Dagelijks Nieuws Roundup: Verhalen Van het Weekend (en Daarbuiten)

0
66
Kaspars Grinvalds/Shutterstock

Het interessante ding over de maandag ochtend is, nou ja, wellicht was er een hoop gebeurd in het weekend. Het goede nieuws is dat je nu kunt inhalen op alles wat je gemist van 23 Maart-25-allemaal op een plek.

Apple Nieuws: Vandaag is de Dag

Apple wordt verwacht aan te kondigen zijn lang gekletst streaming TV nieuws en de diensten bij 10:00 AM PT gebeurtenis van vandaag. We zullen het hebben over alle details hier op HTG wanneer het gebeurt, maar hier is wat we “weten” tot nu toe (op basis van geruchten, dat is).

Eerste van alles, van het bedrijf news service wordt gekletst om $9.99 per maand en bieden gebruikers toegang tot meer dan 200 tijdschriften en tal van kranten. Er zijn een aantal grote namen mee voor de rit, maar begin van de rapporten vermeld dat andere nieuwssites op internet waren niet zo blij met Apple ‘ s voorgestelde voorwaarden—het wil 50 procent van de opbrengst. Dat is vrij steil, maar als het wordt meer de ogen van de mensen op de inhoud, kan het nog steeds de moeite waard zijn. Volgens een vroege verslag van 9toMac, magazine-uitgevers waren meer dan tevreden met de voorwaarden.

Anders kunnen we verwachten van Apple ‘ s streaming TV-dienst vandaag. Het bedrijf heeft gewerkt aan originele content voor meer dan een jaar nu, dat zal niet verrassend zijn het startpunt van een nieuwe dienst. Het is ook gezegd dat het bieden van toegang tot andere diensten—zoals HBO, bijvoorbeeld voor $9,99 per maand ().

Terwijl er kunnen andere dingen gegooid in (we weten allemaal hoe Apple houdt van verrassingen in petto hebben tot het eind), dat is de fundamentele kern van wat we verwachten te zien.

Microsoft en Windows-Nieuws: Chroom Rand Overal

Meer en meer details beginnen te druppelen uit over Microsoft ‘ s verplaatsen naar Chroom voor Edge.

 • De Rand heb je een exclusieve hands-on is de eerste Chroom Rand bouwt, waarin de auteur Tom Warren loopt u door enkele van de beste eigenschappen en wat te verwachten. [Rand]
 • Kort na de eerste Chroom Rand bouwen gelekt online. We raden het niet aan om het te downloaden, natuurlijk, want het is bijna onmogelijk om te controleren of dit is inderdaad een legitieme lek. [Rand]
 • In minder interessant, maar nog steeds soort van interessant nieuws, Bing maps kreeg route verkeer in te kleuren. Het zijn de kleine dingen, weet je wel? [MSPowerUser]
 • We zien misschien een Vloeiend Design makeover om het Bestand Explorer voor dit jaar. Dit zou interessant zijn, want in vergelijking met de meeste andere aspecten van de Windows Verkenner is behoorlijk verouderd. Ik hoop alleen dat deze nieuwe versie is voorzien van tabbladen. [MSPowerUser]

Dit Chroom Rand ding is ongetwijfeld interessant—een aangepaste Rand van de versie die ondersteuning biedt voor Chrome-extensies? Intrigerende inderdaad. Maar zo nieuwsgierig als ik kan over het controleren van het uit, het idee van het downloaden van een “gelekt” browser met geen manier om te bevestigen waar het vandaan komt maakt me voelt jeuken. Dat is iets wat ik geïnteresseerd ben in, en u moet zich op dezelfde manier. Totdat er een officiële release, ik zeg we leven allemaal dit een plaatsvervangend door De Berm.

Google en Android Nieuws: YouTube is te Gek Verkeer Nummers

De YouTube-web traffic report, Stadions terugslag, en hands-on met Kaarten’ komende wandel richtingen waren alle grote talking points van het weekend.

 • YouTube blijkbaar maakt 40 procent van de webpagina ‘ s voor mobiel verkeer. De VEERTIG. Denk over hoe onthutsend dat aantal is voor een minuut, dat is bijna de helft van al het internetverkeer. Op een site. [9to5Google]
 • Het spreken van YouTube, terwijl het verkeer is groot, blijkbaar zijn big-budget originelen niet. Dus het is het annuleren van de meeste van hen en ze beschikbaar te maken voor u gratis. [Engadget]
 • Er is nog veel dat we niet weten over Google ‘ s aankomende game streaming platform, en dat is verontrustend te veel mensen—vooral degenen die games spelen. [Kotaku]
 • Gizmodo ‘s David Nield nam Google Maps’ de komende AR (augmented reality) looproute voor een spin in het weekend, waar het bedrijf oorspronkelijk uit bij de Google I/O van vorig jaar. Dit lijkt echt een rad, vooral op drukke plaatsen dat kan erg verwarrend zijn. [Vlieger]
 • Maps is ook het verkrijgen van de mogelijkheid tot het toevoegen van openbare evenementen voor sommige gebruikers. [Android Police]
 • Google is momenteel aan het testen een apart menu voor extensies, die zou eerlijk gezegd geweldig. Momenteel worden alle extensies vullen, hetzij in de werkbalk of rommel op de bovenkant van het menu, dus houden ze weggestopt ergens anders zou mooi zijn. [Techdows]
 • In de ultieme cross-promotie, NBC schoot een hele aflevering van De Tonight Show met behulp van de Galaxy S10+. Ik kan niet zeggen of dit briljante marketing of pure wanhoop van Samsung. [Engadget]

