Bästa Gratis Dropbox-Alternativ (För Mer Än 3 Enheter)

0
161
Nopparat Khokthong/Shutterstock.kom

Dropbox nu begränsar gratis användare till högst tre synkronisera enheter på en gång. Om du behöver fler enheter och inte vill öppna din plånbok, Google, Microsoft, och även Apple är bättre än Dropbox.

Detta är en liknande begränsning till en Evernote sätta på plats. Evernote är gratis-konto kan du synkronisera dina anteckningar till två enheter. Båda tjänsterna är tydligt att försöka konvertera mer gratis användare till betalande kunder.

Google Drive – 15 GB ledigt

Google

Google Drive är en stor storage service. Det erbjuder 15 GB ledigt lagringsutrymme—även om det är delat med ditt Gmail-konto—och du kan synkronisera till ett obegränsat antal enheter. Som slår Dropbox 2 GB och tre enheter.

Googles Backup och Synkronisering kan även du enkelt säkerhetskopiera och synkronisera med andra mappar på din dator utanför Google Drive-mappen. Vår egen Michael Crider kallade det för “ett av de bästa alternativ för säkerhetskopiering runt” vid Granskning Nörd. Den finns för både Windows och macOS.

Naturligtvis, Google Drive är integrerat med Google Docs så att du enkelt kan skapa och arbeta med dokument. Google mobile apps så att du kan komma åt dina filer på Android, iPhone och iPad. Och du kan komma åt dina filer var som helst i en webbläsare.

RELATERAT: Google Drive Har i Tysthet Blivit En av de Bästa Alternativ för Säkerhetskopiering Runt

Microsoft OneDrive – 5 GB Gratis

Microsoft

Microsofts OneDrive service erbjuds 5 GB gratis lagringsutrymme, vilket inte är så mycket som Googles 15 GB men är verkligen mer än Dropbox 2 GB. Som Google Drive, OneDrive inte någon gräns för hur många enheter som du kan synka till. Du kan ha så många pc-Datorer, Mac-datorer, telefoner och surfplattor som du behöver.

OneDrive är särskilt bekvämt eftersom det är inbyggt i Windows-10. Den använder också “Files On-Demand” – system som lagrar dina filer i molnet och samtidigt visa dem i File Explorer på din DATOR. De kommer att laddas ned när du dubbelklickar på dem för att öppna dem. Det är valfritt, naturligtvis—så kan du inaktivera detta och OneDrive kommer att fungera precis som Dropbox, om du vill ha det till.

Medan OneDrive är integrerad med Windows-10, det är inte den enda plattformen är tillgänglig på. Microsoft erbjuder även en OneDrive kunder för macOS, Android, iPhone och iPad. Du kan komma åt dina filer via OneDrive webbplats i en webbläsare.

RELATERAT: Hur man Använder OneDrive Filer On-Demand i Windows 10 Fall Skaparna Uppdatering

Apple iCloud – Disk-5 GB Gratis

Apple

Apples iCloud-Enheten är ökänt snåla, som bara erbjuder 5 GB lagring för alla dina enheten säkerhetskopior, foton och filer. Men även det har mer utrymme än Dropbox 2 GB, och den begränsar inte de enheter som du kan komma åt dina filer på.

Detta kan vara ett bra alternativ om du är en Mac-användare, som iCloud-Enheten är inbyggd i operativsystemet och erbjuder 5 GB gratis (delas med iPhone backup och iCloud photo library.) Om du betalar Apple för mer iCloud-lagring, kan du använda som förvaring till att synkronisera dina filer med iCloud-Enhet. Och det finns ingen enhet gränser.

När iCloud-Enheten är inbyggd i macOS, Apple erbjuder också iCloud-Enheten för Windows, och du kan komma åt dina filer i en webbläsare på iCloud.com. Det finns ingen officiell iCloud Drive-app för Android, dock.

De är Billigare Än Dropbox Om Du Vill Betala För

Dropbox är inte en bra affär även om du vill betala. Dropbox avgifter $99 per år till 1 TB lagringsutrymme.

Google Drive avgifter $1.99 en månad för 100 GB om du bara behöver lite extra lagring, medan $99.99 per år får du 2 TB. Och detta är en del av Google, som också ger dig tillgång till ett team av experter” du kan prata med på Google.

Microsoft OneDrive avgifter $69.99 per år för Office 365 för Personlig, vilket ger dig 1 TB lagringsutrymme samt Microsoft Office. För $99.99, kan du få ett Office 365 Home familjen plan där sex personer får Office apps och alla får 1 TB—det är en av totalt 6 TB lagringsutrymme. Eller, om du bara behöver lite förvaring, kan du betala $1,99 per månad för 50 GB och ingen Kontor.

Även Apple är snål iCloud-Enheten är en bättre affär. Apple avgifter endast $0.99 per månad för 50 GB lagringsutrymme, medan $9,99 per månad får du 2 TB.

Vi gillar dessa alternativ eftersom de är från betrodda företag, har en historia av att erbjuda gratis lagringsutrymme, och har ett incitament att fortsätta att göra så. Du kan hitta en del mindre lagring leverantörer som konkurrerar ganska positivt med Dropbox nu, men se till att leta upp några recensioner innan lita på en mindre känd leverantör med dina personliga filer.