Staten av Smarte Hjem Skriveren Teknologi – Praktisk, Men Ikke Alle Som Smart

0
181

Det tok en stund, men Smarte Hjem voice-aktivering technology endelig utvidet til skrivere og alt-i-ett-MASKINEN), skrive ut, kopiere, skanne, og noen ganger faks, skrivere.

Med tanke på hva det tar å lage en enhet, spesielt en enhet som allerede har trådløs tech innebygd, smart, det burde ha skjedd for lenge siden. Også, gitt hvor lenge voice activation har vært rundt, du vil sannsynligvis bli overrasket over hvor under-støttet denne teknologien virkelig er.

Bror, en stor skriverprodusenten, for eksempel, når dette skrives, har fortsatt ingen Smarte Hjem skrivere i det hele tatt.

Hvis Dette, Så Skriv Ut

Toppen Smart Home leverandører er, selvfølgelig, Amazon Alexa, Google Hjem, Apple Siri, og Microsoft Cortana. Disse tjenestene er avhengige av enheter som inneholder høyttalere og mikrofoner som er koblet til internett via en trådløs ruter, samt databehandling enheter, som smarttelefoner, nettbrett, bærbare, og stasjonære Pcer.

Det er fordeler og ulemper med begge metodene. De Smarte enhetene, som Alexa Ekko, for eksempel, krever ofte flere enheter for tjenesten å utvide hele huset. Smarttelefonen aktivering krever at du har telefonen med deg.

Det er viktig å være oppmerksom på, skjønt, er at såkalte “smarte” enheter som aktiverer høyt via Alexa og de andre tjenestene er ikke alt som er mye smartere enn en lignende enhet sans smarthus-teknologi.

Smart lyspærer, for eksempel, bare inneholde trådløse radioer med evnen til å forstå og utføre IFTTT (hvis dette da) teknologi. Med andre ord, lytting enhet hører: “Hvis du hører Alexa, slå på living lett (om dette), og deretter slå på lys (da),” som er svært enkle, og grunnleggende programmering.

En trådløs skriver, så trenger bare å forstå og utføre IFTTT, som det allerede gjør på en eller annen måte, til å bli Smart, eller stemme aktivert. Med andre ord, du er faktisk ikke snakker til selve skriveren.

Smart enhet eller ditt datautstyr tolker og sender IFTTT-kommandoen, noen ganger direkte og noen ganger over internett. Så, når du sier “Google, skrive ut timeplanen min,” alle skriveren ikke svarer til en Print-kommandoen, etterfulgt av data som kreves for å skrive ut timeplanen, det trenger faktisk ikke “hører” noe.

Poenget er at alle skriver virkelig trenger å bli “smart”
er noen flere linjer med kode i sin interne firmware. Du skulle tro, da, at
flere skrivere ville være tale aktivert. I alle fall, det som følger er en liste over
den store skriveren produsenter, og hva hvert enkelt selskap tilbyr i form av Smarte Hjem
skrivere.

Bror

Som jeg sa tidligere, Bror, skaperen av low-end alt-i-ett blekkskrivere for hjemmebruk til høyere-end business-klare modeller, samt laser skrivere fra entry-level til høy-volum, tilbyr ikke stemme aktivering teknologi.

Selskapet tilbyr et Business Smart serien av alt-i-ett-enheter, men at merket ble kalt lenge før advent av smarthus-teknologi.

Canon

Alle hjem og hjemme-baserte office Pixmas at Canon har lansert over de siste månedene kommet med Amazon Alexa og Googles hjemmeside støtte, så vel IFTTT kompatibilitet for de tilbøyelig til å lage sine egne skript for andre tjenester (det er ikke så vanskelig som du kanskje tror).

Disse inkluderer den høyere-end Pixma TS9520 og TS9521C wide-format forbruker-grade foto alt-i-ett-skrivere (sistnevnte er en “håndverkere” skriveren er utformet for scrapbookers), Pixma TS8220, TS6220, og TS702 forbruker-grade foto alt-i-ett-skrivere, samt hjemme-baserte office-orientert TR4520 alt-i-ett.

