De Beste Oefening Ballen van Alle soorten en Maten

0
79
Nieuwe Afrika/Shutterstock

Ballen zijn groot in te oefenen. Grote ballen, kleine ballen, lichte ballen, zware ballen. Ballen zijn overal. Als u op zoek bent naar de beste ballen, wij hebben ze hier.

Oke, serieus: yoga ballen, medicine balls, en de balans ballen hebben veel praktische oefening toepassingen voor oefeningen, stretching, vrije gewichten, en andere het verbeteren van de conditie technieken. We hebben uitgezocht de beste yoga ballen voor grote en omvang van toepassingen, de beste gewogen geneeskunde-bal, de beste flatscreen-base-evenwicht bal, en de beste bal als u wilt het vervangen van uw home office stoel. Bekijk ze hieronder.

De Beste Grote Yoga Bal: Trideer Oefening Bal ($15-31)

De Trideer oefening bal is burst-bestendig en kan de ondersteuning van meer dan 2000 kilo. Trideer

Er zijn meer full-sized yoga ballen dan kun je schudden van een ab roll, maar de recensenten consequent tarief Trideer het aanbod boven de rest uit. Het kunststof heeft een extra grip structuur die is waarschijnlijk minder slip onder u of op een houten vloer, en de extra dikke muren kunnen tot 2200 pond van kracht voordat op barsten. Ballen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten, van 45 centimeter tot 85 centimeter in diameter. Elke kamer is uitgerust met een pomp te helpen de slag te gaan.

Kopen op Amazon

De Beste Kleine Yoga Bal: URBNFit Mini Pilates Bal ($13)

URBNFit de pilates bal zorgt voor ab, been en arm oefeningen die niet mogelijk zijn met een grotere bal. URBNFit

Voor sommige routines, een kleinere bal is nodig voor het trainen van de buik -, rug-en beenspieren. Dit negen-inch bal van URBNFit is perfect voor het richten van spiergroepen, en het is veel gemakkelijker in te passen in uw huis sportschool dan een grote bal. De PVC materiaal is aanzienlijk moeilijker, ook, dus het gaat best wel een tijdje voordat ze moeten opnieuw worden opgeblazen.

Kopen op Amazon

Het Beste Medicijn Bal: TRX Training Slam Ball ($22-75)

De TRX Slam-Bal kan omgaan met een aantal ernstige mishandeling en is verkrijgbaar in verschillende gewichten. TRX

Medicine balls, gewogen, easy-to-grip ballen die zijn vele malen zwaarder dan de vergelijkbare pilates bal, een zeer oude methode van combinatie van coördinatie, gymnastiekoefeningen, en freeweight training. Deze TRX ontwerp is een grote moderne interpretatie, met een extra stevige rubberen buitenkant die niet uit glijden van je handen en kan omgaan met een meer intense “slam” oefening sessies. De bal is verkrijgbaar in de gewichten die kunnen worden opgenomen in de oefeningen op elk niveau, van zes ponden tot vijftig.

Kopen op Amazon

De Beste Flatscreen-Bottom Balans Bal: DEVOBOR Halve Bal Balance Trainer ($90)

Deze platte bodem bal kan worden gebruikt voor een verscheidenheid van oefeningen en is makkelijk op te bergen. DEVOBOR

Een opblaasbare flatscreen-onderste bal combineert veel van de oefeningen die je kunt doen met een full-sized yoga bal en een pilates bal, in een formaat dat makkelijk weg te zetten en op te slaan. De DEVOBOR versie wordt geleverd met een stoere opblaasbare shell en ingebouwde weerstand banden, waardoor het voor een verscheidenheid van arm en been herhalingen. Zowel de bovenkant en de onderkant anti-slip coating voor frustratie-vrije trainingen.

Kopen op Amazon

De Beste Yoga Ball Chair Vervanging: LuxFit Ball Chair ($60)

Veel mensen hebben gekozen voor het vervangen van een conventionele bureaustoel met een yoga bal, waardoor op een gemakkelijke, lage-intensiteit training voor je core. De LuxFit Ball Chair biedt deze training met een beetje steun in de rug en conventionele stoel rollen, waardoor het past in een standaard kantoor aan huis in een veel eenvoudiger manier. De kleinere bal en retentie, cross-beam verblijf in de stoel ten alle tijden, waardoor het niet vervelend rolling dat gebeurt soms met een standaard bal.

Kopen op Amazon