Het Inschakelen van Donkere Modus in Facebook Messenger

0
84
Facebook

Ongeveer een maand geleden is Facebook begonnen met het testen van een donkere modus voor Messenger, maar het activeren van het vereiste van het verzenden van een halve maan naar een vriend. U kunt nu sla die stap over en gaan direct naar de donkere mode—hier is hoe.

Donker Mode Lijkt Overal te zijn

Iedereen wil op de donkere mode rage. Of het nu uw besturingssysteem, uw e-mail, of uw browser kunt u waarschijnlijk weer op een donkere instelling van de modus (niemand vertelde Microsoft-al). Voor sommige telefoons en laptops, zwarte en grijze kleuren verlengt de levensduur van uw batterij. En als je ooit hebt aangevinkt uw telefoon “net echt snel” in een verduisterde zaal of na het uitschakelen van de verlichting in de slaapkamer, je hebt ontdekt dat de felle wit van een licht thema zal blind iedereen en verdien je vijanden voor het leven.

U kunt nu nog een app om de groeiende lijst gaat donker, dankzij een officiële update van Facebook Messenger heeft vandaag aangekondigd. Gelukkig is het een eenvoudig proces. Slechts een paar stappen, en geen halve maan nodig. Hier is wat te doen:

Het Inschakelen Van Donkere Modus

Om te schakelen op Donkere Modus, open Facebook messenger en tik op uw account met een foto.

Tik vervolgens op de “Dark Mode” in-en uitschakelen, slechts hieronder uw naam.

En dat is het, ziet u donkere modus meteen ingeschakeld.

Helaas, in onze test, de instelling die nodig is om te worden ingeschakeld voor elk apparaat. Dus als je Messenger gebruiken van meerdere telefoons en tablets, wil je het proces herhalen op alle van hen.