Hur du Skapar ett Alias för Din iCloud E-Postadress

0
136

Med hjälp av en iCloud e-postalias är ett bra sätt för att dölja din riktiga e-postadress. Du kan använda ett alias när du registrerar dig för nyhetsbrev eller webbplatser, hålla din riktiga adress ur deras databas. Vi kommer att visa dig hur.

Lämna din riktiga e-postadress till någon som du kanske inte känner till eller litar på att hålla det privat kan leda till spam och allmänt missbruk. Genom att skapa ett alias, du lägger till en buffert mellan avsändare och din master e-postadress. De ser aldrig att master e-postadress, alla meddelanden som har skickats till ditt alias-adresser visas automatiskt i din vanliga inkorg—det som är knutna till din riktiga e-postadress—och avsändaren behöver aldrig känna att åtgärda för att nå dig. Tänk på det som en e-brandväggen om du kommer.

Skönhet ger ett alias, e-postadressen är att om det inte blir en källa till ständig spam, kan du enkelt bränna den och skapa en ny. Det är inte så lätt om det är din master e-postadress. Låter bra, eller hur?

Det är verkligen, och Apple kan du skapa en massa alias för din iCloud.com e-postadress.

Skapa ett iCloud.com Alias

För att skapa ett alias, chef över till iCloud.com logga in om du inte redan har gjort det. Nästa, klicka på “e-Post.”

Nästa, klicka på cog-ikonen i det nedre vänstra hörnet av skärmen innan du klickar på “Inställningar”.

Klicka på “Konton” och sedan klicka på “Lägga till ett alias.”

Ett pop-up fönster kommer att framträda. Ange ett alias för din nya adress samt ditt fullständiga namn. Kom ihåg att det alias du väljer måste vara unikt—det kan inte vara något som någon annan redan har (precis som en “vanlig” e-postadress). Du kan också tilldela en etikett och märkning färg om du vill. När du är klar, klicka på “OK”.

Du kommer att se en bekräftelse på att den nya alias har skapats. Klicka På “Stäng”.

Ditt nya alias är nu redo att använda. Alla e-post som skickas till ditt nya alias kommer automatiskt att visas i inkorgen som om de hade skickats till din master e-postadress.