Hoe Remap de Bixby Knop op een Samsung Galaxy S8, S9, S10, Noot 8 Noot 9

0
86

We hebben eerder gezegd en we zeggen het nogmaals: Bixby zuigt. Je bent beter af met behulp van Google Assistant elke dag van de week. Het goede nieuws is, het is nu mogelijk om de koppeling opnieuw de zinloze Bixby knop zonder het gebruik van een third-party app.

U Hoeft Geen Stinkin’ Bixby

Bixby is een vrij zinloze toevoeging aan de Galaxy-Telefoons, en je zou moeilijk worden ingedrukt om iets Bixby kan doen die Google-Assistent kan niet beter. Het uitschakelen van Bixby meestal tops onze lijst van het verbeteren van een nieuwe Samsung-telefoon.

Helaas, tot voor kort kon je niet veel doen over de Bixby knop die Samsung benadrukt slapping op telefoons zoals de Galaxy S8, S9, S10, Noot 8 Noot 9. Je zou kunnen uitschakelen, maar dan zou je al met een even zinloos knop doet niets. Het goede nieuws is, met nieuwe updates kunt u nu remap de Bixby knop zonder beroep te doen op andere apps. Het slechte nieuws is, kunt u niet uitschakelen helemaal niet meer. Maar er is een tweede beste optie. Hier is wat te doen.

Opmerking: momenteel is Het niet mogelijk om remap de Bixby knop beroep te doen op de Google-Assistent (of een andere digitale assistent). Gewoon een andere app.

Het opnieuw toewijzen van de Bixby Knop

Het eerste wat je hoeft te doen is het openen van de Bixy app, dus ga je gang en hit Bixby knop om te starten. Zodra de app wordt geopend (en u uitvoeren via een setup kan nodig zijn), tik op de drie verticale punten bij centrum-rechts van het scherm.

Tik op de “Instellingen” optie.

Ten eerste, zult u willen ervoor zorgen dat de Bixby app is up-to-date, of u zult niet de optie voor opnieuw toewijzen. Scroll naar beneden en kies “Over Bixby.”

Bixby dient te worden op minimaal versie 2.1.04.18 voor dit werk. Als u niet hebben dat, tikt u op de knop bijwerken.

Na de update, tik op de drie verticale dots en tik op “Instellingen”. Scroll naar beneden en vind ‘ Bixby Sleutel.” Tik op.

Je kunt niet door het volledig uitschakelen van Bixy meer, die is verschrikkelijk. De volgende beste ding is om te kiezen van de “Dubbele druk op te openen Bixby” optie, u bent waarschijnlijk niet dubbelklik op door het ongeval.

Onder de “dubbele druk op” optie schakelen op de “single” druk op optie, dit zal u laten toewijzen de één druk op naar een andere app.

Op het volgende scherm kunt u kiezen voor “Open app” of “uitvoeren snelle opdracht.” Om de interne druk om iets als Google-Assistent, kies app Openen.

Ga naar de app die u wilt gebruiken en tik op het—in dit geval de Google-app.

En nu uw Bixby knop is handig. Dit is niet perfect, en het zou geweldig zijn als je kon uitschakelen Bixby geheel. Maar in ieder geval ben je minder kans om per ongeluk activeren. En als u niet wilt dat de knop om iets te doen, kunt u dicht bij het maken Bixby een dubbele druk op en niet toewijzen iets aan de één druk op optie.