Canon oppdateringer hele sin suite av blekkskrivere og AIOs,
og det er mange, om hver 12 til 18 måneder, og hele linjen er laget
over og erstattet om alle fire eller fem år. Det er trygt å anta, da,
at fra nå av alle sine forbruker-klasse inkjet-maskiner kommer med lignende
IFTTT støtte, samt eventuelle fremskritt i teknologi.

Selskapet gjør også en linje av laser skrivere og AIOs, alt fra lavere-end til mellomtonen. Flere av disse er designet for små og hjemme-baserte kontorer.

Så langt, Canon har ikke gitt ut noen informasjon om hvorvidt det planer om å legge IFTTT støtte til disse maskinene, og PR-rep ‘ s svar på min henvendelse var, “Beklager, du får vente og se,” som ikke er uvanlig for et selskap som holder sitt nye produkt planer hemmelig (alle gjør det).

Epson

Epson har omfavnet Alexa og IFTTT voice aktivering i en stor
måte. Ikke bare kommer det i alle selskapets fremtidige Epson EcoTank, Arbeidsstyrke
og Uttrykk skrivere og AIOs, men Epson har også laget en firmware-oppdatering
tilgjengelig for alle sine nåværende og tidligere Epson EcoTank, Arbeidsstyrke og Uttrykk
modeller som støtter Epson Connect, som innebærer at omtrent hver eneste maskinen
selskapet har gjort i løpet av de siste årene.

Så langt har selskapet gjennomført bare Alexa støtte;
selv om det finnes løsninger for Google Hjem og andre voice activation
tjenester. Google, for eksempel, gir hjelp til å lage din egen IFTTT
kommandoer her. Og du kan finne all den hjelpen du trenger, og
mer IFTTT.com.

For når Epson vil øke sin støtte til å inkludere Google
Hjem og andre, selskapet rep svar til min søket var, vel, du gjettet
det, “jeg vet ingenting!”

HP

HP tilbyr flere hjem
og hjemme-baserte office AIOs, men så langt gir direkte Alexa, Google Hjem,
og IFTTT støtte bare på sin hjemme-orientert Tango og Tango X AIOs. Den
forskjellen mellom de to Tangoer er at sistnevnte kommer med en
bok-cover-som wrap som i hovedsak forkledninger maskinen, slik at ditt hjem
innredning er ikke dekket opp av en ydmyk skriveren.

Merk at du kan aktivere Alexa på andre HP-enheter som er koblet til via den unike e-postadresse som HP tildeler hver av sine skrivere og ved at det HP kaller HP-Skriveren Dyktighet.

Du kan finne instruksjoner for hvordan du setter opp Alexa på dette nettstedet. Googles hjemmeside vil arbeide med andre nett-tilkoblede HP-maskiner via HP-skriveren app og Google Cloud Print ved å følge disse instruksjonene.

Fremtidens Smart
Skrivere

Hvis du spør meg, mange av dagens AIOs er allerede ganske darn smart, med eller uten stemme aktivering. Er det en fordel å skrive ut dokumenter uten å forlate sofaen? Du satse det er, men la oss innse det, det er ikke mye annet du kan gjøre med en stemme-aktiverte skriveren annet enn å skrive ut.

Jada, du eller produsenten av skriveren kan være IFTTT-skript for skanning og kopiering, men du kan ikke gjøre noen av disse uten først å plassere originalen på skannerglassplaten med glassplaten eller i den automatiske dokumentmateren (ADM), som, bortsett fra noen veldig bestemte scenarier, en form for nederlag formålet.

I alle fall, er det nok ikke lenge før Bror (som gjør glimrende skrivere og AIOs, forresten) kommer om bord med stemme-aktiverte maskiner.

Epson vil til slutt legge til støtte for andre tjenester, og Canon vil øke antall av Smarte Hjem tilbud, mest sannsynlig alle sine fremtidige hjem-orientert maskiner. Til slutt, vi kan til og med se-teknologi på business-orientert skrivere. Vi må bare vente og se.