Dagelijks Nieuws Roundup, 4/12/19: Disney+ Zal het Land op 12 November voor $6,99 per Maand

0
93

Plus Facebook kan roll Messenger terug in de belangrijkste mobiele apps, Acer kondigde een hoop nieuwe dingen, toekomstige Android-updates kunnen afkomstig zijn uit Google Play, de Falcon Heavy ‘ s succesvolle landing, en veel meer.

Disney+ Details Onthuld: Prijs, Release, en Catalog

Gisteren, Disney geopenbaard alle (of in ieder geval) de meeste van de gegevens die wij hebben het allemaal al af over de komende streaming service. Eerst de belangrijke dingen: Het kost $6.99 per maand en zal beschikbaar zijn vanaf 12 November. U kunt er ook voor kiezen om te betalen $69.99 per jaar, die in principe krijgt u twee maanden gratis. Solide.

Prijzen is de grootste vraag, met speculaties gaande over de raad van bestuur (en vaak aan de hoge kant), zo te zien zijn er in zeven dollar per maand is een aangename verrassing. Disney ‘ s Voorzitter van de direct-to-consumer division zei ook dat het “waarschijnlijk” Disney zal het aanbieden van een bundel met Disney+, Hulu, en ESPN+ voor een lagere prijs. Die prijs is echter nog niet onthuld.

Nu, laten we praten over de inhoud. Zoals verwacht, u krijgt ton van de inhoud van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en NatGeo. Er worden 100 theatrale Disney-films klaar om te streamen op dag één, samen met meer dan 7.500 afleveringen van de huidige en vroegere Disney Channel TV-shows. 25 originele serie en tien originele films worden ook onmiddellijk beschikbaar. Door vijf jaar, de inhoud van de catalogus zal naar verwachting groeien tot meer dan 10.000 afleveringen en meer dan 500 theatrale films. Er was ook een verrassing verscholen in er: alle 30 seizoenen van The Simpsons zal beschikbaar zijn op de Disney+. Dat is dus veel Simpsons.

Terwijl we toch bezig zijn, het is waarschijnlijk de moeite waard te praten een beetje meer over de oorspronkelijke inhoud. Om te beginnen, we weten al dat Falcon en Winter Soldier zijn aan de spin-off shows, en het gerucht gaat dat Loki en Hawkeye zal ook het krijgen van optredens. Het is geen verrassing dat Disney gaat all-in gaan op de Marvel dingen…vooral na het rippen van de weg van Netflix op een manier die ik ben nog steeds zout over. Ik heb al missen Punisher en Daredevil.

Maar ik dwaal af. Er is ook een andere grote moneymaker in de Disney-portefeuille: Star Wars. De Mandalorian beschikbaar zal zijn op een dag een release op Disney+, en een nieuw seizoen van The Clone Wars is momenteel in productie voor de service. Buiten het Star Wars-universum, een live-action versie van Lady & the Tramp komt om de dienst, samen met veel van de oorspronkelijke NatGeo inhoud.

Terwijl de prijs en de inhoud zijn de belangrijkste onderdelen hier, er is ook maar de vraag is waar—als in die apparaten toegang krijgen tot het platform. Disney kort bleek uit alle compatibele: smart Tv ‘ s, mobiele apparaten (telefoons en tablets), Roku, Chromecast, Apple TV, PlayStation 4, Xbox, en natuurlijk het web. Volgens 9to5Google de service kan ook zijn weg naar Android-TV. Dat…vrij veel dekt het gamma.

Dus daar zit je dan, en daar ga je: alles wat we tot nu toe weten over Disney+, dat is vrijwel alles. Het komt op een grote prijs uit de poort, hoewel ik verwacht dat de prijs op te blazen als de catalogus groeit. Nog steeds, $6.99 is vrij bank veel geld, zeker voor de hoeveelheid (en kwaliteit) van de inhoud die u krijgt.

