De 10 Beste Android-Telefoons voor 2019

0
92

Aangezien de meeste Android-smartphone makers, met name de toonaangevende fabrikanten, een update van hun draagt jaarlijks en op verschillende momenten gedurende het jaar, het schrijven van een up-to-date vergelijking van de top-modellen is een beetje een jongleer act.

Als ik dit schrijf, bijvoorbeeld van Samsung is vanaf het schip de Galaxy en S10 S10+, twee van de top (of vlaggenschip) telefoons voor een release op 8 Maart 2019, wat betekent dat het op korte termijn beschikbaar voor dit artikel posten.

Bovendien, de prijzen en de updates van het besturingssysteem zijn in een constante staat van verandering, het hele jaar door, waardoor zeroing in op hoeveel elke telefoon verkoopt voor en welk besturingssysteem het gaat met bewegende doelen, ook. Ik moet iets ophalen, toch?

Dus, zelfs het speelveld, voor prijzen info heb ik gekozen om gebruik te maken van de huidige Amazon prijs als ik schrijf over elk model. Het zal iets hoger of lager, waar je de telefoon koopt en dragers (Verizon, AT&T, T-Mobile, enzovoort) bieden voortdurend wisselende specials wanneer u zich aanmeldt voor de service.

Voor het besturingssysteem (OS) is geïnstalleerd op elk apparaat nu een Android-9 (of Taart) is beschikbaar voor de meeste modellen, dus de OS is de hoogste versie beschikbaar is, nogmaals, op het moment schrijf ik over elke specifieke apparaat.

Sinds de eerste uitrol van de volgende versie van Android zal niet gebeuren tot augustus of zo, en dan alleen op de Google-Pixel apparaten in eerste instantie, die apparaten die draaien op Android 9 nu zullen doen voor een tijdje. Ja, er zal incrementele updates, maar voor het grootste deel van de OS-versie in overeenstemming is—voor nu.

Waarom Android?

Er zijn verschillende redenen waarom Android is de belangrijkste smartphone OS, onder hen is dat, tenzij je bereid bent om zich te vestigen voor een ouder model, alle Apple iPhones zijn high-end en duur.

Er zijn verschillende onder-$400 Androids beschikbaar; ik heb een paar in deze review, en een paar in de $500 reeks. Alle recente iPhones, zo mooi als ze zijn, het duwen of meer dan $1,000.

Belangrijker is dat Android is de veelzijdige OS met een breder scala van functies en personalisatie-opties. De meeste Androids, bijvoorbeeld, ondersteuning opslag uitbreidingen via microSD-kaarten, deze dagen, tot 512 gb of meer, terwijl met een iphone zit je vast met wat zich aandient op de telefoon.

Als u vul uw opslag geheugen, je zult hebben om items te verwijderen of te jongleren ze aan-en uitzetten van het apparaat. Ja, u kunt meer gegevens worden opgeslagen in de cloud, maar dat is niet zo handig als het er op uw telefoon.

Uit een techneut en ontwikkelaar standpunt, Android is een veel meer open besturingssysteem, wat betekent dat gebruikers, app-ontwikkelaars en telefoon fabrikanten hebben veel meer controle op het niveau van het BESTURINGSSYSTEEM. Dit geeft veel meer vrijheid en kun je, ontwikkelaars en telefoon makers in staat om meer creatief.

Apple ‘ s iOS, aan de andere kant, is een gesloten OS. Apple regelt vrijwel alles, die, historisch gezien, van de eerste Mac naar de iPhone-X, het altijd is. Terwijl dit bevorderlijk is voor de controle van de kwaliteit is dan Google ‘ s benadering, het is ook een belemmerende factor.

Telefoon Maten en
Prijzen

De huidige telefoons zijn zo krachtig als een aantal desktop computers, en het geeft op een aantal van de high-end vlaggenschepen zijn ongelooflijk prachtig. De huidige mobiele apparaten worden geleverd met grote complimenten van opslag en RAM-geheugen, zoveel 1TB en 12GB, respectievelijk, en ze zijn ongelooflijk snel.

Veel mensen, vooral de jongere generaties, alleen gebruik maken van hun telefoons als hun enige computing en entertainment-apparaten. Als alles wat je hoeft te doen is bellen en sms ‘ en, maar, je hoeft niet al die rekenkracht en-sterven-voor geeft.

Tegenwoordig, echter, de meeste mensen doen tenminste wat surfen op het web
op hun telefoons, alsmede het nemen en delen van foto ‘ s. De volgende lijst van de 10
beste Androids omvatten de gambit, van goedkoop en adequaat te duur en
elegant–sommigen zouden zelfs zeggen royale.

