Apple Lanserar en efterlängtad iMac Uppdatera

0
70
Apple

Efter nästan två års Apple har uppdaterat sin iMac linje med nyare processorer och grafikkretsar som en uppföljning till sin iPad för att uppdatera. Och precis som nya iPad mini, alla förändringar är på insidan.

Nya Processorer och grafikkretsar, Samma Mål och Priser

Apple

Om du trodde att Apple glömde sin iMac-linje, skulle det vara förståeligt. Två år är en lång tid att vänta på en uppdatering på en dator (vi tittar på er Mac Pro). Men Apple har precis uppdaterat sin butik med nya iMac alternativ som har förra årets processorer eller årets processorer, beroende på vad du väljer. Alla förändringar är interna även från utanför allt ser likadant ut. Det är ok, de såg bra som den är och redan med högupplösta skärmar.

Du kan ta 21,5-tums iMac med en åttonde generationen quad-core i3 eller en sex-core i5-processor. De kommer att komma med ett Radeon Pro 555X GPU eller ett Radeon Pro 560X respektive att driva din display behov. Om du behöver något med mer glans kan du alltid uppgradera till en åttonde generation sex-core i7-processor med en Radeon Pro Vega 20 GPU. Prissättning för 21,5-tums iMac börjar på $1099 och rör sig upp från det.

Om du behöver en större skärm, den 27 tums iMac får också nya processorer idag. Du kan välja åttonde generationen sex-core i5 eller flytta upp till nionde generationen åtta grundläggande i9-processorer. Samtidigt som du konfigurerar, kan du välja från Radeon Pro 570X GPU eller öka som till Radeon Pro 580X GPU.

Apple gör en stor affär av den nya hårdvaran alternativ, att påpeka att detta är första gången 21,5-tums iMac kan använda Radeon Pro Vega-serien. Företaget hävdar att den nya maskiner har dubbelt så hög prestanda jämfört med imac-datorer kan du köpa i går. Det är trovärdigt med tanke på hur länge sedan den senaste uppdateringen, men om du är i marknaden för en iMac de förändringar som bör vara välkomna.

Apple har Också Lagt till Nya iMac Pro Alternativ

Apple slutade inte med det vanliga iMac linje, och de har en allvarlig fråga till er. Skulle du föredra att ha en helt ny Fiat 500 eller en ny iMac Pro? Eftersom det för $15,000, du kan ha den mest dekorerad iMac pro någonsin.

Apple lagt på nya konfigurationsalternativ för iMac Pro, och som har möjlighet att däck din enhet med 256 gigabyte ram-minne och ett Radeon Pro Vega 64X GPU. Men det kostar otroligt hög. Stöta från 32 gigabyte ram-minne och 256 lägger ett öga hela $5200 att prislappen (ca en termin på college). Och att hoppa från Radeon Pro Vega 56 till Radeon Pro Vega 64X kommer att ställa dig tillbaka ett tillägg $700.

Men om du vill ha den mest kraftfulla iMac Pro möjligt, Apple gav du alternativet om du har råd med det.