Hur att Se Alla Data Instagram Har på Dig

0
137

Instagram är platsen att dela foton, och precis som de flesta andra sociala nätverk, det håller koll på underliga och underbara saker. Har du någonsin undrat vilka typer av saker det spår? Så här ser det hela.

De flesta sociala nätverk för att samla in data, det hjälper dem att skräddarsy upplevelsen till våra behov. Sök historier låt dem erbjuder upp inlägg som vi mer benägna att vilja se, och ja, finslipa annonser så att vi bara ser dem som vi är mer benägna att interagera med. Det är inte nödvändigtvis en dålig sak, och vad som är mest intressant är när vi får se bakom gardinen. Efter alla, det är inte ofta som den här typen av data är så lätt tillgänglig.

Instagram gör det möjligt att se alla de uppgifter som den har samlats in om dig, och det är allt som lagras på ett enda ställe. Mindre användbara, kan du inte hitta något av det i Instagram-appen i sig, och även om du kan bli förlåten för att glömma Instagram har en närvaro på webben, det är där du behöver för att ge dig att se de uppgifter bolaget har om dig.

Hur att Se Alla Data Instagram Har Samlats in

Till att börja, gå till vad som Instagram samtal Tillgång till Verktyg—Instagram inte göra sidan lätt att hitta annars. Du kan behöva ange ditt Instagram-autentiseringsuppgifter för att fortsätta.

Nästa sida du kommer att se visar all slags information som börjar med den dagen du gick med Instagram. Klicka på en post för att se mer information om något specifikt, till exempel din Instagram sök historia.

Det finns en uppsjö av information här, en del av det ganska fantastiskt. Till exempel, har du någonsin svarat på en fråga i en Instagram Historia? Vad sägs om en av de Emoji Reglagen? Instagram kommer ihåg både av dem och kommer att visa dig när du gjorde det så bra som den person vars historia du interagerat med.

Andra intressanta bitar av information inkluderar eventuella omröstningar du har interagerat med, liksom alla hashtags du följer. Om du har någonsin ändrade ditt namn eller ditt användarnamn, är alla inloggad.

Kanske mest intressant av allt, du kan se vilka annonser som Instagram visar dig utifrån vad det tror att dina intressen är.

Det är ganska fantastiskt, eller hur? Nu när du vet all information Instagram har på dig, kan du överväga att ta bort ditt konto helt och hållet, om det stör dig.