En dit lijkt een goede plek om te injecteren in met deze disclaimer. De telefoons in de tabel zijn gerangschikt vreemd, te wijten aan het feit dat ik niet kon passen ze allemaal in één tabel, maar had om het te splitsen. Ze zijn niet gesorteerd in een bepaalde volgorde.

De laatste $1,000 Samsung Galaxy S10+, als het is net wat je nodig hebt, kan voor u het beste is, of misschien wel de $170 Motorola Moto G6 Spelen of $360 LG G6 kunnen komen met alles wat je nodig hebt voor de manier waarop u uw smartphone.

In andere woorden, terwijl ik moet vergelijken van functies hier, al deze telefoons hebben gemaakt van de top 10-lijst en zijn dus sterke producten voor de userbase elk serveert. De beste relevant is voor de toepassing.

Waar te Kopen
Android

In een tijd, iedereen kreeg hun telefoons door middel van hun mobiele provider, die vergrendeld ons in een bepaalde dienstverlener—ten minste voor de duur van het contract of tot de telefoon werd betaald.

Deze dagen, echter, velen van ons kopen “ontgrendeld” telefoons van diverse retail-en wholesale-verkooppunten, zoals Amazon en Best Buy. (Ik kocht mijn laatste telefoon in een ongeopende doos, merk nieuw, van eBay.)

Het punt is dat je niet hoeft te binden uzelf op een specifieke aanbieder niet meer. Met de Android-telefoons, hoe dan ook, het is gewoon een kwestie van de sim-kaart van uw huidige apparaat en het invoegen in de nieuwe.

In de meeste gevallen, zo lang als de telefoon is vergrendeld, zal het vuur klaar om uw service te gebruiken. Dan kunt u gebruik maken van het apparaat in te schakelen app om al uw contact, media bestanden, en andere gegevens op uw nieuwe telefoon. (Bijvoorbeeld Samsung, roept deze functie Smart Switch.)

In ieder geval, nu ben je vrij om te shoppen, vind het mobiele apparaat dat u wilt tegen de laagste prijs, met of zonder financiering, en de enige echte binding tussen u en uw service provider is uw maandelijkse factuur. Als Verizon of wie doet het niet up-to-snuif, verhuizen naar een nieuwe vervoerder is relatief eenvoudig.

 

Samsung
Galaxy S10+

LG V40
ThinQ

Samsung
Galaxy S10

Google
Pixel 3

Samsung
Galaxy S9+

Laagste Prijs

$999 Amazon

$949.99 Amazon

$899 Amazon

$749.00 Amazon
$639
Amazon
Batterij
Leven

12 uur,
24 min 9 uur,
43 min 12 uur
3 min 7 uur,
35 min 10 uur
12 min
Batterij
Grootte

Meer dan 4100 mAh

Dan 3300 mAh

Ruim van 3400 mAh

2,915 mAh

De 3500 mAh

Camera
Resolutie

Triple
12MP, 12MP/16MP Achter/10MP Front-

12MP, 12MP,
16MP Achter/ 8MP, 5MP Voorkant

Triple
12MP, 12MP/16MP Achter/10MP Front-

12.2 Mp
Achter/8MP Dubbele

Dubbele
12MP/8 mp camera aan de Voorkant

CPU

Qualcomm
Snapdragon 855

Qualcomm
Snapdragon 845

Qualcomm
Snapdragon 855

Qualcomm Snapdragon
845

Qualcomm
Snapdragon 845

Afmetingen

6.2 met 2,9
door 0,3 cm

6.3 3 door
0,3 cm

5.8 met 2,7
door 0,3 cm

5.7 door 2.7
door 0,3 cm

6.2 met 2,9
door 0,3 cm

Hoofdtelefoon
Jack

Ja

Ja

Ja

Geen

Ja

MicroSD
Slot

Tot 512 gb

Tot 2TB

Tot 512 gb

Geen

Tot
512 gb

OS

Android-9

Android-8
(ver. 9 binnenkort)

Android-9

Android-9

Android-9

Processor
Snelheid

2.8 GHz

2.8 GHz

2.8 GHz

2.5 GHz

2.7 GHz

RAM

8GB/12GP

6GB

6GB/8GB

4GB

6GB

Scherm
Resolutie

3,040 door
1,440 pixels
3,120 door
1,440 pixels
3,040 door
1,440 pixels
2,160 door
1.080 pixels

