Hoe te Krijgen Nederzetting Geld Als U Kocht een Vizio Smart TV

0
82

Vorig jaar, Vizio werd aangeklaagd voor naar verluidt het spioneren van klanten en gebruiken deze gegevens om advertenties te targeten. Dit resulteerde in een $17 miljoen class-action rechtszaak die is nu betalende klanten die dit kochten een Vizio smart TV tussen februari 2015 en februari 2017.

Vanaf nu zijn ook de eigenaren van Vizio smart Tv ‘ s kunnen zich aanmelden om deel te zijn van deze rechtszaak en krijgen hun stukje van de taart. Verwacht niet dat een groot hier, natuurlijk, als de gemiddelde uitbetaling is naar verwachting $13 tot $31. Je hoeft alleen maar om hen uw naam, adres, telefoon-nummer (dit is hoe u de betaling) en e-mail adres. Ook willen ze weten bij de aankoop van uw TV en welk model het is als je weet dat die dingen, maar ze zijn niet vereist.

Voor het verzamelen van uw munten, ga dan naar de Vizio TV de website van de Schikking, klikt u op de “Claim” – knop, vul dan het formulier in met alle hierboven genoemde informatie.

Na dat, je bent goed om te gaan—gewoon rond te hangen en te wachten voor uw lunch geld te geven. U hoeft deze zelfs niet in een haast hier, of, als u dat nog tot 29 April om het gedaan te krijgen. Als je niet vóór dan, geeft u uw recht om iets te krijgen van de schikking of sue Vizio voor in de toekomst.

Het is ook vermeldenswaard dat als onderdeel van de schikking, Vizio had om het eens te verwijderen consument gegevens verzameld vóór 6 februari 2017. Ook zal het het gemakkelijker maken om opt-out van het volgen in de toekomst.

via De Rand