Dagliga Nyheter Roundup, 4/12/19: Disney+ Kommer att Landa på 12 November för $6.99 en Månad

0
144

Plus att Facebook kan rulla Messenger tillbaka till de viktigaste mobila appar, Acer meddelade en massa nya grejer, framtida Android-uppdateringar kan komma från Google Play, Falcon Heavy är lyckad landning, och en massa mer.

Disney+ Detaljer Avslöjas: Pris, Release, och Catalog

Igår, Disney visade alla (eller åtminstone de flesta av de uppgifter vi har alla undrat om sin kommande streaming-tjänst. För det första, viktiga saker: Det kommer att kosta $6.99 en månad och kommer att finnas tillgänglig från och med 12 November. Du kan också välja att betala $69.99 per år, vilket i princip får du två månader gratis. Solid.

Prissättningen har varit den största frågan, med spekulationer som sträcker sig över hela linjen (och ofta på den höga sidan), så för att se det komma på sju spänn i månaden är en trevlig överraskning. Disney ‘ s Ordförande för sig direkt till konsumenterna division sa också att det är “sannolikt” Disney kommer att erbjuda ett paket med Disney+, Hulu, och ESPN+ för ett lägre pris. Det priset, dock, var inte avslöjas.

Nu, låt oss tala om innehållet. Som förväntat, kommer du att få massor av innehåll från Disney, Pixar och Marvel, Star Wars, och NatGeo. Det kommer att vara 100 teater Disney-filmer som är redo att strömma på en dag, tillsammans med över 7 500 antal episoder från nuvarande och tidigare Disney Channel TV-program. 25 ursprungliga serien och tio ursprungliga filmerna kommer även att finnas tillgänglig omedelbart. Efter år fem, innehållet katalog förväntas växa till uppemot 10 000-program och över 500 biofilmer. Det var också en överraskning nerbäddad i det: alla 30 säsonger av The Simpsons kommer att finnas tillgänglig på Disney+, liksom. Det är så mycket Simpsons.

När vi på det, det är nog värt att prata lite mer om det ursprungliga innehållet. Till att börja med, vi vet redan att Falcon och Vintern Soldat är att få spin-off-program, och det ryktas att Loke och Hawkeye kommer också att få visas. Det är ingen överraskning att Disney kommer att gå all-in på Marvel saker…speciellt efter att slita bort det från Netflix på ett sätt som jag fortfarande salt ca. Som jag redan saknar Punisher och Daredevil.

Men jag avvika. Det finns också en annan stor moneymaker i Disney-portfölj: Star Wars. Den Mandalorianska kommer att vara tillgänglig på en dag man släppa på Disney+, och en ny säsong av The Clone Wars är för närvarande i produktion för service. Utöver Star Wars universum, en live-action version av Lady & Lufsen är på väg till tjänsten, tillsammans med massor av ursprungliga NatGeo innehåll.

Medan pris och innehåll är det viktigaste här, det är också frågan är när det—som i vilka enheter som kommer att få tillgång till plattformen. Disney kortfattat visade upp alla kompatibla: smart-Tv, mobila enheter (mobiltelefoner och surfplattor), Roku, Chromecast, Apple TV, PlayStation 4, Xbox, och naturligtvis webben. Enligt 9to5Google, du kan även göra sin väg till Android TV. …Ganska mycket täcker hela spektrat.

Så det du är och det du går: allt vi vet så mycket om Disney+, vilket är ganska mycket allt. Det kommer i till ett bra pris ut i porten, men jag förväntar mig att priset för att blåsa upp den katalog växer. Fortfarande, $6.99 är soffan ganska mycket pengar, särskilt för mängden (och kvaliteten) av innehåll du kommer att sluta med.

Apple Nyheter: Nu Har Du för att Bekräfta App Abonnemang

Det har länge varit alltför lätt att av misstag prenumerera på återkommande abonnemang på Apple-enheter—i synnerhet om du använder TouchID eller FaceID att göra. Nu är företaget lägga till ett slags “failsafe” bekräftelse—du vet, bara för att göra säker på att du vill prenumerera på det du är på väg att prenumerera på. Jag är ärligt talat chockad över att detta inte är något som inte redan finns på plats. [via Engadget]

Microsoft Nyheter: skärmdelning Kommer-till-Skype-Mobil

I går meddelade för Insiders, den senaste beta build-version av Skype för Android och iOS erbjuder ett snabbt sätt att dela med sig av vad som finns på din skärm. Det är en ganska sweet deal. [Microsoft]

Google och Android Nyheter: en Framtida OS-Uppdateringar Kan Komma från Play Store

Plus Galaxy S10 s ultraljud fingeravtrycksläsare blir snabbare, Hem högtalarna få lite mer kontroll över din telefon, Google och Huawei har att betala för Nexus 6P frågor, och mer.

