Hoe een Alias Maken voor Uw iCloud e-Mail Adres

0
164

Met een iCloud e-mail alias is een geweldige manier van het verbergen van je echte e-mail adres. U kunt gebruik maken van een alias bij het aanmelden voor nieuwsbrieven of websites, het houden van uw echte adres uit hun database. We gaan je laten zien hoe.

Het overhandigen van je echte e-mail adres van iemand die je misschien niet kent of vertrouwt te houden van het eigen kunnen leiden tot spam en algemene misbruik. Door een alias te maken, je bent het toevoegen van een buffer tussen de afzender en uw meester e-mail adres. Ze zien nooit dat master e-mail adres; alle berichten die zijn verzonden naar uw alias-adressen worden automatisch weergegeven in uw normale postvak in—één is aangesloten op uw echte e-mail adres en de afzender moet nooit weten dat adres in om om u te bereiken. Zie het als een e-mail firewall, als je wil.

De schoonheid van het geven van een alias e-mail adres is dat als het is uitgegroeid tot een bron van constante spam, kunt u gewoon branden en het maken van een andere. Dat is niet zo gemakkelijk als het is uw meester, e-mail adres. Klinkt goed, nietwaar?

Het is echt, en Apple maakt u een bos van aliassen voor uw iCloud.com e-mail adres.

Het maken van een iCloud.com Alias

Om een alias te maken, ga dan naar iCloud.com log in als je dat nog niet hebt gedaan. Klik vervolgens op “Mail”.

Volgende, klik op het tandwiel-pictogram in de linkerbenedenhoek van het scherm voordat u klikt op “Preferences”.

Klik op “Accounts” en klik vervolgens op “Toevoegen van een alias.”

Een pop-up venster zal verschijnen. Voer een alias in voor uw nieuwe adres, alsmede uw volledige naam in. Vergeet niet, de alias die u de keuze heeft om uniek te zijn—het kan niet zo zijn dat iemand anders al heeft (net als een “gewone” e-mail adres). U kunt ook het toewijzen van een label en het label kleur als u wilt. Zodra dit voltooid is, klik op “OK.”

U ziet een bevestiging dat de nieuwe alias is gemaakt. Klik Op ‘Sluiten’.

Uw nieuwe alias is nu klaar voor gebruik. Alle e-mails verzonden naar uw nieuwe alias wordt automatisch weergegeven in je postvak in als ze had verzonden naar uw master e-mail adres.