Het Uitschakelen of Verwijderen PowerPoint-Animaties

0
89

Het verwijderen van animaties van een PowerPoint-presentatie is eenvoudig en snel, maar wat als je gewoon wilt uitschakelen van de animaties tijdens een bepaalde manier te presenteren? Goed nieuws; er is een manier.

Het verwijderen van Één (of Meerdere) Object Animaties

Laten we zeggen dat je een presentatie hebt die, hoewel u tevreden bent met de inhoud die u wilt verwijderen van alle van de animaties en opnieuw te beginnen. Geen probleem. Hoewel PowerPoint niet hebben momenteel een functie die u toelaat om te wissen alle animaties van een presentatie in een keer, kunt u deze verwijderen slide per slide, die is nog steeds een vrij snel en pijnloos taak.

Ga je gang en open de presentatie die de animaties die u wilt verwijderen. Selecteer de dia die de animaties die u wilt verwijderen.

Tip: U kunt gemakkelijk zien welke slides zijn de animaties in PowerPoint “Normale Weergave.” Zoals je kunt zien in het screenshot hieronder, de dia ‘ s met animaties hebt een ster onder de dia.

Als u een animatie van een object op een tijd, moet u eerst het object selecteren.

Ga dan naar de “Animaties” tab en selecteer “None” in de lijst van opties.

Dit zult succesvol te verwijderen van de animatie van het object. Het proces is hetzelfde voor het verwijderen van animaties van meerdere objecten tegelijk. Voor het selecteren van meerdere objecten tegelijk, houdt u de Ctrl-toets ingedrukt en selecteer de objecten en verwijder vervolgens de animaties door het selecteren van dezelfde optie ‘Geen’.

Om zich te ontdoen van alle animaties op een dia, het is het gemakkelijkst om het selecteren van alle objecten op de dia door te drukken op Ctrl+A. Vervolgens kunt u de optie ‘Geen’ op de “Animaties” in het tabblad te verwijderen van alle animaties op de dia.

Herhaal dit proces voor elke dia in de presentatie, en u zult animatie gratis in een mum van tijd.

Het uitschakelen van een Hele PowerPoint Presentatie van de Animaties

Laten we nu zeggen dat u alleen wilt uitschakelen van de animaties in plaats van volledig te verwijderen. Dit is ideaal als u van plan bent om de presentatie met animaties in de toekomst. Er is ook het voordeel van het hebben van een functie die ondersteuning biedt voor de gehele presentatie van de animaties, zodat u niet hoeft te gaan door middel van elke dia.

Ga dan naar de “Slide Show” tabblad en klik op de “Slide Show” – knop.

In de “Set Up Show” venster selecteert u “Toon zonder animaties” optie en klik vervolgens op “OK”.

Alle animaties in de presentatie zijn nu uitgeschakeld. Deze volgorde om te keren, terug te gaan en haal het vinkje weg bij “Show zonder animaties’.