2,960 door
1,440 pixels

Scherm Grootte

6.4 inch

6.4 inch

6.1 inch

5,5 cm

6.2 inch

Opslag
128/512-GB/
1TB
64GB/128GB
128GB / 256GB / 512GB
64GB/128GB
64GB / 128GB / 256GB
Water
Bestendig

IP68

IP68

IP68

IP68

IP68

Gewicht

6.2 oz

6 oz

5.5 oz

12.8 oz

6.8 oz

Draadloos
Opladen

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Samsung
Galaxy Note 9

Sony
Xperia X23

OnePlus 6T

LG G6

Motorola
Moto G6 Spelen

Laagste Prijs

$635.79 Amazon
$799
Amazon $649
Amazon
$359.99 Amazon

$169 Amazon

Batterij
Leven

14 uur,
9 min 6 uur,
17 min 9 uur,
2 min 6 uur,
12 min
11 uur,
59 min

Batterij
Grootte

Van 4.000 mAh

3,330 mAh

3,700 mAh

Dan 3300 mAh

Van 4.000 mAh

Camera
Resolutie

Dubbele 12MP
Achter/8 mp camera aan de Voorkant

Dubbele
19MP/13MP Voorkant

Dubbele
16MP/20MP Achterkant / Voorkant 16MP

Dubbele 13MP
Achterkant/Voorkant 5MP

13P Achter/
8 mp camera aan de Voorkant

CPU

Qualcomm
Snapdragon 845

Qualcomm
Snapdragon 845

Qualcomm
Snapdragon 845

Qualcomm
Snapdragon 821

Qualcomm
Snapdragon 427

Afmetingen

6.4 bij 3.0
door 0.4 inches

6.2 met 2,9
door 0,3 cm

6.2 door 3 door
0,3 cm

5.9 door 2.8
door 0,3 cm

6.0 met 2,9
door 0.4 inches

Hoofdtelefoon
Jack

Ja

Geen

Geen

Ja

Ja

MicroSD
Slot

Tot 512 gb

Tot 512 gb

Geen

Tot
tot 2TB

Tot 256GB

OS

Android-9

Android-9

Android-9

Android-8
Android-8
(ver. 9 2Q)
Processor
Snelheid

2.8 GHz

2.2 GHz

2.8 GHz

2.4 GHz

1.4 GHz

RAM

6GB/8GB

4GB

6GB/8GB

4GB

3GB

Scherm
Resolutie

2,960 door
1,440 pixels

2,880 door
1,440 pixels

2,340 door 1,080
pixels

2,880 door
1,440 pixels

1,440 door
720 pixels

Scherm Grootte

6.4 inch

6 inch

6.4 inch

5.7 inch

5.7 inch

Opslag

128GB/512GB

64GB

128GB/256GB

32GB

32GB

Water
Bestendig

IP68

IP68

Geen

IP68

Geen

Gewicht

7.1 oz

4GB

6.4 oz

5.8 oz

6.2 oz

Draadloos
Opladen

Ja

Ja

Geen

Ja

Geen

Google Pixel 3

Basis:

 • 2,160 door 1.080 pixels

Pros: Snel. True, ongewijzigde Android. Snelste OS updates. Gemakkelijke bediening met één hand. Google Assistent voice activation. Prachtige OLED-display. Scherpe camera ‘ s met een bovengemiddelde AI, weinig licht, zoom en andere functies.

Minpunten: Mist opslag-upgrade slot en een koptelefoon aansluiting.

Google ‘ s vlaggenschip smartphone, de Pixel 3 is compact van formaat, waardoor het ideaal is voor een-fisted werking. Het is geladen met functies en wordt geleverd in twee opslag-configuraties, 64GB en 128GB. Als je in de grote telefoons met grote schermen, biedt Google ook de Pixel 3 XL tegen iets hogere prijzen.

In plaats van de standaard 5,5-inch, 2,160-door-1,080 Pixels 3 scherm, de XL model display van 6,3 cm en een 2,960 door 1440 resolutie, waardoor aanzienlijk meer weergeven onroerend goed, maar zorgt voor een aanzienlijk grotere en zwaardere telefoon—en niet te vergeten een daling in één hand functionaliteit, vooral voor mensen met kleinere wanten.

De Pixel 3 is verkrijgbaar in vier kleuren, zwart, wit, roze, en niet roze, dat is een lauwe, of bleke, roze, en de XL-versie is beschikbaar in zwart, wit en roze. Een nadeel van de Pixel is dat, net zoals Apple telefoons, het geen ondersteuning biedt voor uitbreiding van het geheugen door middel van microSD-kaarten (of andere middelen), evenmin als een hoofdtelefoonuitgang.

