Här är Hur att Titta på Game of Thrones’ Sista Säsong Online

0
247
HBO

HBO: s Game of Thrones avkastning för säsong åtta på söndag, April 14. Serien bröt piratkopiering poster eftersom HBO en gång gjort det så svårt att titta på nätet, som kräver en kabel-TV-abonnemang. Tack och lov är det inte längre fallet.

Finns det fler sätt än någonsin att titta på sista säsongen av Game of Thrones—och varje annan säsong, för om du inte fångas upp ännu.

Denna artikel fokuserar på lösningar för personer i USA. Tyvärr, HBO begränsar HBO Nu och HBO Gå till OSS. Du måste leta upp hur man får tillgång till HBO-kanaler i ditt land om du vill få kreativ med Vpn och presentkort.

HBO Nu – $14.99 per månad

HBO

Du kan fortfarande få en HBO-abonnemang via kabel-TV-leverantör, men det är inte längre det enda alternativet. Nu kan du bege dig till HBO: s webbplats och prenumerera på HBO Nu för $14.99 per månad—med en gratis sju-dagars testversion.

Detta abonnemang ger dig tillgång till HBO Nu applikationer på en mängd plattformar. Vad TV, spelkonsol, mobiltelefon, surfplatta eller dator som du vill titta på HBO på, HBO och har förmodligen en app. Som innehåller Roku, Apple TV, Google Chromecast, Android TV, Amazon Fire-TV, PlayStation 4, Xbox, Android, iPhone, iPad, och HBO: s hemsida Nu på Windows-och Mac-Datorer.

Via appen, kan du titta på Game of Thrones leva som det sänds. I USA, som är på 9 p.m. på söndag. Du kan även spela hela Spelet i Tron serie—och allt annat som erbjuds av HBO—på begäran efter det sänds, oavsett om det är senare på kvällen eller nästa dag— så länge du kan undvika spoilers fram till dess.

Säsong 8 av Game of Thrones har sex episoder, så du behöver bara två månader av HBO Nu att titta på det. Heck, om du väntar en vecka innan du tittar på första avsnittet och haffa sju dagar innan du betalar för en månad, kan du titta på hela säsong för bara kostnaden på en månad. Det är inte en dålig affär.

Om du känner dig mer bekväm, kan du även betala för HBO via Amazon Prime, Hulu, eller Roku Kanal—alla dessa alternativ kommer att kosta dig samma $14.99 per månad, dock.

HBO Go – Om Du Redan Har ett TV-Abonnemang

Om du redan betalar för HBO som en del av en kabel eller andra TV-abonnemang i USA, kan du logga in på HBO Go-app för att titta på Game of Thrones och andra HBO visar online.

HBO Nu och HBO Gå med i princip samma app, men HBO Go är den app som du kan använda om du betalar för HBO-kanaler via kabel-leverantör i det traditionella sättet.

Köp Episoder – Om Du Hatar Prenumerationer

Du kan köpa avsnitt av Game of Thrones precis som alla andra visa, men vi förväntar oss att säsong 8 kommer inte att visas på olika nätbutiker tills den är klar vädring. Som gör detta till ett dåligt val om du vill titta på tillsammans med alla andra.

Hela Game of Thrones säsong säljs i butiker som Apple iTunes, Amazon.com, YouTube och Google Play samt andra butiker som Microsoft Store och Walmart Vudu. De kan vara tillgängliga för försäljning i länder utanför USA där du inte kan abonnera på HBO Nu.

Full Game of Thrones-serien (utan att säsong 8) kommer att ställa dig tillbaka $159.99 på iTunes, YouTube eller Google Play, medan enskilda säsonger kommer att kosta mellan $20 och $25. Dessa priser är i AMERIKANSKA butiker och kommer att variera i andra länder. Förutsatt säsong 8 kostar ungefär lika mycket att köpa Game of Thrones-avsnitt skulle kosta ungefär lika mycket som att betala för ett helt år av HBO Nu. Å ena sidan kan du titta på dessa episoder för många år framöver utan att betala för en prenumeration. Å andra sidan, ditt abonnemang ger dig tillgång till ett brett utbud av andra program och filmer på HBO.

Även om du redan fångats upp och har sett säsong 7, ska det vara billigare att betala för en månad i HBO Nu än att köpa att köpa säsong 8 av tiden enskilda avsnitt finns tillgängliga för köp.