Apple Nieuws: Nu Heb Je om te Bevestigen App Abonnementen

Het is heel lang te gemakkelijk per ongeluk abonneren op abonnementen op Apple-apparaten, vooral als u gebruik TouchID of FaceID te doen. Nu, het bedrijf is het toevoegen van een soort van “failsafe” bevestiging—u weet wel, gewoon om ervoor te zorgen dat u zich wilt abonneren op de zaak je te abonneren. Ik ben eerlijk gezegd geschokt dat dit niet iets is dat al niet was. [via Engadget]

Microsoft Nieuws: het Delen van het Scherm Komt-naar-Skype-Mobile

Gisteren voor de Insiders, de laatste beta build van Skype voor Android en iOS biedt een snelle manier om te delen wat u op uw scherm. Dat is een vrij zoete deal. [Microsoft]

Google en Android Nieuws: Toekomstige OS Updates Kunnen Afkomstig zijn uit de Play Store

Plus de Galaxy S10 s ultrasone vingerafdruk scanner wordt sneller, Home speakers een beetje meer controle over uw telefoon -, Google-en Huawei hebben om te betalen voor de Nexus 6P zaken, en meer.

 • In haar nieuwste “APK-Inzicht’, waar een Android-Pakket Kits zijn gesloopt te onthullen van de code, 9to5Google gevonden suggesties die toekomstige Android-updates kunnen komen uit de Google Play Store. Interessante. [9to5Google]
 • Samsung is een aanpassing van de biometrische apps op de S10 familie aan het verbeteren van de snelheid van de ultrasone vingerafdruk scanner. Nu, als het kan veiliger, ook. [XDA Developers]
 • U kunt nu vragen uw Google-Huis te zetten uw telefoon in de modus Niet Storen. Zeer goed. [XDA Developers]
 • Google en Huawei akkoord ging om de afwikkeling van een class action-rechtszaak en zal moeten betalen Nexus 6P eigenaren tot $400, afhankelijk van de problemen die zij ervaren en het bewijs dat zij kunnen bieden. Klik op de link voor alle details. [Android Police]
 • We zijn nog steeds een goed paar maanden verwijderd van de Pixel 3 opvolgers, maar dat is niet het stoppen van die lieve lekken van het breken van de dekking. De codenamen voor de Pixel 4 en 4 XL onlangs te zien was in de AOSP: hallo te zeggen tegen Koraal en Vlam. [9to5Google]
 • Nova Launcher 6.1 stabiel is uitgebracht, en die brengt een handvol nieuwe functies en bug fixes. [TeslaCoil Apps]
 • Goed nieuws: Samsung kan niet lijken te krijgen S10 handel-ins recht, en de mensen zijn boos. Wacht, dat is geen goed nieuws. [Android Police]
 • Een nieuwe app zal u laten wijzigen media tracks met behulp van de volume knoppen—geen root nodig. Netjes. [XDA Developers]

Het idee van Google bewegende updates van het systeem in de Play Store is een interessante. Dit kan mogelijk een belangrijke stap voor het Project Treble en snellere updates op alle apparaten—maar het is ook onduidelijk of de functie zou ook beschikbaar op apparaten buiten Pixel-en Android-Één, als dat is wat gezinspeeld op in de code.

Op het moment, details zijn van nature licht op dit onderwerp in het bijzonder, als ze vaak zijn wanneer alleen de lekkernijen van de code zien van mogelijk nieuwe functies. Toch is het interessant om te overwegen, en iets waar we het van dichtbij op vooruit.

Ander Nieuws: Acer Toonde Allerlei Nieuwe Dingen

Plus Facebook kan worden op zoek naar stap terug in de tijd en fold Messenger terug in de belangrijkste apps, NVIDIA bleek uit het ray tracing op oudere Gpu ‘ s, de Pinkerton rechtszaak tegen Rockstar Games was gevallen, en nog veel meer.