 • I sin senaste “APK Insikt,” om Android Package-Satser slits ner för att avslöja koden, 9to5Google som finns förslag att framtida Android-uppdateringar kan komma från Google Play Store. Intressant. [9to5Google]
 • Samsung är på att uppdatera sina biometriska applikationer på S10-familjen för att förbättra hastigheten på sitt ultraljud fingeravtrycksläsare. Nu, om det bara kunde göra det säkrare också. [XDA Developers]
 • Nu kan du ställa din Google Hem för att sätta din telefon i Stör Ej-läge. Mycket bra. [XDA Developers]
 • Google och Huawei kommit överens om att lösa en grupprättegång och kommer att få betala Nexus 6P ägare upp till $400, beroende på de frågor som de har erfarenhet och bevis på att de kan ge. Hit länk för alla detaljer. [Android Polisen]
 • Vi är fortfarande en bra flera månader borta från Pixel 3 efterföljare, men att inte stoppa dessa söta läckage från att bryta täcka. Kodnamn för Pixel 4 och 4 XL visade nyligen upp i AOSP: säg hej till Korall och Lågor. [9to5Google]
 • Nova Launcher 6.1 stabil släpptes, som tar en handfull av nya funktioner och buggfixar. [TeslaCoil Apps]
 • Goda nyheter: Samsung inte verkar få S10 trade-ins rätt, och folk blir upprörda. Vänta, det är inte bra nyheter. [Android Polisen]
 • En ny app låter dig ändra media spår med hjälp av volym-knappar—ingen rot som krävs. Snyggt. [XDA Developers]

Tanken på Google för att flytta systemet uppdateringar i Play Store är en intressant en. Detta kan eventuellt vara en mer betydande steg för Projektet Diskant och snabbare uppdateringar på alla enheter, men det är också oklart om funktionen ens skulle finnas tillgänglig på enheter utanför Pixel och Android, eftersom det är vad som antyds i koden.

Just nu, detaljer är naturligt ljus på denna fråga, som de ofta är när endast delar av koden för att visa eventuellt kommande nya funktioner. Det är ändå intressant att betrakta och något vi kommer att hålla en nära på att gå framåt.

Andra Nyheter: Acer Visade upp Alla Möjliga Nya Saker

Plus att Facebook kan vara ute efter att steg tillbaka i tiden och vik Messenger tillbaka till sin främsta apps, NVIDIA visade upp ray tracing på äldre Gpu, Pinkerton stämningsansökan mot Rockstar Games har sjunkit, och mer.

 • Acer meddelade en massa nya saker vid sitt Nästa@Acer händelse igår. Här är fördelningen:
  • ConceptD, en ny pro-klass PC lineupen. [Engadget]
  • En närmare titt på ConceptD 500 st. [Väg]
  • Och ConceptD bärbara datorer. [Väg]
  • Predator Helios 700 gaming laptop med en vild glidande tangentbord och styrplatta. [Väg]
  • Alla aluminium Chromebook 714 och 715. [Android Polisen]
  • En massiv 43-tums gaming skärm med 144 Hz variabel uppdateringsfrekvens. [Engadget]
 • NVIDIA visade upp ray tracing på äldre GTX-kort, och det…inte ser bra ut. [Engadget]
 • År sedan, Facebook bort Messenger-konversationer från de största Facebook-app. Nu kan det vara ute efter att slå samman de två ihop i sitt första försök att förena meddelanden i alla dess nätverk (Facebook, Instagram och WhatsApp). Jag är inte i denna idé alls. Jag gillar den fristående messenger. [Väg]
 • Dagens Pinkerton myndigheten lämnat in en cease-and-desist mot Rockstar Games och RDR2 utgivare Ta Två för användning av Pinkerton namn. Ta Två och Rockstar sedan in för rättvis användning passa i vedergällning, som nu har tagits bort. Ingen stämma vem som helst, och jag antar att alla är cool igen. Ganska antiklimax för att vara ärlig. [Väg]
 • LinkedIn precis fått reaktioner. Wow. [Digital Trends]
 • Medan Falcon Heavy hade några frågor landning centrum kärnan i sin demo-flygning förra året, sidan boosters och centrum kärna alla fastnat landning i sin senaste flygning. Det är en seger. [Fast]
 • I science-relaterade nyheter, en upptäckt i Peru föreslår valar som används för att ha fyra ben och dela upp tiden mellan land och se. Kan du tänka dig ett val att bara gå runt på en strand någonstans? Vilt, människa. [The Next Web]

Acer är ett så spännande varumärke till mig eftersom även om det är ofta som en “budget” PC-tillverkare, att det också kommer ofta med verkligt nyskapande experimentell design. Under de år som teknisk journalist, har jag ofta omfattas Acer: s galna mönster—i likhet med dess Predator gaming tablett eller galen 21-tums Rovdjur gaming laptop—men det är det jag älskar mest om varumärket. Medan en hel del av tillverkarna gillar att hålla det enkelt, Acer är inte rädd för att ta några chanser att se vad som händer. Det är bra!

Den nya ConceptD raden av datorer bevisar det, men det är också mest intressanta för att försöka ny och unik design är inte något som vi ofta tänker på när det gäller enheter som är byggd för skaparna. Den galna mönster är vanligtvis reserverad för spelare (vilka det fanns gott om att på Acers händelse, också), så för att se Acer kliva utanför boxen med ConceptD är fantastisk. Ja, allt utom det fåniga namn.

Av alla de saker meddelade i går, men Rovdjur Helios 700 är den i särklass coolaste—”HyperDrift Tangentbord,” som Acer kallar det, är bara rent söt. Medan i “normal” läge, det ser bara ut som en vanlig bärbar dator med ett vanligt tangentbord och styrplatta. Men att skjuta den framåt avslöjar fans som döljer sig bakom, vilket i sin tur förbättrar kylning och prestanda—två saker som länge varit problem för laptops för spel. Gränsen har utmärkt bilder att visa upp.

Även om Acer säljer inte en ton av dessa enheter (som, låt oss vara ärliga här, det förmodligen inte kommer med ett utropspris på $2700), det är fortfarande en mycket fräsch, unika, och praktisk design. Bra om du för alltid bryta ut av normer, Acer.