Det Bästa Bluetooth-Högtalare Högtalartelefon med Funktionalitet

0
70
Anker, NYNE

Är du trött på att din telefon är en besvikelse högtalartelefon-funktion? Tja, kanske det är tid att uppgradera din usel högtalartelefon för samtal med en högkvalitativ Bluetooth-högtalare.

Du kan anta att alla Bluetooth-högtalare kan användas som en trådlös högtalartelefon. Efter allt, det primära syftet med telefonen är att göra phonecalls, och det primära syftet med en Bluetooth-högtalare för att förstärka ljudet från din telefon. Men av någon anledning, att den överväldigande majoriteten av Bluetooth-högtalare inte har inbyggda mikrofoner. Och utan mikrofoner, att de inte kan användas som trådlös högtalartelefon.

Den överväldigande utelämnande av mikrofoner i Bluetooth-högtalare är ett upprörande faktum att vi alla måste komma till rätta med. Tack och lov kan vi avleda vår uppmärksamhet bort från det existentiella fallgrop, eftersom det finns en handfull av högkvalitativ Bluetooth-högtalare som faktiskt kan användas som högtalartelefon.

Naturligtvis, alla dessa Bluetooth-högtalare har sina egna egenskaper och egenheter. Vissa är bra dagar på stranden, medan andra är bäst kvar i vardagsrummet. Det är därför vi har tagit tid att hitta en mängd av de bästa Bluetooth-högtalare högtalartelefon med funktionalitet, för allas behov.

Anker SoundCore 2 ($40)

Anker

Om du letar efter ett prisvärt, hög, försökte-och-sant Bluetooth-högtalare högtalartelefon med kapacitet, sedan bör du kolla Anker SoundCore 2. Den har en hög kvalitet inbyggd mikrofon, en högtalare och en anslutning räckvidd på upp till 66 meter.

Anker är SoundCore 2 är bland våra favorit Bluetooth-högtalare, och av goda skäl. Det är en liten, hög, hög-kvalitet-enhet till ett överkomligt pris. Hotellet har också en 24-timmars batteritid, en AUX-port, och en IPX5 vatten motstånd betyg (det kan hantera stänk, regn, och kanske en snabb nedsänkning).

Köp på Amazon

Anker SoundCore Mini ($25)

Anker

Om du vill ha en ultra-portabel Bluetooth-högtalare med högtalartelefon funktion, bör du överväga Anker SoundCore Mini. Det är en liten, billig Bluetooth-högtalare, men det kan bli ganska högt. Plus att den har en inbyggd mikrofon och en anslutning räckvidd på upp till 66 meter.

Den SoundCore Mini är en nätt liten enhet med en massa extra funktioner. Den har en micro-SD-port (för musikfiler), en inbyggd FM-radio och AUX-port. Det har en 15 timmars batteritid, och det har en IPX5 vatten motstånd rating, så det kan hantera lite regn eller en snabb dunk i poolen.

Köp på Amazon

DOSS Touch ($28)

DOSS

DOSS Touch är en elegant Bluetooth-högtalare. Den har en pekskärm, två högtalare för högkvalitativt stereoljud och en inbyggd mikrofon för högtalartelefon-funktionalitet. Det har också en anständig 12-timmars batteritid, en micro SD-kortplats (för musik-filer), och en 66-fot trådlösa anslutningar sortiment.

Medan idén om en Bluetooth-högtalare med en pekskärm verkar lite konstigt, DOSS’ pekskärm känns ganska naturligt och intuitivt efter några minuters användning. Om något pekskärm lägger till en “premium” – element för att DOSS Touch. Titta på det, du skulle inte gissa på att det är en $28 högtalare.

Som sagt, detta är inte den typ av högtalare som du vill använda för att ta till ett pool party. Även om DOSS Touch har en IPX4 vattenresistens betyg (det kan hantera en lite regn), “premium” – touchscreen kommer på bekostnad av hållbarhet.

Köp på Amazon

NYNE Bas ($55)

NYNE

Om du är i marknaden för en större högtalartelefon-redo för Bluetooth-högtalare, då bör du kolla NYNE Bas. Detta högkvalitativ Bluetooth-högtalare har en inbyggd aktiv subwoofer, så det är bra för att trådlöst lyssna på musik eller titta på filmer utan att göra avkall på kvalitet. Plus, den har ett 10-timmars batteritid, en AUX-port, och en dold handtag för on-the-go att lyssna.

Den NYNE Bass är en premium högtalare med en slitstark design. Det gör en stor högtalare (eller högtalartelefon) hemma, i bilen eller på en fest. Som sagt, det är inte vattenresistent, så bör du hålla det borta från stranden.

Köp på Amazon

Echo Prick eller Google Home Mini ($50)

Amazon, Google

Echo Prick och Hem Google Mini är smarta enheter, som inte Bluetooth-högtalare. Men de kan användas som Bluetooth-högtalare, och de gör handsfree-telefoni som en vind. Dessutom kan du använda Echo Prick eller Hem Mini för att lägga till högtalartelefonen funktionalitet till en mikrofon-mindre Bluetooth-högtalare.

Smarta hjälpmedel kan göra ett bra alternativ till att Bluetooth-högtalare. De är små, prisvärda, de kan användas för hela hemmet audio (för musik eller telefonsamtal), och de kan kontrolleras genom att använda röstkommandon. Du kan även använda röstkommandon för att ringa högtalartelefon för samtal via din smart assistant.

Naturligtvis, det finns några nackdelar med att Ekot Prick och Hem Google Mini. För en, de är inte bärbar. De måste vara inkopplad hela tiden, och de kräver en Wi-Fi-signal, för att utföra grundläggande uppgifter. Plus, om du bara vill lyssna på musik och ringa handsfree-samtal, de extra funktioner som är förpackade i en smart assistent kan vara en störning.

Köp Eko DotBuy Google Home Mini