De Beste Maat Ijsmachines

0
84
Tsuguliev/Shutterstock

Wilt veel ijs voor al uw gekoelde dranken, maar heb je geen ijsmachine in de koelkast (of degene die je hebt is traag en junkie)? Deze maat opties zijn perfect voor het maken van een veel ijs snel.

Of het nu een verfrissende glas limonade of een luxe cocktail, de toevoeging van een paar ijsblokjes maakt meteen dat beetje mooier, vooral als het een warme zomerse dag. Er is een eenvoudigere oplossing voor het toevoegen van ijsblokjes aan uw vriezer en het is niet nodig hebben van een koelkast met een ingebouwde ice—dispenser kopen een draagbare ijs maker. Niet alleen kunt u meer ijs dan het beetje ijs maker in uw koelkast kunt maken, maar het gebruik van gezuiverd of gedistilleerd water kun je veel betere smaak ijs.

Een extra leuk ding over wastafelblad ijsmachines is de draagbaarheid factor. Zij niet, dat een water-aansluiting en je kunt je gemakkelijk verplaatsen overal kunt u sluit ze in. Nodig meer ijs op het huis van een vriend voor een afstudeer feest? Over te nemen en er de stekker in het stopcontact. Wilt veel van ijs aan uw interieur aan te vullen koelers en maken margaritas? Zolang je hebt een stopcontact en kannen water naar boven uit de tank, je bent in business.

Hier is een blik op de beste draagbare ijsmachines en waarom ze de moeite waard uw tijd.

Beste Algemeen: Costway Ijs Maker ($126)

Costway

Als het gaat om de beste ice maker die er zijn, je hebt eigenlijk al een paar opties. Als een eervolle vermelding, de Frigidaire Draagbaar en Compact Teller Top Ijs Making machine is vrij goed, maar we zijn iets groter fans van de Costway Ijs Maker. Waarom? Het is lichter en kleiner dus het is eenvoudig te plaatsen in uw keuken zonder al te veel ruimte. Het is ook een snelle en zeer effectief.

In staat om te werken zonder onderbreking meer dan 24 uur, kan make-up te 26lbs van ijs, dat is meer dan genoeg voor een groot feest. De ice cube mand heeft een capaciteit van 1,5 lb, zodat u niet hoeft te verwisselen maar al te vaak met mand belasting gemiddeld 8 minuten (afhankelijk van als je met kleine of grote kubussen). Ten alle tijden kunt u controleren wat er aan de hand via haar doorschijnende venster. Er is ook een licht dat indicatoren als de waterstand in het reservoir bijna leeg is, en als je nodig hebt om het toevoegen van meer water. Het geeft je ook een heads-up wanneer het ijs emmer is vol.

Kopen op Amazon

Het Beste Voor Ijs Opties: Koelkast Ijsblokjesmachine ($150)

Frigidaire

De meeste ijs maker machines bieden een keuze uit kleine of grote kubussen die is meestal goed voor de meeste mensen. Hoe zit het als je een beetje pickier en zoals te kunnen maken middellange ijsblokjes? Dat is waar de Frigidaire ijsblokjesmachine is de ice maker voor u.

Zoals elke goede kwaliteit ijs maker, is het in staat is te produceren tot 26lbs van ijs elke dag. De ijsemmer is een beetje groter dan de meeste zo kan het houden 2.2 kg ijs per keer. Waar zijn grootste kracht is dat alle belangrijke optie voor het maken van kleine, medium of grote ijsblokjes. De kleinste blokjes alleen duurt het ongeveer 6 minuten te vormen, ook al verwachten de grootste soort duurt ongeveer 15 minuten.

Ongeacht de grootte van ijs je graag gebruik van, dit is een zeer geschikte machine.

Kopen op Amazon

Beste 2-in-1 Oplossing: Kuppet 2-1 in het Commerciële Ijs Maker ($200)

Kuppet

Indien u uw lokale water kwaliteit niet geweldig is, maar je nog steeds wilt maken van ijs, dan is de Kuppet 2-1 in het Commerciële Ice Maker is een goede manier om dat te bereiken. Het is een deel water dispenser—er is een tik op de zijkant van on-demand-gekoeld water–en deel ice maker. Vul de waterkoeler met flessen water en de computer zet deze om in ijs.

Meer dan 24 uur, het kan produceren 33lbs van ijs elke dag met ijs nemen van tussen de 7 en 15 minuten, afhankelijk van de grootte die u wenst. Er is een keuze uit drie ice cube maten, die is altijd welkom.

Het is een flinke sized apparaat te krijgen hoeveel meer het doet, maar het kan nog steeds passen op uw aanrecht. Het belooft een vrij rustig te danken aan de hoge kwaliteit van de compressoren werken zo efficiënt. Als uw leidingwater is minder dan ideaal, en u wilt voorkomen dat een walgelijke kijken en proeven ijsblokjes, dit is de eenvoudigste oplossing.

Kopen op Amazon