Dit weekend en maandag ochtend) bood een interessante mix van nieuws, maar het hoogtepunt voor mij is zeker de YouTube-mobiel verkeer nummers. Is het zinvol, eerlijk gezegd, maar wat ik zou heel graag willen weten is hoeveel van die 40 procent wordt aangedreven door kleine kinderen het bekijken van YouTube op hun tablet of ouder telefoon. Jammer dat er waarschijnlijk geen manier om te trek van die informatie.

Alles is Anders: AT&T ‘ s 5G E Is Langzamer Dan 4G, Twee Nieuwe Schakelopties (Misschien)

Sony wil om ons te vertellen wat koken, Netflix is aan het experimenteren met rare toon orders, en waarom je moet voorkomen dat de “Florida Man Uitdaging.” En dat is nog maar een deel van het.

 • E3 kunnen brengen niet op één, maar twee nieuwe Nintendo-Schakelaars. Volgens een rapport van The Wall Street Journal (paywall), kan de vennootschap de voorbode van een meer betaalbare model naast een duurdere. [Rand]
 • Een recenten studie toonde aan dat AT&T is stom, “5G E” – netwerk is in feite langzamer dan T-Mobile en Verizon ‘ s 4G-netwerken. Waarom is dat niet verwonderlijk? [XDA Developers]
 • Netflix is het uitproberen van verschillende aflevering van bestellingen met een nieuwe bloemlezing show. Sinds de verhaallijn voor Liefde, Dood + Robots is niet lineair en elke aflevering is haar eigen verhaal, het bedrijf is het uitproberen van verschillende aflevering orders om te zien welke het zit best met vogelaars. Dat is netjes. [Rand]
 • Een zero-day WordPress plugin kwetsbaarheid gevonden op onbehandelde installaties die versies 3.5.1 en 3.5.2 is het toestaan van externe aanvallers te voeren opgeslagen JavaScript omleiden van gebruikers naar kwaadaardige sites. De plugin is inmiddels verwijderd. [BleepingComputer]
 • Sony is bezig met een Stand van zaken uitzending vandaag om 2:00 UUR PST/5:00 PM EST, waar het gaat om het laatste. Dit is het meest interessant, omdat het bedrijf was een van de eerste terug uit de E3 van dit jaar. Nu, geef mij een Last of Us, Deel 2, release datum, alstublieft. [Rand]
 • Hier is een leuk verhaal: Een vrouw probeerde een frame met haar zus voor een misdaad, maar Facebook ‘ s “Mensen die Je Misschien Kent” suggesties verijdelde haar plannen. [Vlieger]
 • Tot slot, laten we praten over de “Florida Man Uitdaging.” Moet je niet doen, en Ars Technica wijst uit waarom. [Ars Technica]

Toen ik voor het eerst zag de kop voor “de reden Waarom je moet sturen duidelijk van het ‘Florida Man Challenge'” ik kreunde bij mezelf. Hoe kon een dergelijke schijnbaar onschuldige uitdaging is iets wat ik “niet zou moeten doen?” Toen ik het verhaal las en besefte hoe zo ‘ n “onschadelijk uitdaging” gebruikt kan worden als iets zo veel meer—kan worden gebruikt om gevoelige persoonlijke gegevens over u persoonlijk (als, weet je, jouw verjaardag). Ars’ nemen op deze mooie plek op, en iets wat we allemaal moeten nadenken over het verplaatsen naar voren. Goed, Ars.

Maar ik wil ook praten over Sony ‘ s evenement van vandaag. Als ik zei dat ik het niet helemaal en volkomen fanboy enthousiast over de mogelijkheid om een van De Laatste van Ons, Deel 2 release datum van aankondiging (of, weet je, meer gameplay!), Ik zou het helemaal liggen. Ik heb nog nooit een spel gespeeld dat was meer spannend en inkapselen dan de eerste De Laatste van Ons (ik heb het gespeeld door meer dan 30 keer), en ik heb nooit meer enthousiast voor een vervolg dan deze. Maar ja, dat is niet echt relevant voor alles dat u de zorg over, dus ik waardeer je dat ik express mijn opwinding.