Den Bästa Bänkskivan Ismaskiner

0
174
Tsuguliev/Shutterstock

Vill ha en massa is för din kylda drycker men inte har en ismaskin i ditt kylskåp (eller det du har är långsamma och dåliga)? Dessa bänkskivan alternativ är perfekt för att göra en hel del is snabbt.

Oavsett om det är en uppfriskande glas saft eller en fancy cocktail, förutom i ett par isbitar omedelbart gör det lite trevligare, speciellt när det är en varm sommardag. Det är en enklare lösning att lägga till ice cube fack för att din frys och det kräver inte att ha ett kylskåp med en inbyggd ismaskin—köpa en bärbar is maker. Du kan inte bara göra mer is med dem än lite is maker i ditt kylskåp kan göra utan att använda destillerat eller renat vatten du kan göra mycket bättre smak isen också.

En extra snygg sak om bänkskivan ismaskiner är att överföra faktorn. De kräver inte vatten hookup och du kan enkelt flytta dem vart du kan koppla in dem. Behöver mer is i en väns hus för en examensfest? Ta över det och koppla in den. Vill ha massor av is upp på din stuga för att fylla kylarna, och göra margaritas? Så länge du har en outlet och kannor vatten för att fylla på tanken, du är i näringslivet.

Här är en titt på de bästa bärbara ismaskiner och varför de är värda din tid.

Totalt Sett Bästa: Costway Is Maker ($126)

Costway

När det gäller de bästa ismaskin ut det, du har faktiskt fått ett par alternativ. Som ett hedersomnämnande, Frigidaire Bärbar Kompakt bänk Is Gör maskinen är ganska bra, men vi är något större fans av Costway ismaskin. Varför? Det är lättare och mindre så att det är lätt att placera i ditt kök utan att ta för mycket plats. Det är också snabb och mycket effektiv.

Möjlighet att arbeta utan avbrott över 24 timmar, det kan göra upp till 26lbs av is vilket är mer än tillräckligt för en stor fest. Ice cube korgen har en kapacitet på 1,5 lb så du behöver inte byta ut det för ofta med korg fyll i genomsnitt 8 minuter (beroende på om du går med små eller stora kuber). Vid alla tillfällen, du kan kolla in vad som händer via sin seethrough fönster. Det finns också ett ljus som indikatorer när vattennivån i reservoaren är slut, och när du behöver lägga till mer vatten. Det ger dig också en heads-up när isen hinken är full.

Köp på Amazon

Bäst På Isen Alternativ: Frigidaire Is Maker Maskin (Sek 150)

Frigidaire

De flesta ismaskin maskiner erbjuder endast ett urval av små eller stora kuber som är oftast bra för de flesta. Hur är det om man är lite petig och vill kunna skapa medelstora isbitar också? Det är där Frigidaire Is Maker Maskin är is maker för dig.

Som alla goda kvalitet is maker, att den kan producera upp till 26lbs av is varje dag. Ice bucket är lite större än de flesta så kan det hålla 2.2 kg is på en gång. Där dess största styrka är att alla viktiga alternativ för att skapa små, medelstora eller stora isbitar. Den minsta kuber bara tar ca 6 minuter att formen också, även förvänta sig den största slag för att ta ca 15 minuter.

Oavsett storleken på is du är angelägen om att använda, det här är en mycket kompetent maskin.

Köp på Amazon

Bästa 2-i-1-Lösning: Kuppet 2-1 i Kommersiella Is Maker ($200)

Kuppet

Om din lokala vattenkvaliteten är inte bra, men du ändå vill göra is, då Kuppet 2-1 i Kommersiella Is Maker är ett bra sätt för att uppnå detta. Det är en del vatten dispenser—det finns ett tryck på sidan av on-demand-kylt vatten–och en del is maker. Fyll bara i vatten kallare vatten på flaska och maskinen omvandlar det till is.

Över 24 timmar, det kan ge 33lbs av is varje dag med is tar mellan 7 och 15 minuter till form beroende på den storlek du önskar. Det är ett val av tre ice cube storlekar som är alltid välkommen.

Det är en rejäl storlek enhet med tanke på hur mycket mer är det inte, men det kan ändå passa på din bänk. Det ser ut att bli ganska lugn för tack vare dess höga kvalitet kompressorer arbetar så effektivt. Om ditt kranvatten är mindre än idealisk, och du vill undvika att någon äcklig att titta och smaka på isbitar, detta är den enklaste lösningen.

Köp på Amazon