Vad Appar Följer Med Office 365?

0
76

När du köper en prenumeration på Office 365, du får klient-applikationer att ladda ner och köra det på din dator, tillsammans med olika webbapplikationer som körs i din webbläsare. Så, vilka program får du som standard, och hur når man dem?

När du prenumererar på Office 365, kan du ladda ner den stationära versioner av alla de vanliga Office-program som du känner till och (kanske) kärlek—Word, Excel och så vidare. Du får även tillgång till online-versioner av dessa program, och så länge du lagra dina dokument i OneDrive, du kan gå ganska smidigt mellan skrivbordet och online-versioner. Förutom allt detta får du tillgång till flera online-bara appar. Det är mindre förvirrande än det låter, även om, så låt oss bryta ner det.

Obs: De appar som beskrivs här är försedda med Office 365 (även känd som O365) i skrivande stund. Microsoft kan, och säkerligen även kommer att förändras detta över tiden, så kolla innan ni beställer.

Traditionella Desktop-Klient-Program Som Du Kan Ladda Ner

Office 365 ger dig tillgång till samma apps-skrivbordet som du känner. I själva verket, med ett Office 365-abonnemang (till skillnad från den fristående evig licens), du får installera dessa apps-skrivbordet på flera datorer, även på både Windows och macOS.

Med din Office 365-prenumerationen kan du få följande apps-skrivbordet när du hämtar standard office-paketet:

 • Outlook: Microsoft ärevördiga e-post klient
 • Ord: Kraftfull ordbehandling
 • Excel: För kalkylblad och data analys
 • PowerPoint: För bildspel presentationer
 • OneDrive: Medan OneDrive i sig är gratis, en prenumeration på Office 365 omfattar ytterligare en TB lagring i molnet
 • OneNote: Ett anteckningar app som vi är mycket förtjusta, vilket också kommer gratis med Windows 10
 • Skype: För ip-telefoni och videosamtal
 • Utgivare: En enkel desktop publishing-app
 • Access: För enkel databas skapas och förvaltning

Om du har använt Office innan du ska bli bekant med de flesta av dessa program, även om du inte har använt några av dem.

Nytt Web-Program Som Du Kan Komma Åt

För alla nya Office 365, du kanske är obekant med webbapplikationer som följer med ditt abonnemang. Några av dem finns tillgängliga för gratis att använda även utan en Office 365-prenumeration, men vissa av dem kräver ett abonnemang. Vi kommer att notera vilka som är med i listan nedan.

Men bara för att det är gratis versioner betyder inte att de fungerar på samma sätt som när du använder dem som en del av Office 365-prenumeration. Även om funktionaliteten är oftast de samma, O365 apps är mer tätt bundna till varandra, vilket ger dig en bättre inter-app-alternativ och synkronisering.

Dessa web apps också använda OneDrive för lagring, vilket innebär att allt du skapar eller redigerar automatiskt lagras i din OneDrive. Detta innebär att du kan använda Office 365-var som helst i världen från vilken dator som helst med hjälp av bara en webbläsare och åtkomst till alla dina OneDrive filer. När du kommer tillbaka till datorn, varje fil som du har skapat eller redigerat kommer att synkroniseras i OneDrive.

När du öppnar Office 365 på nätet, alla appar som finns tillgängliga från app launcher (knappen med nio punkter upp längst upp till vänster i alla Office 365-online-app).

Beroende på vilken app du använder, kommer du antingen se en lista över appar…

…eller ett ark av plattor.

Oavsett, det är samma lista över appar och här är vad de gör:

 • Word, Excel, PowerPoint och OneNote: Dessa är online-versioner av bekanta apps-skrivbordet. De är ganska väl utvalda, men inte riktigt lika stark som sina stationära motsvarigheter. Vi har fått en köra-ner på skillnaderna om du är intresserad.
 • Outlook: online-versionen av Outlook är faktiskt Outlook.com och det är ganska annorlunda än den stationära versionen. För en sak, Människor, Kalender, Uppgifter och funktioner i desktop-klient är uppdelat i separata online apps (se nedan).
 • Människor: Kontakter manager som kommer som en del av Outlook på klienten app, men är en separat online-appen.
 • Kalender: Kalender funktionalitet som kommer som en del av Outlook på klienten app, men är en separat online-appen.
 • Uppgifter: Uppgifter funktionalitet som kommer som en del av Outlook på klienten app, men är en separat online-appen. Den här är bara tillgängliga i Office 365 och inte i gratis online Office-appar.
 • Inflytande: på Nätet-bara presentationer som är utformade för att berätta en historia genom en böljande berättelse, snarare än enskilda bilder.
 • Skype: Telefon-och videosamtal som kommer med Windows 10. Det är en “desktop version” som du kan ladda ner, som innehåller mer funktionalitet som sedan byggs-i-version, och om det låter komplicerat, det är det. Vi har skrivit upp skillnaderna för dig, så du behöver inte räkna ut det själv.
 • Flöde: En trigger-baserad workflow-system, är bara tillgängliga om du har köpt en prenumeration på Office 365, eller en stand-alone-Flöde för prenumeration.
 • Former: Skapa enkäter, tester, enkäter och frågeformulär enkelt och snabbt. Endast tillgänglig om du har köpt en prenumeration på Office 365.
 • Bing: En länk som tar dig till Microsofts sökmotor i en ny flik.
 • MSN: kom Ihåg när portaler var en stor sak? Någonsin använda dem nu? Nej, det gör inte vi heller. Men MSN är fortfarande runt om du vill ha en viskning från det förflutna.
 • Kontor: En länk till Office hem sida där du kan öppna andra program och visa eller redigera filer som du har öppnat med alla Office 365-app.

Om du har kopplat din Office 365-prenumeration med en domän (som är, du har köpt e-post funktionalitet för en domän som du äger), så kommer du också att få en Admin bricka som gör det möjligt för dig att hantera användare, grupper, säkerhet och regelefterlevnad, och diverse andra saker. Men om du precis har köpt ett abonnemang för att använda Office-verktyg, då behöver du inte Admin-verktyg, och du kommer inte få tillgång till dem.

RELATERAT: Varför Microsofts Office 365 är en Bra Affär