Apple Kondigt Nieuwe iPad Lucht en Bijgewerkt iPad Mini

0
65
Apple

In een verrassende beweging, Apple stilletjes release van de nieuwe iPad-modellen, persberichten sturen en af te zien van de fanfare. De iPad Mini nodig vernieuwen en tot slot heeft, en de iPad Pro 10.5 is verdwenen, vervangen door de nieuwe iPad Lucht.

De iPad Mini Update achterliep

Apple

Apple-laatste update van de iPad Mini net onder de vier jaar geleden. En terwijl de Mini is het kleine toestel dat vier jaar is hard op technologie. De processor was met haar leeftijd een tijdje geleden, het display tech verouderd was, en de 1.2-megapixel camera is het beste gebruikt. Vandaag de update neemt alle van dat, met slechts een lichte pijnlijke kosten. De nieuwste iPad Mini hobbels van de processor van de A8 naar de A12 (enorme sprong in de cijfers duiken huis de tijd tussen hardware vernieuwd) die moet hem in een aanzienlijke toename van de snelheid.

Bovendien, het beeldscherm is helderder en pakt Trutone, en de front-facing camera nu schiet op 7 megapixels. Dat is een verbetering, maar er is geen FaceID wordt nog niet ondersteund. Tot slot, Apple toegevoegd Potlood ondersteuning van de Mini, waardoor deze iPad geweldig voor het maken van aantekeningen tijdens het reizen. Maar de kosten om dit alles te verbeteren? De entry-level $399 128 GB optie is nu 64 GB in plaats daarvan. Voor $549 u kunt verhogen van de opslag 256 GB, en als je het kunt veroorloven, dan is dat waarschijnlijk de beste optie te kiezen.

De iPad Air is de iPad Pro Meeste Mensen Moeten Krijgen

Apple

Apple was het niet gedaan als het klaar is de detaillering van de nieuwe Mini. Next up is de iPad Lucht, en het eerste wat je moet weten is het effectief vervangt de iPad Pro 10.5 inch. En dat is een goede zaak. De twee iPads zijn zeer vergelijkbaar, ze hebben bijna dezelfde specs.

Als je je afvraagt wat de Pro 10.5 had dat de Lucht niet, het Promotie-Technologie en een betere camera. Apple introduceerde de Bevordering van Technologie met de Pro line; het betekent de schermen kunnen op een 120 MHz refresh rate. De iPad Lucht blijft vergrendeld bij 60 MHz. Bovendien, de belangrijkste camera stappen omlaag van 12-megapixels tot en met 8.

Maar terwijl je verliest een paar functies, die u anders een iPad Pro voor veel goedkoper op $499. De iPad ondersteunt het slimme toetsenbord, heeft een krachtigere processor dan de iPad Pro 10.5 inch, en behoudt het potlood ondersteuning, TrueTone tech, wide color gamut ondersteuning, en zelfs sport met dezelfde resolutie als de oude iPad Pro 10.5 inch-modus. En hij weegt iets minder, op slechts een pond.
Als je altijd al wilde een iPad Pro, maar wilde niet iPad Pro prijzen, de iPad Air is het model voor u. het geeft u de meeste functies van een Pro voor een smakelijke prijs.

Apple zegt dat de nieuwe iPads kunnen worden besteld en vandaag in de schappen liggen volgende week.