Det Bästa Mystik och Uppslukande Berättelse Prenumeration Rutor

0
60
Fer Gregorius/Shutterstock

Om du är typ av person som älskar en bra mysterium dessa prenumeration lådor ta spänningen till mord mysterier, fly rum, och mer, rakt in i ditt vardagsrum, månad efter månad.

Medan mysterium spel är populära för en anledning, en mycket mer uppfinningsrika sätt att hantera sådana utmaningar är genom användning av en prenumeration box tjänsten så får du ett nytt mysterium varje månad. Med dussintals olika tjänster ute, vi har minskat ner saker till de sex bästa.

Nu uppskattar vi att alla inte har lika mycket fritid som de vill. Så, vi har tittat på mysteriet prenumeration rutor som fungerar bäst i en träff, liksom mysterier som fungerar över flera månader av utspelas en liten del av den historia varje månad. Det finns utrymme även för särskilt knepiga utmaningar, liksom uppsättningar som kan spelas av hela familjen. Oavsett vad dina intressen, det finns en utmaning här som du kommer att älska.

Här är en titt på några av våra favorit mystik och uppslukande berättelse prenumeration rutor.

Bäst För En Sex Månaders Run: Jakten på En Killer ($25 per månad)

Jaga En Mördare

Har lagt ut ungefär som en TV-show—i och med att det har säsonger av sex episoder/lådor utspridda över 6 månader—Jaga En Mördare lockar dig med den irriterande idén om en seriemördare leverera ett paket till din dörr varje månad. Japp, detta är inte för familjen.

Varje månad du skickas en låda av ledtrådar är det upp till dig att lista ut vad sjutton det är som pågår. Det finns bevis, satser för att läsa över, liksom mer uppenbara ledtrådar för att pussla ihop. Den första månaden ingår också en detektiv anteckningsbok och du kommer att behöva den för att skriva ner vad dina idéer.

Jaga En Mördare är uppbyggd kring en fiktiv stad, ända ner till erbjuder en autentisk årsbok, och förse dig med handgjorda polisens register och tidningsurklipp. Det är en imponerande uppslukande värld med en egen Facebook grupp gör det möjligt för dig att gruppen upp tillsammans och diskutera vad som kunde vara på gång.

Prenumerera för att Jaga En Mördare

Bästa fristående En Träff: Fly Låda ($30 varje 2 månader)

Fly Låda

Inte alla mysterium prenumeration lådor har en blodtörstiga mordiska tema till dem. Fly Låda är ett sådant exempel. Det är en flykt rummet i en låda, i princip. Varje månad, du och en grupp vänner kan arbeta tillsammans för att lösa gåtor, pussel och koder, allt i ett försök att fly den virtuella rum inom den rutan. Varannan månad, är du försedd med ett annat tema från science fiction-stil främmande eskapader att desarmera bomber eller flyr från ett piratskepp.

På grund av den typ av äventyr, det fungerar ganska bra med yngre spelare så är detta perfekt för en familj med unga tonåringar som är angelägna om att lösa pussel tillsammans. Varje session tar ca en och en halv timme men det är det perfekta sättet att njuta av tid med familjen bort från en spelkonsol eller TV.

Lådorna innehåller en mängd olika saker, bland annat brev, chiffer, verktyg för att hjälpa dig att lösa pussel (som blacklights), samt några fiffiga objekt som du får som belöning för att lösa tidigare utmaningar. Det är en linjär upplevelse så när du är klar med det en gång, det är det, men det finns ett tillfredsställande par timmar. Och det kommer inte att dröja länge tills nästa dyker upp.

Prenumerera för att Fly Låda

Bäst För En Blandad Upplevelse: Mord-Mysterium I En Låda ($30 per månad)

Mordgåta I En Låda

Vill för bara en låda då och då? Mordgåta I En Box är den perfekta lösningen för dig. Bara inte förvänta sig att det ska vara bra för hela familjen—även hemsidan är lite oroande att se på! Varje månad du skickas en låda full av föremål och ledtrådar som du behöver använda för att göra en utredning och fånga mördaren i den valda månaden.

