Speck GrabTab Omdöme: Det är en Platt-Packning PopSocket Alternativ

0
98

Betyg:
9/10
?

 • 1 – Absolut Hot Sopor
 • 2 – Sorta Ljummet Sopor
 • 3 – Starkt Bristfällig Design
 • 4 – Vissa Fördelar, Massor Av Nackdelar
 • 5 – Acceptabelt Ofullkomliga
 • 6 – Tillräckligt Bra för att Köpa På Rea
 • 7 – Bra, Men Inte Bäst-I-Klassen
 • 8 – Fantastiskt, med Några Fotnoter
 • 9 – Håll Käften Och Ta Mina Pengar
 • 10 – Absolut Design Nirvana

Pris: $9.95

Köp på Amazon

Speck

Om du gillar idén om att lägga till en monter och bekvämt handtag till din telefon, men du är inte såld på praktiskt taget överallt PopSocket eller skrymmande ringen står som iRing, tunn Fläck GrabTab kan vara för dig.

Här är Vad Vi Gillar

 • Mycket smalare än alternativ som PopSocket
 • Tillräckligt tunn för att möjliggöra trådlös laddning
 • Erbjuder mycket säkert grepp
 • Billigt

Och Vad Vi inte

 • Saknar variation av färger och mönster som finns i PopSocket linje
 • Fliken inte alltid låg helt platt när den inte används
 • Kan bara hålla telefonen i ett bekvämt läge

Vi är inte främlingar för att hålla sig saker på våra telefoner här på Översyn Geek, efter att tidigare ha tittat på PopSockets, iRings, kickstands, och mer.

Populariteten av dessa produkter talar för att ett enkelt behöver: människor vill ha ett bättre sätt att säkert hålla sin telefon och för att stötta upp att titta på video.

Vad Det Är

Speck är GrabTab är en av de nyare bidrag till marknaden och tar en annan strategi än de PopSocket och liknande produkter. I stället för sport en pop-out-svamp-liknande handtag eller en fälla upp ringen, det är en ultra-tunn självhäftande pad som har en bild upp fliken som du glider med fingret igenom.

Speck

Förutom en liten låsning på fliken för att hålla den stängd (liten rektangulär utskärning sett på botten av GrabTab bas i bilderna ovan) det finns också en annan låsfliken som håller GrabTab låst i standby läge om du trycker på loop hela vägen öppen.

Verkliga Världen

Den största frågan de flesta människor kommer att ha är helt enkelt “Är det bättre än en PopSocket?”—men den sak som sålde oss på GrabTab var inte att det var bättre, men att det var annorlunda.

Om vad du vill ha ut av en telefonhållare som är en pop-up grepp som är helt rundstrålande och du inte bryr dig om trådlös laddning eller som pop-up-hållare är inte den mest stabila stativ i världen, PopSocket är ganska bra—speciellt om du inte förvara telefonen i fickan där PopSocket skriver konstigt och gör det jobbigt att dra telefonen ut.

Och, för att vara säker, om det viktigaste av allt är att du kan anpassa skiten ur telefonen grepp ända fram till att lägga ditt eget ansikte på det… ja då PopSocket är vad du letar efter.

Jason Fitzpatrick

Å andra sidan, om du vill ha en pop-up-hållare som håller din telefon stadigt när du håller i den med ingen mening att telefonen kommer att vicka gratis eller rotera ur din hand, sport ett mer stabilt stativ, och inte bulk upp dina fickor, GrabTab är ganska tilltalande.

När jag först använde GrabTab på CES 2019, jag tyckte genast det. Min fru och dotter är lång tid PopSocket användare, men jag har alltid funnit att jag ogillade känslan av PopSocket i min hand (trots att tycka till synes miljoner-och-ett-design du kan få det). Samtidigt som det gjorde erbjuder ett fastare grepp om telefonen än bara själva fallet, jag fick aldrig används till känslan av cirkulära form.

Den GrabTab, å andra sidan, känns som att du bär en mycket bred ring som är ordentligt ansluten till din hand (som i själva verket, du är). Inte för att jag har en vana av att fäktar med min arm runt med min telefon i min hand, men om jag var det skulle vara mycket svårt att få bort telefonen med mitt finger fastnade genom GrabTab. Man talar om fast tillägg: du behöver inte bekymra dig om den saken skalats bort (det kommer att ta bort rent om du vill ta bort det, men det är en långsam process med en fast hand). Det enda negativa här är att med den typ av design, du kan inte rotera telefonen till någon annan plats som du kan med en PopSocket eller en roterande iRing typ design med roterande din hand (som inga andra grepp position är verkligen praktiskt).

När du inte använder det som ett grepp punkt, GrabTab fungerar lite bättre som ett stativ också. Fingret loop är rundade, ja, men den del som faktiskt rörde vid bordet har mer yta än kanten av PopSocket och det flexar lite. Att jämföra två exakt lika stora telefoner liggande på bordet, GrabTab är betydligt mer stabil.

Jason Fitzpatrick

Sedan finns det en ficka faktor. Så mycket tid som många av oss spenderar på våra telefoner (och jag verkligen spenderar alldeles för mycket), våra telefoner tillbringa mycket mer tid i våra fickor, väskor och plånböcker än vad de gör i våra händer. Med tanke på hur många gånger min telefon går in och ut ur min ficka på en dag, en grepp-enhet som ständigt fångar på sömmen i fickan och gör det svårt att dra sig ur är ett no go. Tack och lov GrabTab veck platt (det är bara ca 3 mm tjocka) och det är knappast märkbar i fickan om du trycker fingrarna över fallet efter det.

Samma tunn profil som nästan gör den kompatibel med trådlösa telefonen laddas. Även om det är möjligt att det kommer att göra ditt mål profil för tjock för att ladda trådlöst, fann vi att även när det kopplas ihop med kraftiga fall vi lyckades ändå att få laddning ska fungera (om än med något mer kinkig placering på laddning pad än vanligt).

En av de endast smärre klagomål som vi har om GrabTab är att fliken inte alltid återgå till en helt platt position. Om du håller telefonen i fickan fann vi att det är en total icke-fråga eftersom trycket av att vara i pocket i kombination med (tror vi) kroppsvärme, verkade för att återställa den fliken. Om du slänga telefonen i en väska eller påse om, det kanske inte har samma “reset” – effekt. Hursomhelst fliken vara något i linje med basen var inte en deal breaker för oss.

För den som inte vill ha en PopSocket och vill undvika att sätta en stor ring eller andra utstick på sin telefon, GrabTab är en ganska smart lösning—och det är bara en lillebror under $10, en ganska billig produkt att ta en provtur.

Betyg: 9/10
Pris: $9.95

Köp på Amazon

Här är Vad Vi Gillar

 • Mycket smalare än alternativ som PopSocket
 • Tillräckligt tunn för att möjliggöra trådlös laddning
 • Erbjuder mycket säkert grepp
 • Billigt

Och Vad Vi inte

 • Saknar variation av färger och mönster som finns i PopSocket linje
 • Fliken inte alltid låg helt platt när den inte används
 • Kan bara hålla telefonen i ett bekvämt läge