Het is, echter, ondersteuning voor Pixel Toppen (oortelefoon) via de USB-C laad poort aan de onderkant, wat betekent dat je niet kunt opladen de telefoon en luisteren naar muziek op hetzelfde moment, tenzij, natuurlijk, u de kosten van het draadloos of gebruik maken van draadloos (Bluetooth) oortelefoons.

Google Actieve Edge, wanneer je knijpt in de zijkanten van de telefoon, lanceert Google-Assistent. U kunt geen programma Actief Rand om de lancering van andere apps, maar je kunt ook knijpen om alarmen dempen, inkomende gesprekken, berichten en timers.

Net als de meeste telefoons in deze prijsklasse, de Pixel 3 IP68 is water-en stofdicht, en het is een van de meest indrukwekkende reeks van camera ‘s in de onderneming, die is voorzien van een 12.2 MP achter shooter en dubbele 8-MEGAPIXEL front-facing selfie camera’ s.

Gebruikers op Amazon hebben gegeven
een minder dan 3,5 gemiddelde score, met protesten over de korte levensduur van de batterij en geen
de uitbreiding van de opslag, die zowel geldig klachten. Niets is perfect, en als
met veel van de apparaten in deze roundup, de Pixel 3 is een geweldige telefoon,
ondanks enkele opvallende tekortkomingen.

LG-G6

Basis:

 • Prijs: vanaf
  op ongeveer $360
 • 13MP camera achter
  / 5MP camera selfie
 • Ca. 6.3 uur
  levensduur van de batterij
 • Opslag: 32GB –
  uitbreidbaar tot 2 TB met microSD
 • RAM: 4GB
 • De grootte van het scherm /
  Resolutie: 5.7 inch / 2,880 door 1440 pixels

Pluspunten:Gemakkelijke bediening met één hand. Geweldig
HDR-display. Scherpe camera ‘ s met dubbele achterwielen. microSD-kaart uitbreidbaar tot 2 TB.
Voelt duurzaam.

Nadelen: Traag.
Enigszins saai scherm. Pakt vlekken en vingerafdrukken. Mist dubbele speakers.

LG heeft opgepikt op twee plekken in deze top-10 lijst, de midrange LG-G6 en de high-end LG-V40 ThinQ. Wat veel gebruikers moeten aantrekkelijk vinden over de voormalige is de lage prijs; maar, als ik dit schreef, waren de prijzen over het hele bord, variërend van $350 tot $500, met de beste prijs op Amazon.

De LG-G6 wordt geleverd met de meeste van de hoger-end vlaggenschip functies, waaronder IP68 stof en water proofing, evenals een MIL-STD-810G duurzaamheid rating, wat betekent dat ze kunnen weerstaan van tot 6 meter druppels op een harde ondergrond, binnen reden, natuurlijk.

Als de Pixel 3, de LG-G6 het chassis is met glas bekleed, en deze telefoon komt alleen in het zwart, en het geeft vlekken en vingerafdrukken meer op de voorgrond dan sommige concurrerende modellen. In vergelijking met andere modellen, de G6 is een beetje langwerpig, met wat lijkt op een 2.1 display aspect ratio, waardoor apps niet ontworpen om te passen op deze ongewone vorm display vreemd.

Ook, in tegenstelling tot verscheidene handsets deze dagen, het komt niet met dubbele (stereo) of quad (surround sound), al krijg je een hoofdtelefoon aansluiting aan de bovenkant en een SD card slot aan de rechterkant. U kunt een upgrade van opslag tot 2 tb, die de meeste ruimte die ik heb gezien ondersteund door de telefoon, behalve, natuurlijk, andere LGs, met inbegrip van de V40 ThinQ.

Kopers op Amazon gaf de
telefoon een 4.2 van de 5 sterren, lovende de HDR kwaliteit van het scherm en de camera ‘ s, maar niet
zo onder de indruk van de relatief korte levensduur van de batterij. In ieder geval, de LG-G6 is
een geweldige telefoon, en gegeven de lager-dan-gemiddelde prijs, een grote waarde.

LG V40 ThinQ

Basis:

 • 3,120 door 1440 pixels

Voors:een Compacte vorm. Uitzonderlijke OLED
de display. Triple achterste camera ‘s van drie verschillende hoeken en dubbele camera’ s
schiet breed selfies. MicroSD-kaart ondersteunt tot 2 TB. Geweldig geluid en audio
de software.