 • Acer introduceert een aantal nieuwe dingen op de Volgende@Acer event gisteren. Hier is de verdeling:
  • ConceptD, een nieuwe pro-grade PC line-up. [Engadget]
  • Een kijkje op de ConceptD 500 PC. [Rand]
  • En de ConceptD laptops. [Rand]
  • De Predator Helios 700 gaming laptop met een wilde sliding toetsenbord en trackpad. [Rand]
  • De all-aluminium Chromebook 714 en 715. [Android Police]
  • Een enorme 43-inch gaming monitor met een 144 Hz variabele refresh rate. [Engadget]
 • NVIDIA liet af ray tracing op oudere GTX kaarten, en het…ziet er niet geweldig. [Engadget]
 • Jaren geleden, Facebook verwijderd Messenger-gesprekken van de belangrijkste Facebook-app. Nu, kan het zoeken naar het samenvoegen van de twee weer bij elkaar in de eerste inspanningen te verenigen berichten over alle netwerken (Facebook, Instagram, WhatsApp). Ik ben niet in dit idee. Ik hou van de zelfstandige messenger. [Rand]
 • De modern-dag Pinkerton agency diende een cease-and-desist tegen Rockstar Games en RDR2 uitgever Take-Two voor het gebruik van de Pinkerton naam. Take-Two en Rockstar dan diende een reële gebruik van kleur in de vergelding, dat nu is gedaald. Niemand klaagt iedereen, en ik denk dat alles is koel weer. Mooie anticlimactic om eerlijk te zijn. [Rand]
 • LinkedIn is net de reacties. Wow. [Digital Trends]
 • Terwijl de Falcon Heavy had enkele problemen met de landing van het centrum van de kern in de demo-vlucht van vorig jaar, de kant boosters en center kern van al zitten de landing in zijn laatste vlucht. Dat is een overwinning. [Wired]
 • In de wetenschap-gerelateerd nieuws, een ontdekking in Peru suggereert walvissen gebruikt te hebben vier poten en split tijd tussen land en zee. Kunt u zich voorstellen dat een walvis gewoon rond te lopen op een strand ergens? Wild, man. [De Volgende]

Acer is zo een spannend-merk voor mij, want terwijl het vaak gezien als een “budget” PC-maker, ook komt vaak met innovatieve experimentele ontwerpen. Door de jaren heen als een tech-journalist, ik heb vaak bedekt Acer ‘ s wacky ontwerpen—zoals de Predator gaming tablet of de krankzinnige 21-inch Predator gaming laptop—maar dat is het ding dat ik het meest van hou over het merk. Terwijl veel fabrikanten houden de zaken graag simpel, Acer is niet bang om een aantal kansen te zien wat er gebeurt. Het is geweldig!

De nieuwe ConceptD lijn van computers bewijst dat, maar het is ook het meest interessant, omdat het proberen om nieuwe en unieke ontwerpen is niet iets wat we vaak denken als het gaat om apparaten gebouwd voor de makers. Het gekke ontwerpen zijn meestal gereserveerd voor gamers (die er genoeg van dat bij Acer is het evenement ook), zo te zien Acer stepping buiten de doos met ConceptD is fantastisch. Nou, alles behalve dat domme naam.

Van alle dingen die gisteren bekend, echter, de Predator Helios 700 is veruit de coolste—de “HyperDrift Toetsenbord,” als Acer noemt, is gewoon ronduit zoet. Terwijl in de “normale” positie, het ziet eruit als een standaard laptop met een traditioneel toetsenbord en trackpad. Maar met het naar voren onthult de fans verborgen onder, waardoor een verbetering van de koeling en prestaties—twee dingen die al lang problemen voor gaming laptops. De Rand heeft een uitstekende beelden tonen dat het af.

Zelfs als Acer verkoopt niet een ton van deze eenheden (die, laten we eerlijk zijn, het zal waarschijnlijk niet met een vanaf prijs van $2700), het is nog steeds een zeer frisse, unieke en praktische design. Goed voor altijd uit te breken van de normen, Acer.