De Beste Bluetooth-Luidsprekers met Handsfree-Functionaliteit

0
83
Anker, NYNE

Bent u moe van uw telefoon is teleurstellend speakerphone functie? Goed, misschien is het tijd om te upgraden van uw slechte handsfree bellen met een hoge kwaliteit Bluetooth speaker.

Je zou kunnen veronderstellen dat alle Bluetooth speaker kan worden gebruikt als een draadloze speakerphone. Immers, het primaire doel van een telefoon is om te bellen, en het primaire doel van een Bluetooth luidspreker om het geluid te versterken van uw telefoon. Maar om wat voor reden dan ook, de overgrote meerderheid van Bluetooth-luidsprekers hebben geen ingebouwde microfoons. En zonder microfoons, ze kunnen niet worden gebruikt als draadloze speakerphones.

De overweldigende nalaten van microfoons in de Bluetooth speaker is een schokkend feit van het leven die we allemaal hebben om in het reine te komen met. Gelukkig kunnen we leiden onze aandacht af van die existentiële valkuil, want er zijn een handvol van hoge kwaliteit Bluetooth-luidsprekers die daadwerkelijk kan worden gebruikt als speakerphones.

Natuurlijk, al deze Bluetooth sprekers hebben hun eigen kenmerken en eigenaardigheden. Sommige zijn goed voor dagen op het strand, terwijl anderen de beste links in de woonkamer. Dat is de reden waarom we hebben de tijd genomen om te zoeken naar een verscheidenheid van de beste sprekers van Bluetooth met handsfree-functionaliteit, voor de behoeften van iedereen.

Anker SoundCore 2 ($40)

Anker

Als u op zoek bent naar een betaalbare, luid, proberen-en-ware Bluetooth-luidspreker met luidspreker mogelijkheden, dan moet u check out de Anker SoundCore 2. Het heeft een hoge kwaliteit ingebouwde microfoon, een luidspreker, en een verbinding met een bereik van 66 meter.

Anker SoundCore 2 is een van onze favoriete Bluetooth-luidsprekers, en voor goede reden. Het is een klein, hard, hoog-apparaat van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Het heeft ook een 24-uur levensduur van de batterij, een AUX-aansluiting, en een IPX5 waterbestendig rating (het kan omgaan met spatwater, regen, en misschien een snelle onderdompeling).

Kopen op Amazon

Anker SoundCore Mini ($25)

Anker

Als u wilt een ultra-portable Bluetooth speaker met handsfree-functionaliteit, dan moet u overwegen het Anker SoundCore Mini. Het is een kleine, goedkope Bluetooth speaker, maar het kan behoorlijk luid. Plus, het heeft een ingebouwde microfoon en een verbinding met een bereik van 66 meter.

De SoundCore Mini is een leuk klein apparaat met een aantal extra functies. Het heeft een micro SD-poort (voor muziekbestanden) van een ingebouwde FM radio en een AUX-poort. Het beschikt over een batterijduur van 15 uur, en het heeft een IPX5 waterbestendig rating, dus het kan een beetje regen of een snelle dunk in het zwembad.

Kopen op Amazon

DOSS Touch ($28)

DOSS

De DOSS Touch is een stijlvolle Bluetooth speaker. Het heeft een touchscreen, twee luidsprekers voor hoge kwaliteit stereo geluid en een ingebouwde microfoon voor handsfree-functionaliteit. Het heeft ook een fatsoenlijke 12-uur levensduur van de batterij, een micro SD kaart slot (voor muziekbestanden), en een 66-voet draadloze connectiviteit bereik.

Hoewel het idee van een Bluetooth speaker met een touchscreen lijkt een beetje raar, de DOSS’ touchscreen voelt zich vrij natuurlijke en intuïtieve na een paar minuten te gebruiken. Als er iets, het touchscreen voegt een “premium” – element aan het DOSS Touch. Naar te kijken, je het niet zou raden dat het een $28 luidspreker.

Dat gezegd zijnde, dit is niet het soort luidspreker die je zou willen nemen naar een pool party. Hoewel de DOSS Touch heeft een IPX4 voor waterbestendigheid rating (het kan een beetje regen), de “premium” – touchscreen gaat ten koste van de duurzaamheid.

Kopen op Amazon

NYNE Bas ($55)

NYNE

Als je in de markt voor een grotere luidspreker-klaar Bluetooth speaker, dan moet u check out de NYNE Bas. Deze hoogwaardige Bluetooth-luidspreker heeft een ingebouwde actieve subwoofer, dus het is geweldig om draadloos muziek te luisteren of films te bekijken zonder in te boeten aan kwaliteit. Plus, het heeft een batterijduur van 10 uur, een AUX-aansluiting, en een verborgen greep voor on-the-go te luisteren.

De NYNE Bas is een hoogwaardige luidspreker met een duurzaam design. Het maakt een grote luidspreker (of de handsfree -) thuis, in de auto, of op een feestje. Dat gezegd zijnde, het is niet waterbestendig, dus moet je weg te houden van het strand.

Kopen op Amazon

Echo-Stip-of Google-Home Mini ($50)

Amazon, Google

De Echo-Stip en de Google Startpagina Mini smart devices, geen Bluetooth-luidsprekers. Maar ze kunnen gebruikt worden als Bluetooth-luidsprekers, en ze maken hands-free bellen van een cent. Daarnaast kunt u gebruik maken van de Echo-Stip of de Home Mini toevoegen handsfree-functionaliteit van een microfoon-minder Bluetooth speaker.

Smart assistenten kunnen een goed alternatief voor Bluetooth-luidsprekers. Ze zijn klein, betaalbaar, ze kunnen gebruikt worden voor het hele huis audio (voor muziek of telefoongesprekken), en ze kunnen worden gecontroleerd door middel van het gebruik van spraakopdrachten. U kunt zelfs spraakopdrachten gebruiken om handsfree gesprekken via uw smart assistant.

Natuurlijk, er zijn een paar nadelen aan de Echo-Stip en de Google Startpagina Mini. Voor de één, ze zijn niet draagbaar. Ze moeten worden aangesloten in al de tijd, en ze vereisen een Wi-Fi-signaal uit te voeren fundamentele taken. Plus, als u alleen naar muziek wilt luisteren en hands-free bellen, de extra functies die zijn verpakt in een slimme assistent kan een ergernis.

Koop de Echo DotBuy de Google Startpagina Mini