Tegens: Google Assistent-knop kan niet worden toegewezen. Geen ondersteuning voor Android
9. Camera aan de voorkant van de lage resolutie

Wanneer we kijken naar toestellen als de LG V40 ThinQ, het is moeilijk voor te stellen—zelfs degenen van ons die leefden in een tijd dat alle mobiele telefoons deed was het maken en ontvangen van oproepen. De V40 is alles, met inbegrip van drie achterkant camera ‘s die een breed scala van foto’ s te nemen van opties, zoals het fotograferen van groothoek -, close-up, en standaard shots tegelijk en vervolgens stikken ze samen een GIF-animatie maken (en niet te vergeten de uitstekende, traditionele foto ‘ s).

Je krijgt ook een koptelefoon jack met een Hi-Fi-quad DAC die, met het recht van audiofiele kwaliteit koptelefoon, levert misschien wel de beste geluidskwaliteit in de zakelijke, als de Bluetooth-5 voor het luisteren naar meer dan één audio-apparaat aan.

De audio-software is ook een feature-rijke, en de luidspreker aan de onderkant van de rand heeft een resonantie kamer, waardoor het een “boombox” effect, dat levert meer en beter geluid dan je zou verwachten van een telefoon met slechts één luidspreker.

Als voor de dubbele camera ‘ s, maar ze zijn een beetje low-res, ze laten u om te schieten groothoek selfies, ruimte te maken voor vrienden of voor het vastleggen van meer van de omgeving om je heen. Net als de meeste andere telefoons in deze klasse, de V40 is water-en stofdicht, en het komt met de MIL-STD-810G standaard, wat betekent dat het drop-getest van ongeveer 6 meter en overleefd.

Een nadeel is dat, als van
dit schrijven is de V40 nog niet is opgewaardeerd naar Android 9. LG zegt dat de
nieuw OS komt in Q1, wat betekent dat het bedrijf actief is uit de tijd. Als
de lagere-end G6 broertje, de V40 is een glas terug bevorderlijk voor draadloze
opladen, een prachtige OLED-scherm, en een hoop functies die heel weinig
te doen met bellen en sms ‘ en. Amazon gebruikers gaf de V40 een 3.9 uit 5,
touting de scherm-en camera ‘ s.

Motorola Moto G6 Spelen

Basis:

 • 1,440 x 720 pixels

Voors:Kosten-effectief zijn. 12 uur levensduur van de batterij.
Sterke feature set. Sterke prestatie.

Tegens: zo-Zo-camera ‘ s. Zo-zo-scherm. Geen draadloos opladen. Geen Android-9
nog niet.

Er zijn verschillende budget-minded Androïden die er zijn, waaronder een aantal van Motorola, maar ik vond het Moto G6 Spelen van de meest indrukwekkende. Het heeft dezelfde grootte accu van 4000 mAh) Samsung ‘s vlaggenschip, de Galaxy Note 9, wat resulteert in maar liefst 12 uur batterijduur (al is de Opmerking 9 duurt meer dan 14 uur), en de camera’ s, terwijl het zeker niet de beste in de business, schiet zeer respectabele foto ‘ s.

Je krijgt een hoofdtelefoon aansluiting en microSD-kaart ondersteuning tot 256GB, zodat u om te springen opslag van 32GB te 288GB—en je krijgt dit alles goed onder de $200.

Toegegeven, vergeleken met de
topmodellen in deze review, met inbegrip van Motorola ‘ s eigen V40 ThinQ, de Moto
G6 de specs zijn een beetje lauw. De 5,7-inch scherm is 1,440 x 720 pixels
display is lang niet zo scherp als de ultra-hoge-resolutie OLED en AMOLED
schermen in high-end modellen, en de Moto G6 niet een Android update 9
tot enige tijd in Q2 2019, wat betekent dat het jaar zou de helft over en Android
goed op weg te ver. 10, – of Android-Q. Zelfs zo, dit is een grote
telefoon voor de prijs.

De Moto G6 komt alleen in
Diep Indigo (lijkt meer zwart dan iets anders). Honderd
Amazon kopers geven het een 4.1 uit 5 rating, dat is, van natuurlijk, het is een lage prijs,
evenals de levensduur van de batterij en ongewijzigde stock Android.

OnePlus 6T

Basis:

 • Prijs: vanaf
  op ongeveer $580
 • Dubbele 16MP/20MP
  de camera aan de achterkant / 16MP camera selfie
 • Ca. 9 uur
  levensduur van de batterij
 • Opslag: 128GB/256GB
 • RAM-GEHEUGEN: 6GB/8GB
 • De grootte van het scherm /
  Resolutie: 6.4 cm / 2,340 door 1.080 pixels

Voors: Redelijk geprijsd. Fatsoenlijke camera ‘ s. Snel. Goed uitziende AMOLED-scherm.

