De Beste Bluetooth-Controllers voor Uw iPhone en iPad

0
137

Mobile gaming is eindelijk gerijpt in iets serieus. Maar als u met een Apple-apparaat, kan het moeilijk zijn om te vinden van een solide mobiele gamepad die echt werkt. Gelukkig voor u, we hebben opgespoord de beste iOS-ready mobiele controllers voor ieders behoeften.

Terug in februari, Epic games aangekondigd gamepad voor de compatibiliteit van Fortnite Mobiel. Dat is een spannende wijziging, om welke Fortnite Mobiele speler, maar het is ook een serieuze mijlpaal in mobiele gaming als een geheel. In minder dan een decennium, telefoon games hebben de sprong van Doodle Jump en Flappy Vogel tot Minecraft en Fortnite. Voor de eerste keer in de geschiedenis van smartphones, dedicated game controllers zijn een noodzaak, niet een noviteit.

Maar als je een iOS gebruiker, de overgang van touch controls te gamepads kan een beetje frustrerend. Fabrikanten hebben de neiging om zich te concentreren op de Android markt, en ze tack op iOS-compatibiliteit als een bijzaak. De meeste gamepads die adverteren met “iOS-compatibiliteit”, zijn een nachtmerrie voor gebruik op een iphone of iPad.

Dus, als je een iOS-gamer, moet je proberen om te kopen van een mobiele gamepad die is ontworpen speciaal voor Apple apparaten. Gelukkig zijn er een verscheidenheid van grote iOS-controllers die de look en feel van een premium-console controllers. Sommige zijn geweldig voor on-the-go gaming, sommige zijn ultra-draagbaar, en anderen zijn net zoals de Xbox-controllers voor uw iPhone.

Alle controllers werken via Bluetooth, maar ze zijn niet gegarandeerd te werken met niet-Apple-apparaten. Android-gebruikers moeten vasthouden aan gewijd Android gamepads en PC gamers moeten voorkomen controllers die niet standaard ondersteund door de

De SteelSeries Nimbus iOS Gaming Controller ($50)

Als je geïnteresseerd bent in een Xbox-stijl pro gaming controller, dan moet u overwegen het kopen van de SteelSeries Nimbus. Het is een solide, Fortnite-klaar gaming controller, die aansluit aan uw iPhone, iPad, Mac of Apple TV via de draadloze Bluetooth-of Lightning-kabel.

Deze controller zal je niet teleurstellen hardcore gamers. De meeste 3rd party controllers (met name mobiele gaming controllers) hebben papperig knoppen en verschrikkelijk joysticks. Maar de SteelSeries Nimbus is echt een genot om te gebruiken. Het is comfortabel om vast te houden, de knoppen zijn clicky, en de joysticks voelen reageren.

Er is maar een ding dat je wilt in gedachten te houden voordat je $50 op de Nimbus. Het niet hebben van een ingebouwde telefoon houder. Gelukkig zijn er bedrijven, zoals Danislef, verkopen koppelen telefoonhouders die goed past op de Nimbus.

Kopen op Amazon

Rotor Riot Gaming en Drone-Controller ($50)

Als u wilt dat een Xbox-stijl premium gamepad heeft een ingebouwde telefoon houder, dan moet u check out de Rotor Riot mobile gaming en drone-controller. Het heeft dezelfde knoppenindeling als een Xbox-controller (dezelfde D-Pad), en het heeft zelfs L3/R3-toetsen (de joysticks op in). Als de SteelSeries Nimbus, de Rotor Riot-knoppen zijn clicky, en de joysticks reageren snel en betrouwbaar.

Zoals u zich kunt voorstellen, de Rotor Riot gamepad is geweldig voor on-the-go gaming, maar het doet ook dienst als een drone-controller. Het werkt met een aantal populaire drones, zoals de Parrot Bebop, de DJI Vonk, en de Wintertaling.

