Hier is Hoe om te Kijken naar het Spel der Tronen’ Laatste Seizoen Online

0
97
HBO

HBO ‘ s Game of Thrones keert terug voor seizoen acht op zondag 14 April. De serie brak piraterij records omdat HBO keer maakte het zo moeilijk is om te kijken online, die een kabel-TV-abonnement. Gelukkig is dat niet langer het geval.

Er zijn meer manieren dan ooit om te kijken naar het laatste seizoen van Spel der Tronen—en elke andere seizoen, ook als je niet gevangen maar toch.

Dit artikel richt zich op oplossingen voor mensen in de verenigde staten. Helaas, HBO beperkt HBO Nu en HBO Ga naar de US. U zal hebben om op te zoeken hoe om toegang te krijgen tot het HBO in uw land, tenzij je wilt aan de slag met Vpn ‘ s en cadeaubonnen.

HBO Nu $14.99 per maand

HBO

U kunt nog steeds een HBO abonnement via uw kabel-TV leverancier, maar dat is niet langer de enige optie. Nu, u kunt het hoofd naar het HBO website en een abonnement op HBO-Nu voor $14,99 per maand—met een gratis zeven dagen op proef.

Dit abonnement geeft u toegang tot het HBO Nu applicaties op een breed scala aan platforms. Wat TV, spelcomputer, telefoon, tablet of computer die u wilt bekijken, HBO, HBO heeft waarschijnlijk een app. Dat omvat Roku, Apple TV, Google Chromecast, Android TV, Amazon Fire-TV, PlayStation 4, Xbox Één, Android, iPhone, iPad, en de HBO-Nu website op Windows-Pc ‘ s en Macs.

Door middel van de app, kunt u kijken naar het Spel der Tronen het leven zoals het gaat van start. In de verenigde staten, dat om 9 uur op zondag. U kunt ook stream het hele Spel van de Troon serie—en iets anders aangeboden door HBO—on-demand, na het luchten, of dat later op de avond of de volgende dag zo lang als je kunt vermijden spoilers tot dan.

Seizoen 8 van het Spel der Tronen heeft zes afleveringen, dus u hoeft alleen maar twee maanden van HBO Nu om het te bekijken. Heck, als je wacht een week voordat het kijken naar de eerste aflevering en addertje onder het gras zeven-dagen trial voor het betalen voor een maand, kunt u kijken naar het hele seizoen voor slechts de kosten van één maand. Dat is geen slechte deal.

Als u voelen zich meer comfortabel, je kunt ook betalen voor het HBO via Amazon Prime, Hulu, of de Roku-Kanaal—al deze opties zal kosten u dezelfde $14,99 per maand, echter.

HBO Go – Als U Al een TV-Abonnement

Als je al betaalt voor HBO als onderdeel van een kabel-of andere TV-abonnement in de verenigde staten, kunt u zich aanmelden bij de HBO Go app om te kijken naar het Spel van Tronen en andere HBO-shows online.

HBO Nu en HBO Go worden in principe dezelfde app, maar HBO Go is de app die u gebruikt wanneer u moet betalen voor het HBO via een kabel-provider op de traditionele manier.

Kopen Afleveringen – Als Je Een Hekel Abonnementen

U kunt kopen afleveringen van het Spel der Tronen net als elke andere show, maar we verwachten dat seizoen 8 zal niet verschijnen op de diverse online winkels totdat het klaar is uitgezonden. Dat maakt dit een slechte keuze als u wilt om naar te kijken, samen met iedereen.

Hele Spel van Tronen seizoenen verkocht aan winkels als Apple iTunes, Amazon.com, YouTube en Google Play evenals andere winkels zoals de Microsoft Store en Walmart ‘ s Vudu. Kunnen ze beschikbaar zijn voor verkoop in de landen buiten de verenigde staten, waar je niet kunt inschrijven voor een HBO Nu ook.

Het volledige Spel der Tronen-serie (zonder dat seizoen 8) zal u terug $159.99 op iTunes, YouTube, of Google Play, terwijl de individuele seizoenen kost je tussen de $20 en $25. Dit zijn de prijzen in de AMERIKAANSE winkels en de verschillen met andere landen. Uitgaande van seizoen 8 kost ongeveer evenveel, het kopen van het Spel der Tronen afleveringen kost ongeveer zoveel betalen voor een heel jaar van HBO Nu. Aan de ene kant, je kunt kijken naar die afleveringen voor de komende jaren zonder te betalen voor een abonnement. Aan de andere kant, uw abonnement geeft u toegang tot een breed scala van andere shows en films op HBO.

Zelfs als je al gevangen en keek naar seizoen 7, het zal goedkoper zijn om te betalen voor een maand van HBO Nu dan kopen te kopen seizoen 8 door de tijd afzonderlijke afleveringen zijn beschikbaar voor aankoop.