Minpunten: Mist opslag
uitbreiding. Mist hoofdtelefoonaansluiting. Geen draadloos opladen. Geen waterdicht.

Hoewel er een paar versies (6GB RAM/128GB opslag, 8GB/128GB ssd en 8GB/256GB) in iets andere prijzen, OnePlus maakt alleen een telefoon, momenteel de 6T. Het kost minder dan veel van de topmodellen die hier besproken worden, maar je hebt veel voor de besparingen, ook.

Wat u wel krijgt, is echter dezelfde Snapdragon 845 CPU in de hedendaagse toonaangevende telefoons, redelijk, maar niet de best presterende camera ‘ s, een zeer aantrekkelijke, grote 6.4-inch (maar relatief lage resolutie) AMOLED-display, een fatsoenlijke levensduur van de batterij, en een in-display-fingerprint reader voor de verificatie zonder dat u de telefoon over.

Wat je op te geven zijn draadloos opladen, stof en water proofing, een hoofdtelefoonaansluiting (al is er een USB-C tot en met 3.5 mm dongle in de doos, maar zonder koptelefoon), en een microSD kaart slot.

Aan de andere kant, OnePlus telefoons zijn snel te ontvangen Android updates met zeer weinig wijzigingen in de voorraad OS, en de 6T is net zo snel of sneller dan de telefoons die honderden euro ‘ s duurder. Het is dubbele (16MP/20MP) en front 16MP camera ‘ s worden onder de hoogste resolutie in de business, en het is verkrijgbaar in mat of glanzend zwart.

De 6T maakt deze lijst
vanwege zijn snelheid en het scherm-grootte voor de prijs, hoewel de LG-G6 is een
een betere prijs-functie-wise. Slechts een handvol van Amazon kopers hebben bekeken
telefoon, en tussen hen 6T verdiend een 4 van de 5 sterren, met de enige
de klacht wordt de juistheid van de vingerafdruksensor. Anders, de OnePlus
6T is een goede waarde.

Samsung Galaxy S9+

Basis:

 • Prijs: vanaf
  op ongeveer $640
 • Dubbele 12MP achter
  camera ‘ s /8MP camera selfie
 • Ca. 10.2 uur
  levensduur van de batterij
 • Opslag: 64GB/128GB/256GB
 • RAM-GEHEUGEN: 64 GB
 • De grootte van het scherm /
  Resolutie: 6.2 inch /2,960 door 1440 pixels

Voors:Redelijk geprijsd. Dubbele achterwielen camera ‘ s met groothoek en weinig licht kunt vastleggen. Snel. Geweldig uitziende AMOLED-scherm. De uitbreiding van de opslag tot 768 gb. Sterke audio.

Tegens:Silly
AR Emoji.

Ik heb ook de Samsung Galaxy S9+ in deze roundup omdat, nu de Galaxy en S10 S10+ hebben uitgebracht (gisteren, als ik dit schrijf), de S9+ is uitgegroeid tot een geweldige waarde. U krijgt wat in feite hetzelfde apparaat, minus een paar meestal capaciteit updates, voor minder geld.

Momenteel is de keuze voor de S9+ bespaart u $260 over de S10 en $360 over de S10+. Verleend, als u triple camera ‘ s, een snellere processor, een hogere resolutie scherm, en zo verder, dan met alle middelen sla deze te beoordelen en verder te gaan naar de Melkweg en S10 S10+ verder naar beneden in deze review. Zonder twijfel, dit zijn fantastische apparaten, maar als je het niet nodig hebt en niet het gebruik van de nieuwste toeters en bellen, de S9+ is een uitstekend alternatief.

Het gaat met Samsung ‘s prachtige Infinity AMOLED-6.2-inch scherm, dual achterkant camera’ s, Dolby Atmos geluid, een 10 uur-plus van de batterij, drie verschillende RAM-grootte variërend van 64GB tot 256GB en uitbreidbaar via microSD kaart met maximaal 512 GB.

U krijgt ook een fatsoenlijke set van hoofdtelefoons in in het vak, IP68 water – en stof proofing, luide en sterke dual stereo speakers—de lijst gaat maar door… En door…

Het punt is, dat deze is
een deurklink van een telefoon voor de prijs. Een paar dagen geleden, je zou hebben betaald ten minste
$250 voor de S9+. Meer dan 1.500 Amazon gebruikers beoordelen de Galaxy S9+ 4.1 uit
5 sterren, dat vooral de camera ‘ s en het AMOLED scherm. Maakt niet uit hoe u
kijk, dit is een uitstekende telefoon.

