijd om te Breken met USB-Microfoons

0
64

Waardering:
9/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $99

Kopen op Amazon

Blauwe Microfoon

De Ember is Blauw de meest betaalbare ($99) XLR microfoon ontworpen voor het “opnemen en live streaming.” In andere woorden, het is bedoeld voor iedereen die houdt van het idee van de Yeti, maar wil de veelzijdigheid van en de controle die door XLR.

Hier is Wat We Willen

 • Zeer goede audio kwaliteit
 • Ingebouwde pop filter
 • Uitstekende prijs

En Wat We niet

 • Ingewikkelder is dan een USB-microfoon
 • Dure buy-in voor alle vereiste apparatuur

Wat is de XLR-Ding, Toch?

Dat kan verwarrend op het eerste blush, vooral voor iedereen die niet bekend zijn met XLR en waar het goed voor is. Terwijl ik zal blij zijn om u de quick and dirty uitleg van XLR net onder, er is ook een uitstekende toelichting op de XLR-technologie op onze zuster-site, How-to Geek. Als u op zoek bent naar de nitty-gritty op XLR, dat is waar u zult vinden.

Kortom, XLR is een type van de input (het staat voor X – connector, Locking connector, en Rubber boot, maar dat is eerlijk gezegd niet belangrijk) is ontworpen voor een hoge kwaliteit ingangen. Het stuurt een gebalanceerd signaal dat geluidsdemping, wat zorgt voor een vloeiender, scherper, en de algehele betere audio. Klinkt goed, nietwaar?

Cameron Summerson

Het is! Maar er is een catch: het is niet zo eenvoudig als het aansluiten op uw computer, en alles is goed om te gaan. Je moet een soort van interface te gebruiken XLR, een powered mixer of een speciale audio-interface.

Geweldig, Dus Wat is de Ember Over?

De Ember is Blauw de meest betaalbare XLR mic voor home recording, podcasters en live streaming. Het bedrijf heeft de eveneens betaalbare Encore 100, maar dat de microfoon is ontworpen voor de zangers. Voordat de Ember, als je wilde krijgen in de XLR audio-ding van de Blauwe, u zou worden op zoek naar de $199 Vonk. Dat is twee keer de kosten van de Ember.

Cameron Summerson

Als voor de Ember ‘ s details, het is een eenvoudige condensator microfoon met een strakke cardioid patroon wat betekent het gevoelige gebied is aan de voorzijde van de microfoon houdt achtergrondgeluiden tot een minimum.

De grille zelf werkt ook als een soort van mini pop filter, dat zal verzachten de pop vaak geassocieerd met Ps en Ts, vooral voor degenen die niet gewend zijn om actief proberen te verzachten, is de nadruk met hun eigen stem. Kortom, dat betekent dat de Ember klinkt uitstekend, zonder de noodzaak voor een extra pop filter (al kun je nog toevoegen, als je dat wilt).

Het wordt geleverd met de mic en een adapter voor op een microfoon staan. Dat betekent dat u uw eigen XLR-kabel en-interface, die is vrij standaard voor dit type microfoon. Het is ook vermeldenswaard dat deze microfoon heeft geen van de extra toeters en bellen die u kan worden gebruikt om te zien op USB microfoons zoals de Yeti—als een gain-regelaar of verschillende hoofdtelefoonaansluiting. Uw interface zorgt voor al die dingen.

Als het gaat om het gebruik van de Ember, nou, het is iets meer werk om alles gedraaid in vergelijking met een USB-microfoon, maar het resultaat is de moeite waard. U krijgt een heldere, schone en gladde geluid dat zo goed werkt voor het type van de toepassing van de Ember is ontworpen.

Met behulp van de Ember

Ik heb onlangs gebruikt de Ember als gast op TWiT ‘ s Alles Over Android, dus als je geïnteresseerd bent in de behandeling van een voorbeeld, u kunt dat controleren. Dit was een uitstekende gelegenheid voor een “trial by fire” met de Ember—ik meestal aan mijn beproefde en true Blue Yeti voor een dergelijke gelegenheid.

Ik kwam uit de buurt van de Ember ongelooflijk onder de indruk met de audio uitgang. Met een minimale setup—ik heb al een paar audio-interfaces en XLR-kabels, want ik ben ook een muzikant (ik gebruik deze term spaarzaam)—ik was in staat om het vastleggen van zeer hoge kwaliteit audio. Het eerste woord dat opkomt voor mij is glad—het nam echt de rand van mijn woorden, in het bijzonder waar harde medeklinkers kan anders zijn aanwezig.

Ik gebruikte de iRig Duo als de primaire audio-interface met de Ember, die verkoopt voor ongeveer $200. Die zet het op de meer betaalbare eind van audio-interfaces, die bewijst dat je niet hoeft te besteden aan een absolute ton van geld aan de slag met XLR—voor minder dan $400, kunt u voor een interface, XLR kabel microfoon staan, en Ember. Dat is alles wat je nodig hebt.

De Bottom Line: Elke Cent Waard

L: Ember, R: Yeti Cameron Summerson

Verleend, $400 is nog steeds een vrij steile item prijs, vooral als je kunt krijgen een Yeti voor $129 of een Yeti Nano voor $99. Toch, als u op zoek bent naar meer van uw setup—meer veelzijdigheid, meer nut—het is moeilijk te verslaan een goede XLR-mic.

En als het gaat om het krijgen van een goede XLR-mic voor podcasting en dergelijke, u gaat een harde tijd het verslaan van de Ember.

Waardering: 9/10
Prijs: $99

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Zeer goede audio kwaliteit
 • Ingebouwde pop filter
 • Uitstekende prijs

En Wat We niet

 • Ingewikkelder is dan een USB-microfoon
 • Dure buy-in voor alle vereiste apparatuur