Kopen op Amazon

EVO VR Gamepad Pro Flip Bluetooth-Controller ($17)

Premium mobile gamepads zijn soort duur. Als je wilt spelen Fortnite on-the-go zonder verbreking van de bank, moet u check out de EVO VR Gamepad Pro. Het is een goedkope Xbox-achtige controller met een flip-up telefoon houder. Het heeft alle knoppen die u zou verwachten van een moderne gaming controller, en het heeft een knop om te wisselen tussen iOS-en Android-apparaten. Bovendien, de EVO VR Gamepad werkt met zelfstandige VR-helmen zoals de Occulus Gaan, dus het geeft je veel bang voor je buck.

Toegegeven, de EVO VR Gamepad soort geeft een vroege 2000 ‘ s 3rd party controller vibe. In vorm en functie, kunt u zien dat het een goedkope hardware. Dat gezegd zijnde, een controller is beter dan geen controller, en de EVO VR Gamepad is mijlen voorsprong op de meeste andere sub-$20 mobiele gamepads.

Kopen op Amazon

De SteelSeries Stratus Bluetooth Gaming Controller ($25)

Weet je, om wat voor reden, de meeste mobiele gaming-controllers zijn omvangrijk. Ze nemen veel ruimte in een tas, en ze past niet in zakken. Dat is de reden waarom de SteelSeries Stratus is zo aantrekkelijk. Het heeft dezelfde knop lay-out als de SteelSeries Nimbus, maar het is klein genoeg om in een zak.

Je zou denken dat de SteelSeries Stratus’ ultra-draagbare vorm factor zou een belemmering, maar het is echt niet zo. Dit is een comfortabele, makkelijk te gebruiken controller met responsieve toetsen en betrouwbare joysticks. Het werkt met alle iOS apparaten, inclusief Apple TV, en het kost slechts $25. Geen slechte deal.

Het enige nadeel van de Stratus is het ontbreken van een telefoon houder. En omdat het zo compact en afgerond, het is niet echt een levensvatbare kandidaat voor een “clip-on” houder. Maar als je aan het gamen bent in een tabel, kunt u altijd gebruik maken van een standaard, en als je het spelen in de achterkant van een auto hebt, kan je gebruik maken van een hoofdsteun telefoon houder.

Kopen op Amazon

Gamevice Bluetooth Gamepad ($75)

Draadloze mobiele gamepads zijn echt geweldig, maar ze hebben allemaal last van hetzelfde probleem. Waar zet u uw telefoon? Ja, controllers, zoals de Rotor Riot hebben een ingebouwde telefoon houders, maar deze telefoon houders niet echt een ideale oplossing. Ze dwingen je om te houden van de controller in vreemde hoeken, en ze kan het toevoegen van een heleboel onnodige bulk (en breekbare onderdelen van) een product dat is gewijd aan mobiele gaming.

Als mobiele gamepads met telefoon houders zijn niet echt te doen zijn voor u, dan moet u check out de alomtegenwoordige Gamevice. Het is echt een mooie controller, die verandert je iPhone in een Nintendo-Schakelaar-zoals gaming machine. Het is een bekend knop lay-out, met het tevredenstellen van de knoppen, triggers en joysticks. Voor $75, kunt u alleen het beste verwachten.

Houd in gedachten dat deze controller moet een vaste verbinding, en het werkt alleen met de iPhone X, 8, 8+, 7, 6, en 6S. Ja, dat is bijna elke iPhone, maar er is een kans dat u niet in staat zijn om het gebruik van de Gamevice bij het updaten naar een toekomstige iPhone, vooral als Apple swaps uit de Lightning poort voor een USB-C aansluiting.

Als je van het concept, maar het spel op een iPad, heb je geluk, er zijn Gamvice versies voor de iPad Mini, iPad, iPad Pro 10.5 inch en iPad Pro 12.9 inch.

Kopen op Amazon