Vanligtvis får du saker som mystiska nycklar, profiler av mördare, läskiga foton, intervjuer med vittnen, tidningsurklipp och andra föremål som är ansluten till brottsplatsen. Varje månad är olika så det beror på vad temat rutan är följande månaden, men vi pratar saker som dog tags, poker marker, halsband och så vidare. Det är upp till dig att pussla ihop hur det hela går upp.

Varje månad är en individ mysterium så du behöver inte ha tidigare kunskap om andra lådor, men de har alla förekomma i samma fiktiva staden så det är värt att hålla sig kvar. Ju längre du spelar, desto mer får du reda på om staden Port St James och det definitivt berikar upplevelsen.

Prenumerera på mordgåta I En Låda

Bäst För En Utmaning: Finders Asylsökande ($30 per månad)

Finders Asylsökande

Alla dessa mysterium lådor är tänkt att ge en utmaning, men Finders Asylsökande anses exceptionellt utmanande. Det betyder att det är perfekt för de spelare som tillbringar sina liv muttrade hur fly rum är alltför lätt och sällan ifrågasätts.

Varje månad, du får utforska olika kulturer runt om i världen samtidigt som du lösa pussel, avkodning av kryptiska meddelanden och avslöja underjordiska kulturer. Att ha en global tema är ett snyggt och originellt sätt att göra saker. Det innebär att du får lära dig om nya lokaler samt utforska lokala traditioner längs vägen. Ovanligt för en prenumeration box, du behöver också göra en del traditionella forskningen bort från det, det vill säga via online-verktyg. Det är en tävling dra för dem att lyckas också.

Dess internationella smak betyder att det fungerar ganska bra för hela familjen, men tänk på att ni kommer att behöver vara ganska bra på pussel för att inte bli frustrerad!

Prenumerera på Finders Asylsökande

Bäst För En Detektiv Mysterium: Deadbolt Mystery Society ($25 per månad)

Låskolven Mysterium Samhället

Alla älskar en detektiv mysterium, eller hur? Så, Låskolven Mystery Society är ett perfekt val för unga och gamla. Varje månad du skickas pussel, bevis och intervjuer för att pussla ihop precis som om du var Sherlock Holmes själv. Varje låda är en fristående mysterium så du behöver inte oroa dig om du bestämmer dig för att något lång sikt.

I vissa fall, lådor innehåller interaktiva komponenter, men med hjälp av din smartphone kommer att göra fint. De flesta av tiden, du är bra att gå med allt som finns i lådan. Det är i princip som en stor brädspel allt i ett-med verklighetstrogen scenarier för att dras in i, samt några häftiga historier att lära sig mer om.

Varje månad har sitt eget tema med många av de teman som är bra för tonåringar så det fungerar bra för en familj spelet natten. Bara hålla ett öga på enstaka låda som är lite creepier (som en som har ett olycksbådande docka). Du kan också välja om du vill välja specifika senaste lådor för att prova ut för $25.

Prenumerera på Låskolven Mysterium Samhället

Bäst För Historia Buffs: Galningar & Heroes ($30 per månad)

Galningar & Hjältar

Älskar du att lära dig om historiska händelser? Och också älskar att lösa pussel? Galningar & Heroes är abonnemanget box för dig. Varje månad, du skickade ett mysterium som är rotade i verkliga historiska händelser. Du har då att lösa en rad utmaningar för att komma till botten med saker och ting.

Varje box innehåller saker som artefakter, fotografier, brev och hands-on pussel (naturligtvis!) med var och en av dessa bundna till en verklig berättelse från historien. Rutorna är fristående så du behöver inte hålla på att spela igenom dem alla, men ju mer du löser, desto högre blir din placering går, och du låsa upp extra information för att binda in i handlingen. Du behöver också ett sätt att gå online för att lösa några av de aktiviteter, plus Galningar & Heroes uppmuntrar dig att forska mer på ins och outs av personer på din lösa pussel om.

Visserligen inte exakt pedagogiska, det finns definitivt en viss del av kunskaper att förmedla här, så det är ett bra sätt att visa ditt barn hur historien frågor.

Prenumerera på Galningar & Hjältar