Samsung Galaxy Note 9

Basis:

 • 2,960 door 1440 pixels

Voors:Dubbele achterwielen camera ‘ s met groothoek-en
slecht licht vangen en indrukwekkende AI. Lange levensduur van de batterij. Snel. Prachtige AMOLED
scherm. Opslag met uitbreidingsmogelijkheden tot 1 tb. Dolby Atmos geluid. De Notitie S
Pen met Bluetooth-LE. Uitstekende prestaties.

Nadelen:
Domme AR Emoji. Fingerprint reader te dicht bij de camera.

Samsung ‘ s vlaggenschip Opmerking 9 (u kunt een volledige review van de opmerking 9) phablet is, naast de iPhone X, één van de meest indrukwekkende smartphones beschikbaar. Het heet de Opmerking, natuurlijk, vanwege de S Pen stylus, die met deze iteratie, heeft nu de Bluetooth-LE-ondersteuning, waarmee je de stylus gebruiken als een afstandsbediening voor de tablet.

Standaard is de S Pen bestuurt de camera, maar het kan worden toegewezen aan een app die ondersteuning biedt voor de S Pen. Dit omvat de Android Gallery, Microsoft PowerPoint en diverse andere apps.

De Opmerking 9 heeft vergelijkbare specs op de S9+, inclusief de dubbele achterwielen camera ‘s en Super AMOLED display, maar dit keer heeft Samsung de geleverde software en andere updates die ervoor zorgen dat de camera’ s meer nauwkeurige en het scherm helderder en geschikt voor het weergeven van een breder scala van kleuren.

Daarnaast is de Opmerking 9 het scherm is iets groter dan de display op de S9+, en de eerste is verkrijgbaar met tot 512 gb opslag, of twee keer zoveel als de iets kleinere S9+.

In andere woorden, u kunt verhogen opslag op de Opmerking van 9 tot 1 tb. (Zoals je zult zien in de S10+ review komen, is beschikbaar met een capaciteit van 1 tb ingebouwd. Meer dan waarschijnlijk niet, de Opmerking 10 komen later dit jaar zal ook een 1TB optie, maar als de S10+, het zal niet goedkoop zijn.)

Vier veel meer op de Opmerking
9 volg de bovenstaande link om onze volledige review van dit zeer indrukwekkend apparaat.
Het is beschikbaar in Lavendel Paars, Ocean Blue, Silver Cloud, en Middernacht
Zwart. Amazon kopers beoordelen op 4.2 van de 5 sterren, dat de S Pen, tv,
en geluidskwaliteit. De Galaxy Note-serie is altijd al een indrukwekkende merk.

Samsung Galaxy S10

Basis:

 • 3,040 door 1440 pixels

Voors: Triple achterkant camera ‘ s met groothoek en slecht licht vangen en indrukwekkende AI. Lange levensduur van de batterij. Snelste Snapdragon PROCESSOR. Uitstekende Dynamische AMOLED-scherm. De uitbreiding van de opslag tot 768 gb. Indrukwekkend Dolby Atmos geluid. Ook komt in S10e en S10 5G iteraties.

Nadelen:Duur.
Fingerprint reader naast de camera ‘ s.

De Galaxy S10 is in wezen de S9 op steroïden. Alles—de camera ‘ s (nu triple achter shooters en een 10MP aan de voorkant van de lens), de Dynamische AMOLED-display, de RAM, de capaciteit van de batterij (nu de 3500 mAh), en opslag afmetingen en beschikbare maten—is vernieuwd.

Tevens, in aanvulling op de S10+ model beoordeeld hieronder Samsung is ook het aanbieden van S10e en S10 5G modellen. De S10e, een kleinere, minder dure, minder begiftigd model met specs veel dichter bij die van de S9+, en de 5G versie, los van te komen met een nog grotere 6.7-inch scherm en een paar andere versterkte (in vergelijking met de S10+) functies, ondersteunt de volgende versie van de mobiele technologie, op dit moment de standaard is 4G.

De galaxy S10 en de S10+ verwant hieronder is een van de meest geavanceerde smartphones beschikbaar tot nu toe dit jaar. Ze zijn ook een van de duurste. Als ik dit schreef, het 512 GB model wordt verkocht voor ongeveer $1,150, en zoals je ziet komen de 1TB versie van de S10+ kosten aanzienlijk meer dan dat.

Amazon gebruikers beoordelen de S10 op 4.4 van de 5 sterren, met veel lof voor het scherm, audio-kwaliteit en levensduur van de batterij. Er is gewoon niets te afkeer over deze telefoon—behalve de prijs!

Samsung Galaxy S10+

Basis:

 • 3,040 door 1440 pixels

Voors: Triple achterkant camera ‘ s met slecht licht en groothoekopnames en opmerkelijke kunstmatige intelligentie. 12.5 uur levensduur van de batterij. De snelste Qualcomm Snapdragon PROCESSOR. Geweldig Dynamische AMOLED-scherm. Uitbreiding van de opslagcapaciteit van 1,5 TB. Dolby Atmos geluid.

Nadelen: Duur. Fingerprint reader te dicht bij de
camera ‘ s.

Naast de S10 5G, de Galaxy S10+ is niet alleen de meest recente in super-begiftigd smartphones, maar is ook een van de meest indrukwekkende. De S10+ is alles wat je kunt krijgen op de mobiele telefoon op steroïden. De ultra-hoge resolutie-Dynamische AMOLED-6.4-inch display is niets minder dan verbluffend.

De triple achterkant camera ‘s en Samsung’ s camera AI-software is ongelooflijk, en je hebt je keuze uit 8GB of 12 gb RAM en 1 tb (als u het niet erg te besteden $1,599.99) van opslag, uitbreidbaar tot 1,5 TB. Levensduur van de batterij is gewoon verlegen van 12,5 uur, en er is geen enkele eigenschap die ik kan bedenken, andere dan een in-scherm fingerprint reader, dat is niet op deze telefoon.

Tot de release van de Noot 10
later dit jaar, en het blokkeren van iets onvoorziene en verrassende van Apple en
Google, we waarschijnlijk niet in staat zijn om een meer geavanceerde mobiele apparaten voor het
naast zes maanden of zo. Afhankelijk van waar je bent en van wie je koopt, de
S10+ komt in een verscheidenheid van kleuren, waaronder: Prisma Wit, Prisma-Zwarte, Prisma
Groen, Prisma Blue, Kanarie Geel, Roze Flamingo, Keramische Zwarte en Keramiek
Witte.

Amazon gebruikers geven het een 4.4
van de vijf, verheerlijking van tal van voorzieningen, zoals het display, de camera ‘ s,
de levensduur van de batterij, goede kwaliteit, en op en op…

Sony Xperia XZ3

Basis:

 • Prijs: vanaf
  op ongeveer $800
 • 19MP de camera aan de achterkant
  / 13MP camera selfie
 • Ca. 6.1 Uur
  levensduur van de batterij
 • Opslag: 64GB
 • RAM: 4GB
 • De grootte van het scherm /
  Resolutie: 6 inch /2,880 door 1440 pixels

Voors:
Begaanbaar camera. Snel. Stijlvol design.

Nadelen:
Kostbaar. Geen doorbraak heeft. Kant Betekenis voorzien van half-gebakken.

Sony ‘ s Xperia XZ3 maakt deze lijst in de eerste plaats omdat het één van de mooiste uitziende telefoons beschikbaar, en omdat, natuurlijk, als een product van Sony, het is goed gebouwd met geen bezuinigen. Net als veel van de apparaten hier, hij loopt op de Qualcomm Snapdragon 845 CPU, die, tot en met de recente release van de 855 in de Galaxy S10 modellen, is één van de snelste smartphone processoren beschikbaar.

U krijgt ook een 6in 18:9 QHD+ HDR-OLED display die, hoewel het geen match voor de Dynamische AMOLED schermen van Samsung ‘s vlaggenschip, de Galaxy modellen, is, net als Sony HDTV’ s en computer monitoren, prachtig.

De 4GB RAM-geheugen toewijzing en 64 gb opslagcapaciteit is het een beetje aan de magere kant, zeker voor een $800 telefoon, maar u kunt upgraden naar 576GB met een 512-GB microSD-kaart. Met de Z3, Sony gaat verder met de traditie van de grote klinkende front-facing stereo luidsprekers, evenals een dedicated camera-knop voor het starten van de camera-app.

Ook inbegrepen is een van Sony ‘ s Kant het Gevoel hebben dat, wanneer u een dubbele tik op de rand van het scherm, verschijnt een menu (of vak) van uw meest gebruikte apps en instellingen. Hoewel dit een geweldig idee, het werkt niet altijd. Daarnaast is de Z3 ontbreekt gezichtsherkenning, dat is jammer voor een telefoon in deze prijsklasse.

Een andere reden dat ik koos voor de Z3
voor deze ronde is dat overal waar ik keek, waaronder Amazon, ervaringen
waren zeer gunstig. Amazon gebruikers, bijvoorbeeld, gegeven een 4.3 van de 5. Dat,
het grote scherm, en de geweldige stereo geluid maakt het een zeer aantrekkelijke
smartphone.